Speenwinkel.nl
mady masset
Zeer snelle levering en de speentjes waren zeer mooi met de naam erop.
Huriye Dogan-Gungor
Geweldige spenen past bij elke outfit
Hoe beoordeel je Speenwinkel.nl?
Tatiana Vansteelandt
Top hele goeie spenen
Miranda Jonkers
Altijd snelle bezorging en alles is keurig verpakt.
janine Schepers
Goede levering
Viktoriia Khyzhniak
Мой ребенок в восторге от этого🫶
Saskia Christiaens
Mijn bestelling nog niet ontvangen terwijl het normaal 5 dagen geleden ging geleverd worden. De eerste keer dat ik wat 'misvaar' met deze site. Ik hoop dat ik mijn bestelling alsnog zal ontvangen.
Antwoord van Speenwinkel.nlBeste Saskia,
Wat jammer om te lezen dat je bestelling nog niet is aangekomen. We vinden het fijn dat je in het verleden altijd tevreden bent geweest, en juist daarom betreuren we het enorm dat je ons nu meteen een mindere review geeft terwijl er buiten ons om bij bpost iets mis is gegaan.
Uiteraard nemen wij direct contact op met bpost om een onderzoek te starten en te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk bij je wordt bezorgd. Wij hebben je pakket zoals altijd keurig op tijd verstuurd.
We zouden het erg waarderen als je je review zou willen herzien, zodat dit beter aansluit bij de service die je van ons gewend bent.
Tot slot mag je er zeker van zijn dat we er altijd voor zorgen dat je pakketje bezorgd wordt.
Team Speenwinkel
Frebora Zoonen
Fijne webshop, meerdere keren al besteld. Super goede service en snel verzonden ☺️
Amanda Sanders
Snelle levering en netjes verpakt
Marie Roks
Product is totaal een andere kleur dan op de foto
Antwoord van Speenwinkel.nlBeste Marie,
Bedankt voor je bestelling bij Speenwinkel en voor het delen van je feedback. Wat jammer om te lezen dat de kleur van het ontvangen product niet overeenkomt met wat je verwachtte. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.
Om dit goed te kunnen bekijken, mag je altijd een foto sturen van wat je hebt ontvangen. Dan kunnen we direct meekijken en samen naar een passende oplossing zoeken.
Voor een snelle en persoonlijke afhandeling kun je het beste rechtstreeks onze klantenservice benaderen in plaats van via een review. Dan helpen we je direct verder en zorgen we dat het netjes wordt opgelost als er een fout product is geleverd.
We horen graag van je en kijken uit naar je foto zodat we dit snel voor je kunnen regelen.
Met vrolijke groet,
Jan van Speenwinkel -
Esin
Angelo Bloem
Goeie service en snel
Benthe
Super fijne winkel, heel duidelijk. En je krijgt mails als je speen toe is aan vervanging.
Suzanne Lima
Geweldige spenen hebben jullie!!
Eva Thiry
Enige minpunt: de verzendkosten. Wel begrijpelijk maar voor de klant natuurlijk jammer. Verder erg tevreden! Goeie website, leuke producten en ruime keuze, snelle levering
E
Super winkel, altijd perfect, en snel in huis.
Patricia Claeskens
Altijd een goede service en snelke en juiste levering
Michelle
Hele fijne website, snelle bezorging en mooi verpakt
Lisanne
Bestelling was vertraagd maar uiteindelijk toch geleverd. Kreeg ook te horen mocht het niet komen dat er een nieuwe gestuurd zou worden als het niet kwam. Lag bij de bezorger ipv webwinkel.
Antwoord van Speenwinkel.nlHoi Lisanne,
Fijn te horen dat je bestelling uiteindelijk toch goed is aangekomen. Het zou ons enorm helpen als je je review even wilt aanpassen. Dat kan via deze weg.
Fijn weekend! ☺️ -
Annelien Van Leemputten