Stekjesbox
Daarnaast ontvang je bij ons een nette instructie hoe je moet stekken, zodat je meteen aan de slag kunt.
Ben De Weerd
Snelle levering en goed verpakt!
Hana Mulder
Mooi ingepakt, in box goed vastgeplakt, duidelijke beschrijving erbij. Heel blij mee!!
Hoe beoordeel je Stekjesbox?
Johan
Goed geregeld.
Natasja
Ik ontving hele mooie stekjes rond 25 maart! De eerste hadden al wortels, inmiddels staat 1 van deze stekjes al in een potje en krijgt ook mijn laatste stekje een wortel! Heel blij mee en ook met de service.
Anne Kolman
Wat een geweldige en persoonlijke service! De stekjes waren zeer netjes verpakt met heldere instructies erbij. En ook nog snel verzonden. Het is lang geleden dat ik zó vrolijk werd van een pakketje. Hartelijk dank daarvoor!
Marijke
Snelle bezorging en super handige uitleg bij de stekjes.
Heel blij mee! -
Gerda Dijkstra
Stekjes waren een beetje verfrommeld
Verhoeyen Peter
Degelijke website waardoor bestellen vlot gaat. Prima kwaliteit van de stekken. Correcte levering met bijhorend een uitgebreide uitleg. Ik heb ook al telefonisch contact gehad met Esther: een warme persoonlijkheid!
Sammia Elbakry
Fijne service. Stekjes kwamen goed aan en er is een handleiding meegestuurd over hoe je de stekjes het beste kan laten uitwortelen.
Roberto Koolen
mooie prijzen goede service
Peter Stam
Zoals altijd een klasselevering! Heel tevreden!
Anita de Groot
Stekjes waren goed verpakt
Gerti
Mooie diversiteit aan stekjes. Keurig verpakt en goede beschrijving hoe ik ze moet verzorgen. Nu hopen dat ze aanslaan.
Marina Van de Blaak
Stekjes waren goed verpakt. En heel fijn dat er een beschrijving bij zat.
JacqR
Door persoonlijke omstandigheden werd de bestelling later bezorgd, helemaal niet erg, kan gebeuren. Maar heb telefonisch en via mail aangegeven dat het dan naar ander adres moet, dit is niet gebeurd en ook niet meer op gereageerd. Vind ik erg jammer. Zit nu zelf met stekjes thuis terwijl deze naar de jarige had gemoeten (door vertraging waren de stekjes niet op tijd in huis). Dit kan zeker beter en klantvriendelijker door op berichten te reageren.
Francois Diependaal
Uitstekende service.
Derya Deniz
My plants arrived in very healthy condition overall. Although delivery was one day later than expected—which caused the plants to experience some minor cold shock—this was entirely due to the shipping delay. The seller was very easy to reach and quick to respond. She was extremely helpful in resolving my issue immediately. Highly recommended for her great customer service!
Tonny
Mooi verpakt, goed verzorgd.
jacky kah
Heb de stekjes nog niet ontvangen maar dit ligt aan de post
Anneke Naafs
Super leuke stekjes met een duidelijke intstructie.