Sproetiz
Strijkapplicaties, muurstickers, kadootjes en meer.
Juanita Penninx
Kwaliteit is top!
C Blom
Door fout bij PostNL nog niks ontvangen, maar de eigenaar heeft opnieuw gemaakt en verzonden. Ik kan nog geen review geven over artikel want die heb ik nog niet. Wel vind ik het vervelend om speciaal voor track en trace een app te moeten downloaden, daarom 4 sterren.
Antwoord van SproetizWat vervelend dat je de applicaties nog niet ontvangen hebt! Ze zijn snel gemaakt en op de post gegaan. Helaas ben ik voor de bezorging ervan afhankelijk van PostNL. Ik verzend de applicaties zonder track en trace code om de kosten zo laag mogelijk te houden voor mijn klanten. Mocht je wel met code willen laten verzenden, kan dit uiteraard altijd. Ik stuur je een mail om te kijken hoe we dit op kunnen lossen, zodat je kleintje een mooi pietenpakje krijgt! Liefs, Anita
Hoe beoordeel je Sproetiz?
Yvonne H
Fijn contact en prima levering
Robin van Twist [Glasdraad B.V.]
Geweldige service, snel antwoord, snel geleverd, goed product, mooi ook. Erg blij mee.
Janet Kloosterman
Altijd goed en snel bezorgd
Bianca De jong
Hele vriendelijke snelle service en wat ik besteld heb is supermooi en er zat een klein presentje bij superleuk ik raad dit echt aan!!
Gijs Ploeg
De prijzen waren goed maar er stond een 2 achter de naam waar door ik dacht dat je er twee kreeg
Antwoord van SproetizHi Gijs, fijn dat je blij bent met de applicaties, maar jammer de de productnaam voor verwarring zorgde. Fijn dat je dit aangeeft! De 2 geeft aan dat er 2 verschillende ontwerpen mijters in de webshop staan. Ik heb de productnaam inmiddels aangepast;) Veel plezier met je strijkapplicaties! Groet, Anita
SW
Het cadeautje voor de juffen hadden we snel binnen en was onwijs leuk ingepakt! Mijn zoontje vondt het heel leuk om te geven. Een aanrader
Tessa de Wilde
Wauw wat een snelle levering! En wat ziet de koksmuts er mooi uit.. Ik kan het weekend aankomen op een verjaardag om het cadeautje te geven🥳
Sim W.
De strijk cijfer is me goed bevallen. Mooi strak op mijn sportshirt. Snelle verzending. Top!
mirranda jaanen
Snelle service, zeer mooi product.
Geen
Snelle verzendin, cadeautje om uit te pakken!
Josie
Altijd blij, ieder jaar weer!
Loes
Hele vriendelijke en snelle service! Kwalitatieve producten!
WJ B
snelle bezorging. Keurige aflevering
Ik ben over de hele procedure heel tevreden : webshop, uitleg over kleuren, snelheid waarmee pakje werd geleverd, het pakje zelf daaraan merk je dat het met liefde werd ingepakt. Kortom, een topservice. Zeker een nieuw bezoek waard.
S. Brandon
Altijd blij met de producten van Sproetiz!!
Wineke
Goede service en ook makkelijk contact. Ze had het zelfs al ingepakt als cadeautje! Met een persoonlijk briefje erbij. Echt top!
Renée
Op bestelling gemaakte strijkapplicatie. Helemaal perfect met een goede gebruiksaanwijzing erbij. Erg blij mee.
Annette
Goede service. Goed bereikbaar, vriendelijk.