Stekjesbox

Stekjesbox

Wij hebben een assortiment van meer dan 160 verschillende soorten stekjes van kamerplanten.

Daarnaast ontvang je bij ons een nette instructie hoe je moet stekken, zodat je meteen aan de slag kunt.
9,4
Filter 1033 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1032 met beschrijving

• Charissa
    Geverifieerde klant van Stekjesbox

Het wordt netjes en snel verzonden met een mooie beschrijving erbij hoe je je plant/stek het beste kan verzorgen met handige tips.

• Axel arentsen
    Geverifieerde klant van Stekjesbox

Als vanouds een top service.

• Hoe beoordeel je Stekjesbox?

• Isabelle Köhler
    Geverifieerde klant van Stekjesbox

Stekjes zijn mooi en zeer verzorgd als ze aan komen.

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je mooie review Isabelle!

• Andrea Pinoy
    Geverifieerde klant van Stekjesbox

Uitgebreide handleiding over het aanpakken van de stekjes, fantastisch!

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je mooie review Andrea!

• Clara
    Geverifieerde klant van Stekjesbox

Goeie en snelle service. Ik ben helemaal tevreden!

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je mooie review Clara!

• Nathalie Lopes

Goede service netjes verpalt

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je mooie review Nathalie!

• Christiaan Feickens

Snel thuis geleverd

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je mooie review Christiaan!

• C Millet
    Geverifieerde klant van Stekjesbox

Vriendelijke bejegening, persoonlijk contact en met aandacht verzorgd product.

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je mooie review Christina, veel plezier van je stekken.

• Sandra Immink
    Geverifieerde klant van Stekjesbox

Drie plantjes dood in de doos

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je review Sandra. De meeste mensen die een stek missen , of anders een klacht hebben , sturen gewoon een mailtje , en dan los ik het op. Ik heb je een mail gestuurd nav deze review , en ik kreeg als antwoord dat je de stekken hebt weggegooid en ook geen nieuwe stekken meer wil . Ik weet nu nog niet om welke stekken het gaat , en wat ik anders had kunnen doen , of dat de post vertraagd was?? Gemiste kans voor ons beiden. Groetjes Esther

• Daniëlla Mudde

Super

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je super review Daniella! Dit is een mooie start van mn week
    Veel stekplezier , groetjes Esther

• Khurram Sheikh
    Geverifieerde klant van Stekjesbox

Alles groie niet helemaal heelas

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je review Khurram. Voor stekken is wel geduld nodig , je kunt niet verwachten dat er binnen 2 weken wortels groeien. Ik stuur je een mail om mijn hulp aan te bieden , en met je mee te kijken. Jammer dat je gelijk een slechte review geeft. Groetjes Esther

• Roelie
    Geverifieerde klant van Stekjesbox

De aflevering ging precies zoals aangegeven op de website. De bestelling werd niet compleet afgeleverd. Na een mail aan Esther heeft zij dit snel opgepakt en opgelost. Ik ben zeer tevreden!!

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je mooie fijne review Roelie. Ik was inderdaad een setje Euphorbia Tirucalli vergeten en dankzij je mailtje heb ik die alsnog nagestuurd. Ik hoop dat je nog eens weer komt winkelen bij Stekjesbox

• Edo
    Geverifieerde klant van Stekjesbox

Ik had verwacht dat de stekjes al geworteld waren....

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je review Dinie ! Wat jammer dat de stekken niet zijn wat je verwachtte , maar ik hoop dat je wel veel plezier kunt halen uit het stekken van je Philodendrons , Epipremnums , Begonia's en lidcactusjes . Dit zijn lang niet de lastigste om groot te brengen . Ik wens je heel veel stekplezier , en wie weet , tot een andere keer Dinie.

• Mirjam Van Ginkel

fijne en snelle bezorging

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je mooie review Mirjam!

• Gerda van den Hul

Prima

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je mooie review Gerda! Tot de volgende keer!

• ted van der velden
    Geverifieerde klant van Stekjesbox

super leuk ben benieuwd! of ze gaan groeien!

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je mooie review Ted! Ze zullen snel gaan groeien hoor , let maar goed op. Tot een volgende keer bij Stekjesbox. Groetjes Esther

• Esther
    Geverifieerde klant van Stekjesbox

De stekjes zijn goed verzonden, sterker nog de eerste worteltjes zitten er al aan

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je mooie review Esther , en wat fijn dat ze zo snel wortelen of niet! Ik zie je graag nog eens terug bij Stekjesbox. Groetjes Esthet

• Nikolas Cassimon
    Geverifieerde klant van Stekjesbox

Was goed maar een beetje teleurgesteld in de verpakking

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je mooie review Nikolas. De stekken heb ik in een brievenbusdoosje verstuurd , wat is daar teleurstellend aan , vraag ik mij af? Veel plezier van je prachtige stekken. Groetjes Esther

• Mark van der Voort
    Geverifieerde klant van Stekjesbox

De stekjes werden aangeleverd in een doos met daarin een uitgebreide beschrijving. Ik was positief verrast door de stekjes. Hier ga ik vaker een bestelling doen!

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je mooie review Mark! Je had ook mooie stekken gekozen , vooral de Philodendron White Princess is een beauty , die sprong er wel uit. Heel veel plezier van je stekken en maak er wat moois van. Tot de volgende keer dan maar Mark. Groetjes Esther

• Hermen De Bruine

Mooie stekjes
    Netjes verpakt
    Zou mooi zijn als je stekjes kan kopen met wortels.
    Nu nog wachten en hopen dat ze allemaal wordel schieten.

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je mooie review Hermen. Met de instructie's die ik bij je bestelling heb gemaakt zullen de worteltjes wel komen. Een beetje geduld en je zult zien dat dat proces nou net de magie van het stekken is. Veel leuker dan een plant kopen en neerzetten. Ik zie je graag nog eens terug bij Stekjesbox. Groetjes Esther