Spices4You
Joke Dejardin
Keurig afgeleverd en een leuke verassing er in en erg netjes en op tijd.
Bedrijfsmatig besteld
Tip top geregeld. Zowel voor als na bestelling alles keurig en snel verzorgd. Eventuele productkaarten worden ook verzorgd voorbeeld voor vele webshops!
Hoe beoordeel je Spices4You?
Marielle van Viersen
Een kruidenwalhalla! Geweldig.
Bianca Van de peppel
Goed product netjes geholpen bij het afhalen
Ron Dekker
Snel geleverd
Jenn
Aantrekkelijke prijzen, goeie service, kwaliteit product!
Anonymous
Spice
Antwoord van Spices4YouBedankt voor uw feedback. Wat jammer dat uw ervaring niet direct vlekkeloos verliep. U bestelde inderdaad 3 potten korianderblad gebroken, maar door een pickfout is er bij de eerste levering slechts 1 pot geleverd. Nadat u ons hiervan op de hoogte stelde, hebben wij direct de overige 2 potten dezelfde dag nagestuurd. Deze zijn de volgende dag bij u bezorgd.
We vinden het vervelend dat dit is misgegaan, maar doen er alles aan om fouten snel en netjes op te lossen. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, neem gerust contact met ons op. We streven altijd naar tevreden klanten en waarderen uw begrip. -
Trudy
Mooie verpakking, prachtige kruiden
Ruud van der Geer
Goede snelle levering
Riccardo
Online bestellen en betalen (voordelig geprijsd!) en mijn bestelling stond binnen een uur gereed zodat ik het direct kon ophalen. Netjes verpakt in een doosje en vriendelijk te woord gestaan! Ga hier vaker mijn kruiden en specerijen bestellen!
Ingrid catsman
Duidelijk aandacht besteed aan de webshop en levering. Is wel eens anders geweest. De kruiden zijn perfect, zeker de marrakeshmix
Heĺlen Wijbenga
Goede survies. Snel en veilige bezorging👌🏻👍
Bassam Alshami
Ik heb mijn bestelling van kilo kardemomzaden niet ontvangen
N 3420 -
Farah
Goede service en kwaliteit/prijs verhouding!
Angel
Heel snel verzonden en mijn producten zagen er goed uit.
Blij mee en zal zeker weer bestellen -
Mies Spijker
Snelle levering, goed verpakt.
L Sprott
Service was goed.
jan mol
Inderdaad snelle levering
Wouter West van
Uitstekende prijs
Paul Van Dam
goede levering, en levert wat er op de website staat