Soy-wax.nl
Kaarsen , en geur creatie
Fien Verstappen
Heel snel de bestelling gekregen en super goed verzorgd
Melissa Dinkelaar
Artikel niet ontvangen
Hoe beoordeel je Soy-wax.nl?
Leonora
Friendly user store
E. V.
Snelle levering en goede producten.
Evi Boey
Goeie service
Liselot Veenendaal
Top! Netjes verpakt en werd op de hoogte gehouden wanneer het werd verzonden. Had vlak na het bestellen pas de reviews gelezen en was eigenlijk een beetje huiverig geworden van wat negatieve reacties maar het was helemaal goed!!
Kitty van der Wagt
Altijd goed contact en service. Spullen worden ook altijd binnen 3 dagen geleverd
Marjolein Overduin
Helaas was er iets niet op voorraad en is dit niet vooraf gecommuniceerd zodat ik een vervangende kleur had kunnen kiezen. Nu kwam ik er pas bij open van het pakket achter en met hoge verzendkosten is zoiets altijd zonde.
Mirjam
Ik had een bestelling geplaatst (de eerste keer bij deze webshop). De volgende dag gebeld of ik nog iets bij kon voegen. Aangegeven werd dat dat mogelijk was en dat ik het even moest vermelden bij de opmerkingen. Vervolgens werd mij beloofd dat ik de verzendkosten, die ik nu twee keer betaalde, terug gestort zou krijgen. Dit is echter niet gebeurd, ook niet na hier verschillende malen contact over opgenomen te te hebben. Ik ga hier niet nog een keer bestellen! Heel jammer! Ik zou zeggen: wat je toezegt, moet je nakomen!
Ik heb inmiddels mijn geld terug gekregen! Hartelijk bedankt!Antwoord van Soy-wax.nlBeste Mirjam,
Spijtig dat u een negatieve ervaring heeft gehad met ons. We hebben op 10 november de verzendkosten naar u retour gestort, dit kan 1-2 werkdagen duren voordat het op uw rekening is gestort.
Groet,
Team Soy Wax
Herman
Koop hier al 6 jaar en nog nooit problemen gehad, levering is top en de leuke presentjes zijn helemaal leuk.
al met al top ga zo door 👍 -
Audrey V
Geweldige kwaliteit voor een goede prijs!
Ellen Van Buuren
Producten zijn goed verpakt, de levering mag best iets sneller
Sandra
Kwaliteit ✅️
Uitstekende service ✅️
Verzending ✅️Antwoord van Soy-wax.nlBedankt voor de review, Sandra
Natascha
Snel geleverd, goede prijs kwaliteit verhouding
Maatje
100ml Bubblegum olie besteld dat niet naar Bubblegum rook ,heel jammer en zonde van me geld ,alles is al zo duurder geworden.
Antwoord van Soy-wax.nlHi Maatje,
Wat jammer dat u een negatieve ervaring heeft gehad.
Wat kunnen we doen om dit op te lossen? -
Bronwyn Homewood
Snel geleverd en zoals altijd weer netjes en goed verpakt
Antwoord van Soy-wax.nlBedankt voor het delen van uw positieve ervaring.
Maartje
Alles perfect en uiteindelijk is dat het belangrijkste. Enige minpunt is de verzending verloopt traag. En jammer dat je niet voor een ophaal punt kan kiezen. Maar buiten dat een echte aanrader.
Cisca Kroon
Altijd super goed producten, service en een lief presentje soms jammer wel dat het een week duurt voor je het in huis heb
Antwoord van Soy-wax.nlBeste Cisca,
We doen ons best op de bestellingen zo snel mogelijk te versturen, helaas hebben we geen invloed op de bezorgtijd van PostNL. -
Colette Bouman
Snelle levering en goed verpakt.
Jessica
Helaas niet maar behoren geholpen nadat de geur van de olie niet klopt.