SomniShop NL
U heeft een vraag over snurken of bent onzeker welk anti-snurkapparaat of slaapcomfort product u moet kopen? Ons geweldige team staat klaar om u te helpen. Stuur ons een e-mail (service@somnishop.nl) of bel ons onder +49 9131 6238940 (maandag tot vrijdag, 8u tot 18u CET).
Petra wijbrandi
Snelle accurate levering
henk overbeek
goede prijzen en snelle levering
Hoe beoordeel je SomniShop NL?
Anneke
Heb er een ruime week op moeten wachten ,
Een C PAP artikel zou er sneller mogen zijn, gelukkig heb ik reserve masker anders zou het voor andere mensen slecht of niet slapen zijn -
Nico Postma
Levering duurde erg kang , nadat ik zelf info gevraagd had bleek het pakketje onderweg beschadigd geraakt te zijn?!
Werdt een nieuwe geregeld.
Is ook gebeurt, webshop lijkt nederlands maar bestelling moest uit Duitsland komen , waarschijnlijk daarom lagere bezorg tijd ? -
Geert Van den Abbeele
Eerste levering verlroen gegaan en pas actie na mijn herinnering. Ondertussen de tweede poging ook nog niet geleverd gekregen.
Faraiza Miralam
Geweldig
Paul Miseur
Alles mooi op tijd en zoals besteld
Joop
Dit had ik veel eerder moeten kopen, daarbij snelle en correcte levering
Het werkt voor mij geweldig, 's-morgens geen pijn in de nek meer -
Sjako
Gewoon helemaal prima. Snelle levering en probleemloos
AP Jong-A-Kiem
Prima kwaliteit
Tole
Werkt prima
Praia
Nette levering en goed product.
Bart Burghout
Gewoon uitstekend 👍
Patrick Eijs
Waardeloos bedrijf hele slechte service ben 150 euro lichter gemaakt je hoort helemaal niets meer van ze, ik denk dat ik toch een dag vrij nee om er langs te gaan, om me geld op te halen, via de rechter zou veel meer gaan kosten, echt een schande voor de winkeliers.
Arnoud Van daatselaar
Giede snelle service
Mike Kuhn
Product kwam goed binnen, verder geen klachten maar de kwaliteit t.o.v. prijs was waardeloos. Ik had net zo goed weer een goedkope kunnen bestellen.
Mevr Vestjens
Bin en een week