Spaarpotkoning.nl
Lara Mizee
Snel verstuurd en helemaal zoals op het plaatje!
Annemie De Coster
geweldige service, duidelijk op te volgen, super prijzen, mooi ingepakt.
Antwoord van Spaarpotkoning.nlHartelijk dank voor deze prachtige beoordeling van 5 sterren voor de aankoop van de Zilverstad Spaarpot Trekker – Metalen Spaarpot met White Bronze Plating bij Spaarpotkoning.nl. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service, dat alles duidelijk te volgen was, de prijzen goed bevallen en het product mooi ingepakt is geleverd.
team van Spaarpotkoning.nl -
Hoe beoordeel je Spaarpotkoning.nl?
Paule Hannon
2ème adresse en cas d absence chez moi reprise comme adresse de livraison d office.
Antwoord van Spaarpotkoning.nlHartelijk dank voor uw beoordeling van 4 sterren voor de aankoop van de Pomme Pidou R – Spaarpot Lamb Shelby, Vegetable Garden GrassGreen bij Spaarpotkoning.nl. Fijn om te horen dat de levering soepel is verlopen, ook met de tweede afleveradresregeling bij afwezigheid.
marc ketelaars
Werd op de hoogte gehouden van de snelle levering. Ook adequate reactie n.a.v. een verdere bestelling.
Antwoord van Spaarpotkoning.nlHartelijk dank voor deze prachtige beoordeling van 5 sterren voor de aankoop van de Spaarpot Varken – Gietijzer – Beige – Handgemaakt met Antieke Look bij Spaarpotkoning.nl. Fijn om te horen dat u goed op de hoogte werd gehouden van de snelle levering en dat onze reactie op een vervolgbestelling naar wens was.
Nathalie Zoutenbier
Leuke spaarpot en snel geleverd
Antwoord van Spaarpotkoning.nlHartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat de spaarpot in de smaak valt en dat de levering snel is verlopen.
Mike Meulensteen
10 Dikke sterren van deze kant en wat een service!
Antwoord van Spaarpotkoning.nlWat een fantastische beoordeling, hartelijk dank daarvoor. Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost en dat de nieuwe spaarpot in goede orde is ontvangen. Uw waardering betekent veel voor ons.
Karen
Mooi product en heel zorgvuldig verpakt
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de Pomme Pidou spaarpot Cat Caramel – Flowers in the Sun en de spaarpot Chicken Claire – Copa Cabana Blue, en dat de bestelling zorgvuldig verpakt bij u is aangekomen. We wensen u veel plezier met deze vrolijke en sfeervolle spaarpotten.
Edith Schulteis
Prima service! Snel geleverd en prachtig verpakt als cadeautje!! Echt met liefde verzorgd 😃
Antwoord van Spaarpotkoning.nlHartelijk dank voor uw prachtige review en de 5 sterren.
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat de spaarpotten Tractor Groen en Rood snel en mooi verpakt als cadeautje bij u zijn aangekomen. We doen ons best om alles met zorg te verzenden, zodat elk cadeau een plezierige verrassing is.
Leonie
Snel geleverd, product voldoet aan de verwachting, duidelijke communicatie
Wat fijn om te horen dat de houten spaarpot en fotolijst – Twee in één aan uw verwachtingen voldoet en dat u tevreden bent over de snelle levering en duidelijke communicatie. We wensen u veel plezier met dit praktische en sfeervolle product.
Geen
Snelle service en mooie spaarpot
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle service en de groene spaarpotten Dinosaurus met wiebelogen en Groene Dino. We wensen u veel plezier met deze vrolijke en speelse spaarpotten.
Inge
Bestelling werd snel verwerkt en gelijk verzonden
Volgende dag in huis 👌Antwoord van Spaarpotkoning.nlHartelijk dank voor uw mooie review en de 5 sterren.
Wat fijn om te horen dat uw Pomme Pidou spaarpot Cat Caramel – Flowers in the Sun zo snel verwerkt en verzonden werd, en dat deze de volgende dag al bij u in huis was. We wensen u veel plezier met deze vrolijke en sfeervolle spaarpot.
Janet
Mooi spaarpotje, wel prijzig. Snelle levering.
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over uw Best of... spaarvarken "Potje voor Later" met bloemmotief en de snelle levering. De serie Best of… wordt gemaakt in een sociale werkplaats en is in verhouding iets prijziger, maar hiermee steunt u tegelijkertijd een goed doel. We wensen u veel plezier met dit bijzondere spaarpotje.
Wiel
Snel geleverd en product zoals beschreven
Antwoord van Spaarpotkoning.nlHartelijk dank voor uw mooie review en de 5 sterren!
Wat fijn om te horen dat de levering vlot is verlopen en dat de spaarpot Franse Bulldog zwart staand met elegante ketting helemaal naar wens is. We wensen u veel plezier met deze stoere én stijlvolle spaarpot!
Monique Groot Hulze
Super leuke spaarpot de XXL Kikker en super nette service en verpakking !
Erg blij mee 🥰Antwoord van Spaarpotkoning.nlHartelijk dank voor uw fantastische review en de 5 sterren!
Wat leuk om te horen dat de XXL spaarpot King Frog Freddy – Flowers in the Sun zo in de smaak valt en dat u tevreden bent over onze service en verpakking. We wensen u heel veel plezier met deze vrolijke blikvanger!
J Brugman
Makkelijk te bestellen; prompte levering,
Fijn om te horen dat het bestellen gemakkelijk ging en dat de levering zo vlot verlopen is. We wensen u veel plezier met de houten spaarpot en fotolijst – twee in één, een bijzonder en praktisch item om te koesteren.
Felix Donkers
Leuk ding, alleen een beetje duur!
Antwoord van Spaarpotkoning.nlBedankt voor uw review! Wat fijn dat u King Frog Freddy een leuk ding vindt. We begrijpen dat de prijs als wat aan de hoge kant kan worden ervaren — dit model wordt inderdaad verkocht voor de officiële adviesverkoopprijs. We hopen dat de vrolijke uitstraling van Freddy toch voor veel plezier zorgt! 🐸💚
Liudа
Geweldige service
Antwoord van Spaarpotkoning.nlHartelijk dank voor uw fijne review! Wat leuk dat u zo tevreden bent over onze service. We hopen dat de spaarpot Kat van Pomme Pidou een mooi plekje heeft gekregen en veel plezier brengt. Graag tot een volgende keer!
Anke Choy
Goede service snel bezorgd
Antwoord van Spaarpotkoning.nlBedankt voor je fijne review! Fijn dat je tevreden bent over onze service en levering.
I. Bosman
Snelle levering, mooi product.
Antwoord van Spaarpotkoning.nlDank je wel voor je positieve feedback! Veel plezier met je mooie spaarpot!
Shana
netjes en stevig verpakt, snelle levering en heel tevreden met de aankoop!