Spyshop4u

Spyshop4u

Spy gadgets zoals een spy camera of afluisterapparaat koop je bij spyshop4u. De leukste spywebshop. Kijk snel in onze spy winkel. Gratis verzending. binnen Nederland.
8,1
Filter 219 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 162 met beschrijving

• Sharjil
    Geverifieerde klant van Spyshop4u

Goede service en snelle levering!

• Johanna
    Geverifieerde klant van Spyshop4u

Perfecte en zeer eerlijke service. Altijd beschikbaar, had iets besteld wat ik achteraf toch niet wilde. Kon het netjes terug sturen. Kan deze shop absoluut aanbevelen. Uitstekende en snelle communicatie en niets was ze teveel.

• Hoe beoordeel je Spyshop4u?

• jeroen
    Geverifieerde klant van Spyshop4u

heel slecht ! ik heb 3 apparaten besteld, ze werken geen van alle. gewaarschuwd niet bestellen!! zonder voor het geld!!

Antwoord van Spyshop4u

Wij zijn zeer verrast door uw beoordeling. Als wij ergens een product bestellen (laat staan drie) dat niet werkt dan nemen wij contact op met de betreffende verkoper en vragen om een oplossing en als die niet komt dan gaat het product binnen de herroepingstermijn retour. Wij hebben echter helemaal niets van u gehoord en gaan er dan ook maar van uit dat de producten toch wel werken en u uw beoordeling niet aangepast heeft. Alle drie door u bestelde producten verkopen wij al lang en wij hebben daar geen noemenswaardige klachten over ontvangen.

• Maya
    Geverifieerde klant van Spyshop4u

Product voldoet niet, opgeladen van 17.00 uur tot 22.25 uur en de volgende ochtend rond half 10 was de batterij weer leeg terwijl de bodycam volledig uit stond. Contact gehad met de verkoper maar die laat niks meer van zich horen. Dus weg gegooid geld 🙁

Antwoord van Spyshop4u

Wij hebben wel gereageerd op uw email. Na enige tijd wel antwoord van u ontvangen, maar zonder concrete vraag. Als u hem wilt ruilen dan kan dat natuurlijk.

• Tinus

Goed spul

• Aly

Geen Nederlandse beschrijving.

Antwoord van Spyshop4u

In de productomschrijving hebben wij ook vermeld dat er een Engelse handleiding geleverd wordt, omdat deze in tegenstelling tot andere Chinees/Engelse handleidingen duidelijk is. Als u ergens niet uitkomt dan kunt u ons dat per email laten weten. Wij helpen u dan natuurlijk graag verder. Wij vinden het wel jammer dat u direct een beoordeling van 1 ster geeft zonder eerst contact met ons op te nemen.

• BikeHans
    Geverifieerde klant van Spyshop4u

Bodycam werkt naar behoren. Goede levering en snel antwoord op per mail gestelde vraag (voorafgaand aan de bestelling.

• R.v.koppen

snelle service

• Santos

Het is van slechte kwaliteit en de klok kan je niet lezen na 1,5m afstand

Antwoord van Spyshop4u

De cijfers op het klokje zijn duidelijk te lezen hoor vanaf 1,5 meter. Wellicht heeft u 's-nachts uw bril niet op en is dat de oorzaak?

• Evert
    Geverifieerde klant van Spyshop4u

Slecht wil wat terug sturen lukt allemaal niet dan het nummer bellen dan krijg je een niemand aan de lijn enkel afsluittoon

Antwoord van Spyshop4u

De retourprocedure staat hier uitvoerig beschreven: https://spyshop4u.nl/retourneren/ Alle klantenservice verloopt via email, zodat alles terug te lezen is. Inmiddels heeft u het adres ook per email ontvangen.

• hans

prima

• Prima site

1 sticks besteld maar was helaas de verkeerde keuze gemaakt
    Was niet met stemherkenning.
    Retourformulier kon ik niet aanklikken omdat dit niet werkt.

• Richard
    Geverifieerde klant van Spyshop4u

Goede service staan je goed te woord per mail als je een vraag hebt en zending retour ook snel geregeld en afgehandeld

• Martijn

Ondeugdelijk apparaat. De

• Nick

Perfect geleverd

• Super Grover
    Geverifieerde klant van Spyshop4u

Snelle levering, goed product.

• Jo
    Geverifieerde klant van Spyshop4u

Prima service, snel geleverd. Wel wat vertraging, maar dat was postNL. Link naar handleiding in de e-mail - keurig verzorgd!

• J

Het apparaat werkt niet

• Pakketje niet gekregen

Geachte,
    helaas heb ik het pakketje niet ontvangen ,ook al verklaart post.nl dat het pakje afgeleverd werd? Op het afleveradres is steeds iemand achter de desk die de pakketjes persoonlijk aanneemt. Waar is het fout gelopen?
    Hoe,lossen we dit verder op aub?

Mvg
    Kristof van Belle

Antwoord van Spyshop4u

Wij hebben u voor verzending per email laten weten dat verzending naar een Bringme punt voor uw eigen risico is. PostNL heeft het daar bezorgd en als het dan vervolgens bij Bringme zoek raakt kunnen wij daar helaas niets meer aan doen.

• S. B
    Geverifieerde klant van Spyshop4u

Het product werkt niet. Na 1 keer aansluiten viel de verbinding opeens weg en het apparaat kon daarna niet meer verbinden. Ook gek dat je een Chinese app moest installeren om het apparaat te kunnen gebruiken. Niet een app die je kunt vertrouwen. Slechte kwaliteit product. Niet aan te raden.