Spice Rebels
Cathy De Groot
Heerlijke bijzondere kruiden, wij gebruiken de coffee rub heel veel maar de andere kruiden zijn ook super.
Bestelling was snel geleverd, goede service!
corrie van veen
heb nog geen tijd gehad om de specerijen te gebruiken,maar dat komt nog ,dank u
Hoe beoordeel je Spice Rebels?
Ruud Pluk
Snel thuis,goede en leuke info,zeer lekkere kruiden
Harry
Goede service snelle levering,belangrijkste kruiden zijn heerlijke
Petra Luurs
Snelle goede en persoonlijke service,
En heerlijke kruiden, mixen -
Dj Van tilborg
Netjes op tijd af geleverd
Marc Charlier
Goede producten, prijzen en service. Als je van koken en lekker eten houdt, ben je hier op het juiste adres.
Aliek
Snelle levering, heerlijk geurende kruiden en leuke berichtjes!
CvD
Geweldige kruiden, groot assortiment, niet duur en super snel geleverd !
Dit geeft je eigen kookkunst extra dimensie en smaak ! -
arend jan boss
alles op voorraad wat ik nodig had, gave site en heel snel in huis....en van het weekend lekker koken met tomatenpoeder.....(heel benieuwd)
Wilco van der Laan
Levering 's middags om 12 uur besteld, de volgende dag via brievenbus post in huis ! Aanrader voor iedereen , de veel te lekkere sate mix !
Caroline de Mooij
Heerlijke kruiden met een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding.
Richard Mepschen
Het ruikt al geweldig en het moet nog op de bbq, maar eindelijk een geweldig Nederlands product ontdekt wat mij enorm aanspreekt 👍
Peter Brouwer
Snel geleverd, en gewoon lekker op alles vlees ,kip lekker
Ellen
Snelle levering met enorm grappige mails erbij…
Volgens de kids heerlijke patatkruiden!
Al met al fijne producten! -
Bas
De prijzen zijn goed en de kwaliteit van de kruiden lijken goed. Van twee in ieder geval; sereh en piment.
Marc Charlier
Al vaker bij SpiceRebels besteld. Altijd snel en betrouwbaar geleverd en super kwaliteit kruiden. Niks mis mee!
Frans Janssen
Heerlijke kruiden voor alles wat je wilt maken
Maakt niet uit wat ze hebben er wel een mooi zakje voor
Echt een aanrader deze kruiden -
Hennie Schoenmakers
Prima levering. Heerlijk produkt
Marjolijn Duit
Zeker een snelle levering en fijn als brievenbus pakket, het ziet er allemaal super verzorgd uit, het is misschien een idee om bij de bestelling de mogelijkheid te doen om extra mogelijkheid te doen om extra stickers met de naam van de kruiden te bestellen. Nu heb ik de naam etiketten uitgeknipt en in de bus met kruiden gedaan,verder heb ik de kruiden nog niet gebruikt
Antwoord van Spice RebelsBedankt voor je review en wat een leuk idee van de stickers!