Speurfactory
Ilse Wouters
Opdrachten zijn redelijk moeilijk uitgelegd
Sabine V
leuke speurtocht voor gans het gezin, makkelijk op te stellen en toch uitdagend. zeker voor herhaling vatbaar!
Hoe beoordeel je Speurfactory?
anoniem
zeer goed. Ik gebruikte de paasspeurtocht 4 tot 7 jaar en 9 tot 11 jaar door elkaar voor mijn kleinkinderen.
ze waren er 2 uur mee bezig. LEUK -
Roos Elst vannies
Vonden de kids erg leuk om te doen
Denys Heuvelmans
Kids
Lies Bruyneel
Super. Altijd een groot succes hier
Jessica Bruggeman
Onze kinderen hebben er echt van genoten. Het was leuk om hen er zo te zien in opgaan. Als ouder heb ik er ook van genoten om dit allemaal voor te bereiden 😁.
De kids vonden het zelf jammer dat de zoektocht over was. Het was eens wat anders dan gewoon eitjes zoeken. Volgend jaar kopen we weer een speurpakket. -
Sylvia Timan
Zo le
Carine Spanjers
De kleinkinderen hebben ontzettend genoten van de speurtocht, hele leuke ervaring
Ellen Mutsaerts
Snel afgeleverd en duidelijke instructies. Wel veel voorbereidingen, maar als je van knutselen houdt dan is dat ook wel leuk.
Ann Teirlynck
Verrassend aangenaam om de speurtocht voor te bereiden 🤪
Lida Koster
Twee hele leuke escaperoomspellen gekocht, die super makkelijk uit te printen zijn en te maken zijn. Nog niet de spellen gespeeld. Dat wordt in ons familieweekend in mei gedaan.
Liliane Van Gansbeke
Leuk spel en gebruiksvriendelijk
Remke
Leuke escape room en duidelijke uitleg! Gedaan met kinderen van 7 jaar, met wat hulp ging het wel goed. Kleine tip misschien optioneel aanbieden dat dezelfde escape room al uitgeprint en geknipt opgestuurd kan worden.
Ann Van Genechten
Super dat je na betaling direct aan de slag kan. Leuke speurtocht, de Kids hebben genoten
geen
De kinderen hebben het geweldig gevonden
Arlette Lemmens
kleinkind was dol enthousiast over de zoektocht van de paashaas. Zeker een aanrader
Marion Focke
Onze kleinkinderen hebben genoten. We hebben er eentje gedaan. Ook eentje bewaard nog. Wel als aanrader een week van te voren beginnen met knippen.
Layla
Supermooie plaatjes en leuke opdrachten. Ze zijn er enthousiast mee bezig geweest. Enige puntje is dat het vooral denkwerk is, een paar actieve opdrachten ertussen zou echt een aanvulling zijn.
Brigitte
Mijn dochter van 6 wilde heel graag paaseitjes zoeken. De paasspeurtocht sloot naadloos aan bij haar fantasie! Vol overgave stortte zij zich in de leuke raadsels en puzzels! Met als beloning een mandje vol paaseitjes! Helder draaiboek, leuke raadsels en puzzels! En de voorbereidingstijd valt reuze mee!