Speurfactory
Inez Logghe
Tine Seyssens
Heel mooi afgewerkt spel!
Hoe beoordeel je Speurfactory?
Sanne van Herp
Snelle service
Marjolein Busser
Mijn kinderen vonden de kerst escape room super leuk! Ruim een uur bezig geweest
Marloes Willekes
Wat was het leuk om te doen. Makkelijk en duidelijke omschrijving. De kinderen 8 en 12 hadden de grootste lol
Angela
Leuke escaperoom
Marjolein
Snelle levering en de escape room was makkelijk voor te bereiden. Leuk spelplezier gehad tijdens ons 'walking dinner' op 1e kerstdag met escape rooms van huis tot huis.
Karen Albers-Jansen
Superleuke activiteit, passend bij de leeftijd (5jaar).
Renata
Altijd leuk een escape room thuis: geslaagd. Alleen het voelde een beetje ongezellig dat ik op mijn telefoon zat tijdens het spel om de appjes te versturen. Dus dat moet ik een volgende keer anders aanpakkken.
Melissa Cocquyt
Fijne opdrachten! Zowel voor de jonge als de oudere speurders. Leuk om hen bezig re zien...
Valerie Bruijn
Snelle levering en ontzettend leuk om te doen
Mariet Janssen
Leuke niet al te moeilijke escape room. Past bij de leeftijd. Let wel je moet het zelf in elkaar zetten, dat was wel wat werk, maar geen probleem , de stappen waren helder omschreven.
Auke
Echt een enorm leuke spelbeleving, uitdagend, maar begrijpelijk! Wel goed de tijd nemen voor de voorbereidingen!
PC
Snelle levering, leuke inhoud
Stephanie Van Steelant
Kinderen vonden het geweldig!
Bas
Onze sinterklaasavond werd was groots succes met de speurtocht van vergeetpiet.
De speurtocht van Speurfactory was leuk om samen met de kinderen te ervaren. -
Mylene Fennema
Heel leuk in elkaar gezet. Kinderen hebben genoten en wij ook!
Aagje Sterrenburg
De downloads waren er snel. Goede uitleg. Het spel werd als leuk ervaren
Anoniem
Snel en correct
Moeder van 2 kinderen
De speurtocht was heel leuk en perfect voor de leeftijd. De meiden waren gelijk enthousiast en we hebben weinig hints hoeven geven. De voorbereidingen zijn wel even werk maar het is het zeker waard. Alle vrienden kregen te horen over de speurtocht