Solundo
Het is onze passie om u als klant zo goed mogelijk te adviseren en te begeleiden bij de aanschaf van een aluminium terrasoverkapping of glazen schuifdeuren. Een aankoop die u immers niet elke dag doet. Bij Solundo weten we dat en daarom nemen we de tijd om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
10
17 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
 • fam. van Dijk Sint Anthonis
  Review voor Solundo

  Wat een uitstekende servicebij de firma Solundo !!
  14 jaar geleden hebben wij een bovenbouw van een terrasoverkapping zelf geplaatst.
  Na 14 jaar zijn de afdichtingsrubbers versleten en wilde ik deze vernieuwen maar de leverancier van toen bestond niet meer.
  Ik kwam bij de firma Solundo uit en deze hebben alles op alles gesteld dat wij de juiste rubbers weer konden aankomen zodat wij de komende jaren weer heerlijk van onze terrasoverkapping kunnen genieten.
  Nogmaals Solundo bedankt voor deze uitstekende service.

 • Jos
  Review voor Solundo

  Snelle levering, duidelijke montage handleiding, na aantal maanden borstels bijbesteld, werden ook direct geleverd, uitstekende service en vriendelijke mensen

 • Hoe beoordeel je Solundo?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Fam. Van den Berg
  Review voor Solundo

  Prima kwaliteit overkapping geleverd voor een goede prijs. Dit bedrijf reageert ook snel op vragen en denkt mee in oplossingen. We zijn zeer tevreden!

 • Familie Bos
  Review voor Solundo

  Heel vriendelijke service, goede kwaliteit en erg behulpzaam bedrijf.

 • Petra
  Review voor Solundo

  Via kennissen bij Solundo terecht gekomen voor onze glazen schuifwand voor de veranda. We werden goed geïnformeerd, snelle levering en 2x een probleem gehad wat snel en goed werd opgelost! Zeer tevreden over dit bedrijf, topservice!!

 • Ewout
  Review voor Solundo

  Goed bedrijf, erg behulpzaam en wordt van bestelling tot levering goed op de hoogte gehouden.
  Alles keurig geleverd, en zeer tevreden over het resultaat
  Een bedrijf wat zeker wordt aanbevolen

 • De Vries
  Review voor Solundo

  Snelle service.Goede uitleg en uitstekende kwaliteit van het product.wij hebben geweldig mooie glassen wanden.

 • Thomas
  Review voor Solundo

  Wat een top bedrijf twee dagen voor de levering nog een aanpassing kunnen uitvoeren. En alles van zeer goede kwaliteit.

 • Marco
  Review voor Solundo

  Ze bestaan nog, bedrijven waar de medewerkers met de klant meedenken! Solundo is zo'n bedrijf. Super! Na een teleurstellende ervaring m.b.t. een overkapping bij een onderneming in het zuiden van het land kwam ik via hun website bij Solundo terecht en heb hiervan geen spijt gehad. Steeds bereikbaar, steeds gericht op een goede oplossing voor de klant. Hartelijk dank Herrold en Mattheo. Prima service!

 • fred keller
  Review voor Solundo

  Ik had eerder dezelfde overkapping bij een ander bedrijf besteld, in het zuiden van het land, echter na twee keer uitgestelde levering de boel geannuleerd. Ik ben toen hier bij solundo terecht gekomen, wat een verademing. Duidelijke afspraken kunnen maken, indien nodig zou ik hem ook af kunnen halen. Na plaatsen van de bestelling werd ik nog terug gebeld om alles even door te nemen. Kreeg een dag later van het transportbedrijf keurig een mail met de verwachtte leverdatum. de definitieve datum was een paar weken eerder en werd keurig netjes gecommuniceerd. Bij levering is de boel gecontroleerd of alles compleet en onbeschadigd was. De kwaliteit is perfect, gelijk aan een gumax bijv.. Ik heb de overkapping zelf geplaatst met behulp van de buurman, en dat is goed te doen voor iemand die een beetje handig is. wij zijn super tevreden met onze overkapping, en bevelen solundo ten zeerste aan

 • Chris Scholten
  Review voor Solundo

  Goede prijs. Mooi materiaal. Goed (persoonlijk) geholpen met vragen voorafgaand aan de bestelling en bij plaatsing.

 • Kba
  Review voor Solundo

  Na lang twijfelen toch besloten een glazen pui aan te schaffen voor onze alu overkapping. Via via bij solundo terecht gekomen en via de site wat vragen gesteld ivm maatvoering ed. Heel netjes en vlot beantwoord. Ook bij het plaatsen van de order vriendelijke uitleg p mail en duidelijke communicatie over levertijd ed. Handleiding voor het plaatsen keurig te vinden en wordt ook nog via link aangegeven op de factuur.
  We zien de levering dan ook graag tegemoet en zijn erg benieuwd naar het resultaat. Service voor zover in elk geval top!

 • W Buijl
  Review voor Solundo

  Snelle service goede uitleg en uitstekende kwaliteit van het product wij hebben een geweldig mooie overkapping

 • Rick de Wild
  Review voor Solundo

  Produkt is prima en een goede snelle service en betaalbaar!

 • Peter Schuiling
  Review voor Solundo

  Duidelijke afspraken, goede service, uitstekende communicatie en heel netjes afgeleverd.
  Een mooi product met een goede afwerking.
  Bij een volgend project zullen wij zeker weer bij Solundo aankloppen.

 • Rolf Breuer
  Review voor Solundo

  Goede kwaliteit, goede service ,vakkundige mensen die iemand goed adviseren. Ook de nazorg is prima. Zelf had ik wat materialen teveel besteld maar kon deze zonder problemen retourneren.

 • Bennie Meijer
  Review voor Solundo

  Goede kwaliteit ,Goede Service