Stadex
Wie is Stadex
Stadex is een familiebedrijf opgericht in 1975 als gespecialiseerd importeur, distributeur / technische groothandel, gericht op de Europese markt in pomp leiding, fittingen, afsluiters, meet en regeltechniek welke toelevert aan de professionele markt.

Wat mag u van ons verwachten:

Persoonlijk technisch advies
Service en maatwerk
Innovatief
Kwalitatief hoogwaardige, duurzame, berouwbare producten en dienstverlening
Compleet en diep assortiment
Concurrerende prijzen
Wij zijn gespecialiseerd in de branches:
Industrie
Bouw & installatie
Retail
Groen / Hovenier
Agro & Techniek
Evenementen & Recreatie
Wij zijn gespecialiseerd in de productgroepen:
Pompen & besturingen
Leidingsystemen
Fittingen, afsluiters & appendages
Meet & regeltechniek
Beregening & precisie irrigatie
Assortiment:
Het artikel assortiment van Stadex omvat ruim 30.000 hoogwaardige en duurzame producten afgestemd op verschillende branches.

Stadex is sterk in een compleet en diep assortiment. Wij leveren 97% van onze orders direct uit eigen voorraad vanuit ons centraal magazijn.
Afgestemd op de behoefte van onze klanten verzorgen wij maatwerk oplossingen en werken wij constant aan product / systeem innovaties.
Onze missie:
Verantwoord en duurzaam ondernemen in samenwerking met onze klanten d.m.v. het adviseren en leveren van duurzame producten die aansluiten bij de behoefte van onze klant binnen zijn of haar werkgebied.
Samenwerken met onze klanten werken aan een duurzaam en innovatief advies, plan of oplossing met oog voor de toekomst en de planeet.

Onze visie:
Wij streven naar een duurzame relatie met onze klanten als betrouwbare partner met de jarenlange ervaring en de kennis & kunde die wij in huis hebben. Innovatief en duurzaam denken en handelen in samenwerking met onze klant, vormt de basis van ons bedrijf.

STADEX STAAT VOOR BERTOUWBAAR EN DUURZAAM SAMENWERKEN, DIT DANKEN WIJ AAN ONZE MEDEWERKERS EN U ALS KLANT, WAARVOOR ONZE DANK.

Heeft u vragen, neem contact met ons op. contact.
Technische groothandel
De zekerheden van https://stadex.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.