Spaweb.nl
Verkoop van spa's, bubbelbaden en onderhoudsproducten.

• Han
    Geverifieerde klant van Spaweb.nl

Fijne en snelle levering. Deze filters werken goed.

• Familie Brand
    Review voor Spaweb.nl

We volgen Spaweb al een tijdje en hoorden regelmatig goede verhalen; eenmaal de afspraak gemaakt bij Selwin, was de deal snel rond. We zijn duidelijk geïnformeerd over alle opties rondom verschillende soorten/merken jacuzzi’s en dat maakte de keuze voor ons een stuk makkelijker.

De plaatsing ging vlot en vakkundig; de informatie over het onderhoud was uitgebreid en goed te volgen.

Wij zijn heel tevreden over de uitstekende service en de jacuzzi; daar genieten we enorm van!

• Hoe beoordeel je Spaweb.nl?

• Rik en Cindy Zomer
    Review voor Spaweb.nl

Een goed advies voor aankoop en snelle levering en plaatsing. Vakdeskundig over de jaccuzi en onderhoud. Weet waar je het over hebt. Goed in omgang en reageert acting op vragen of bijzonderheden. Bij aankoop van een jaccuzi zeker niet twiijfelen om dit bij spaweb te doen!

• Eric
    Review voor Spaweb.nl

Vandaag is onze nieuwe Spa geleverd en geplaatst. Van eerste kennismaking t/m de plaatsing vandaag, soepeler kan zoiets niet gaan. Selwin is deskundig, prettig in de omgang en makkelijk bereikbaar als je een vraag hebt. Hopenlijk is onze Spa morgen op temperatuur. We kunnen niet wachten. Voor mensen die ook een aankoop overwegen! Doe dat bij Spaweb.nl in Almelo

• Marthijn Brinks
    Review voor Spaweb.nl

Wij hebben een hele fijne ervaring gehad bij SpaWeb Almelo. Ze hebben een ruim aanbod met zowel nieuwe als gebruikte spa’s!

Selwin nam echt de tijd voor ons, dacht goed mee en gaf eerlijk advies zonder opdringerig over te komen. Dat gaf ons een heel ontspannen gevoel tijdens het uitzoeken.

Wij bevelen Spaweb dan ook zeker aan als je op zoek bent naar een nieuwe spa!

• Nathan
    Review voor Spaweb.nl

Vanaf het eerste moment heel fijn geholpen door de eigenaar van Spaweb. Eerlijk advies, geen verkooppraatjes. Snelle levering, alle afspraken nagekomen. Neemt echt de tijd voor je. Zelfs voor de juiste omschakeling naar krachtstroom kwam Spaweb zijn naam na. Service die je niet veel meer ziet tegenwoordig. Ik kan Spaweb absoluut aanraden.

• Kim

Top service
    Spa bij mij geleverd en bij mijn zoon in Veldhoven
    De spa wordt geplaatst met alles wat erbij komt kijken.
    Je kunt de volgende dag genieten van je spa
    Ook het abonnement wat ik bij hun heb afgesloten is top, elke drie maand worden producten geleverd die je nodig bent voor de spa
    Spa verplaatsen! Ook geen probleem
    Ik ben er super blij mee en raad iedereen deze spaweb aan

• Tom
    Review voor Spaweb.nl

Super service! Was een uitdaging om de spa achterthuis te krijgen. Na goed meten en overleg met elkaar is het toch gelukt. Schutting moest er uit en daarna gezamenlijk weer hersteld inclusief straatwerk! Nette uitleg van het onderhoud van de spa kortom we zijn enorm blij met onze spa!

• GERTJAN
    Geverifieerde klant van Spaweb.nl

service is top en afspraken worden goed nagekomen

• Kitty Kroone

Alles zoals het hoort

• Dirk Jan

Snelle levering! Perfect!

• Marcel van Meer

Alles volgens de verwachtingen

• Christiaan
    Review voor Spaweb.nl

Echt een topper die Selwin. Geweldig goed en eerlijk advies. Prachtige spa’s. Echt een aanrader 💪👊

• Teun
    Review voor Spaweb.nl

Super product. Goed geholpen, en geadviseerd. Ook een onderhoudspakket afgenomen, die we volgens een abonnement elke keer opnieuw ontvangen.

• Jesse
    Review voor Spaweb.nl

Goede communicatie. Snelle levering en nazorg is perfect!

• Fam van den Broek
    Review voor Spaweb.nl

Lang gezocht na een bedrijf waar je een jacuzzi kunt kopen op afbetaling.
    Geen bedrijf in Nederland bied dit helaas aan maar bij spaweb wel.
    Binnen 4 werkdagen was het geregend en genieten wij van een spa voor €89,- in de maand.
    Selwin heeft echt verstand van jacuzzi’s geen vraag is hen te veel.
    Vol ambitie en passie echt leuk om te zien hoe hij zijn bedrijf runt.
    Selwin heel erg bedankt namens de familie van den Broek uit Zenderen.

• Shyra Tenthof
    Review voor Spaweb.nl

Of je nu droomt van een mini-spa voor 2, of een joekel van een bubbelbad: bij Spaweb.nl in Almelo is het geen sprong in het diepe. Dankzij deskundig en betrouwbaar advies maak je de juiste keuze voor een fijne jacuzzi. De service is fantastisch, en de koffie die de jongste zoon in de Spaweb-showroom serveert ook! Een dikke vette aanrader dus, voor iedereen die gaat voor heerlijke wellness in eigen thuis en tuin!

• Bianca
    Review voor Spaweb.nl

Na een zoektocht voor een spa, uiteindelijk uitgekomen bij Selwin. Het contact was heel fijn, hij reageert snel en heeft een duidelijk uitleg. Dus met veel vertrouwen bij hem de spa gekocht. Snel geleverd en de spa bevalt ontzettend goed!

• Jasper
    Review voor Spaweb.nl

Erg blij met onze spa. Selwin komt afspraken goed na en communiceert goed.

• Smith

Goede service, snelle levering