Speelplaatsinrichting.nl - Kunststof speeltoestellen & straatmeubilair

Speelplaatsinrichting.nl - Kunststof speeltoestellen & straatmeubilair

Wij verkopen unieke, hoogwaardige kunststof speeltoestellen en straatmeubels voor speelplaatsen, schoolpleinen, parken tot aan campings. De producten zijn geschikt voor zowel residentiële als publieke toepassingen en middels verankeringsbeugels makkelijk en snel te verankeren. Bij ons ziet u unieke ontwerpen die nergens anders in Nederland of België te verkrijgen zijn. Het kunststof is grootendeels van gerecyclede afkomst en is tevens na hun zeer lange levensduur weer volledig te recyclen. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.