Spaweb.nl
Shyra Tenthof
Of je nu droomt van een mini-spa voor 2, of een joekel van een bubbelbad: bij Spaweb.nl in Almelo is het geen sprong in het diepe. Dankzij deskundig en betrouwbaar advies maak je de juiste keuze voor een fijne jacuzzi. De service is fantastisch, en de koffie die de jongste zoon in de Spaweb-showroom serveert ook! Een dikke vette aanrader dus, voor iedereen die gaat voor heerlijke wellness in eigen thuis en tuin!
Bianca
Na een zoektocht voor een spa, uiteindelijk uitgekomen bij Selwin. Het contact was heel fijn, hij reageert snel en heeft een duidelijk uitleg. Dus met veel vertrouwen bij hem de spa gekocht. Snel geleverd en de spa bevalt ontzettend goed!
Hoe beoordeel je Spaweb.nl?
Jasper
Erg blij met onze spa. Selwin komt afspraken goed na en communiceert goed.
Smith
Goede service, snelle levering
Arno Jacobs
Prima uitleg, flexibel in de afspraken omtrent aflevering. Eigenaar doet zelf de levering en installatie. Prima service
Stephan Burki
Leuke Sint actie, helaas was de levering niet helemaal goed gegaan, maar keurig opgelost door spaweb!
Tot de volgende! -
Herman
Snelle levering goede uitleg voor gebruik en plaatsing en schoonmaak
Jeffrey de Werker
Prima
V. Klein Breteler
Uitstekende service en deskundige hulp bij onze jacuzzi. We zijn ook superblij met onze nieuwe cover, standaard en bellendek.
Barry
Makkelijk besteld en snel geleverd
Roy
Augustus een jacuzzi besteld, 3 dagen later keurig en professioneel geleverd. ook een onderhoudspakket afgesloten, echt een aanrader. hoef zelf nergens meer achteraan. Het enige wat ik nog wel zelf moet doen is genieten.
Erwin
Top voor elkaar 👍
Annet Hopman
En snelle levering !!
Clemens Roelofs
Gerrit
Prima uitleg gekregen met goed advies.
Tom
Zeer betrouwbaar en duidelijke communicatie
Nick
Top en snel geregeld💪🏻💪🏻
Marcelle Tjonk-Fraaij
Makkelijk bestelbaar en snelle levering. Dank je wel ik ben tevreden.
Bianca Slaghuis
Goede service, duidelijk advies
Top service Edwin was zelfs nog bereid om in zijn eigen vakantie onze vragen te beantwoorden op de j
Top service en levering een bedrijf waar de klant nog koning is