Stayout.nl

Stayout.nl

Op zoek naar een perfect passend hor of (geïntegreerde) raamdecoratie? Bestel & ontvang een op maat passende hor of raamdecoratie met duidelijke meetinstructies

Alle producten van Stayout.nl wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen bent u jarenlang verzekert van de ideale oplossing voor het weren van insecten binnenshuis.

Wij vinden het belangrijk dat u bij het bestellen van een inzethor op maat ook echt een perfect passend inzethor ontvangt. Op onze website vindt u een duidelijk overzicht van onze meetinstructies

Komt u er niet uit? Dan begeleiden wij u graag telefonisch door het meetproces.

10
5 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
 • Mustafa
  Review voor Stayout.nl

  Mocht je op zoek zijn naar kwaliteit horren voor een goede prijs kan ik je aanraden het bij dit bedrijf te doen! Wat een topservice en professionel vriendelijk personeel. Je krijgt goed advies, er wordt keurig ingemeten en stap voor stap uitgelegd hoe de horren te plaatsen zijn! Levertijd was bij mij super snel!

 • Yvette
  Review voor Stayout.nl

  Goeie uitleg, help je naar een oplossing te zoeken ,staat achter haar product goeie service , vriendelijk en spontaan Ik ben tevreden over de producten die heb.

 • Hoe beoordeel je Stayout.nl?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Wilma
  Review voor Stayout.nl

  Een hele grote keus met duidelijke webpagina's

 • Peter en Wilma
  Geverifieerde klant van Stayout.nl

  Mooi product voor een goede prijs. Simpel en eenvoudig te bestellen en te plaatsen.

 • Patrick
  Review voor Stayout.nl

  Prachtige producten, en service met een glimlach