Solivera Zonwering

Solivera Zonwering

Wij zijn Solivera. Met buitenzonwering helpen we je huis te verkoelen, isoleren en beschermen. Onze rolluiken, screens en knikarmschermen bieden privacy en zijn duurzaam. Zo geniet je het hele jaar van een aangenaam binnenklimaat. Alles op maat, direct van de fabriek.
9,6

• C van Veen
    Review voor Solivera Zonwering

In showroom geweest Goed advies gekregen
    Ik heb zelff onderdelen op maat gemaakt en gemonteerd
    Het was ook mogelijk dit door Solivera te laten uitvoeren
    Een beknopte bouwbeschrijving zou wel mooi zijn
    Prijs kwaliteit is Prima

• Teun
    Geverifieerde klant van Solivera Zonwering

De producten zijn van mooie kwaliteit en verrassend makkelijk zelf te monteren met de handleiding. Zeer tevreden over de snelle levering en service van Solivera!

• Hoe beoordeel je Solivera Zonwering?

• Sven L
    Review voor Solivera Zonwering

Twee rolluiken besteld bij Solivera. Kende ze nog niet, maar eigenlijk liep alles gewoon prima.

De configurator op de website werkte fijn, duidelijk genoeg om zelf alles samen te stellen zonder dat je ergens vastloopt. Levering was ook gewoon op tijd, dus dat was zeker netjes.

Had nog even gebeld omdat ik twijfelde over de kabeluitvoer en werd toen ook goed geholpen.

Geen bijzondere dingen verder, maar gewoon een goede ervaring.

• Bedankt vriendelijke team solivera
    Review voor Solivera Zonwering

Snelle levering, netjes gemaakt zoals afgesproken. Het team is vriendelijk en levert goede kwaliteit met veel aandacht voor de klant.rolluiken gemonteerd en raam decoratie. Zeker een echte aanrader!!!

• Hanna
    Review voor Solivera Zonwering

Wij hebben hier rolluiken besteld en zijn erg tevreden. Het contact verliep prettig en duidelijk. De levering en plaatsing gingen netjes en professioneel. De rolluiken werken perfect en zien er mooi uit. Zeker een aanrader!