Stekjesbox

Stekjesbox

Wij hebben een assortiment van meer dan 160 verschillende soorten stekjes van kamerplanten.

Daarnaast ontvang je bij ons een nette instructie hoe je moet stekken, zodat je meteen aan de slag kunt.
9,4
Filter 935 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 934 met beschrijving

• Marina Jansen
    Geverifieerde klant van Stekjesbox

Mooie sterkte stekken gekregen met duidelijke uitleg.

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je mooie review Renate! Kom je nog eens weer bij Stekjesbox shoppen?

• Oletal

Mooie en goede producten

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je mooie review Renate! Ik hoop je nog eens weer te zien bij Stekjesbox!
    Groetjes Esther

• Hoe beoordeel je Stekjesbox?

• Michel
    Geverifieerde klant van Stekjesbox

Stekjes zijn van goede kwaliteit, duidelijke beschrijving erbij, goed verpakt, snelle levering.

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je mooie review Michel! Maak er wat moois van en dan tot de volgende keer bij Stekjesbox!

• Rutger
    Geverifieerde klant van Stekjesbox

Snelle levering, prima kwaliteit en instructies

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je mooie review Rutger! Maak er wat moois van en hopelijk te een andere keer bij Stekjesbox

• Peter Stam
    Geverifieerde klant van Stekjesbox

Stekjesbox, een prima adres om aan mooie plantjes te komen.
    Goed materiaal en prima uitleg, voortreffelijke levering!
    Aan te bevelen voor plantenliefhebbers!

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor weer een mooie review Peter! Maak er weer wat moois van!

• Elisabeth Grillet
    Geverifieerde klant van Stekjesbox

Mooie stekjes en een extra gedetailleerde uitleg bij elk stekje.

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je mooie review Elisabeth! Ik help je zo op weg naar mooie planten. Ik zie je graag nog eens terug bij Stekjesbox. Groetjes Esther

• Harold Tolhuisen
    Geverifieerde klant van Stekjesbox

Goed ontvangen maar beetje rare stekjes van de tradescantia en 1 heeft nog maar wortel

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je review Harold. Na alle hulp die ik bijna dagelijks aan je geef , valt het me een beetje tegen dat je deze review geeft. Ik heb al meerdere malen gezegd dat stekken geduld van je vraagt , en het heen en weer verplaatsen van stekken van water naar potgrond en terug helpt daar niet bij. De Pallida gaat gelijk in de grond , en groeit dan zo verder en de andere Tradescantia heeft geen wortels na een paar dagen op water. Groetjes Esther

• Stekjes
    Geverifieerde klant van Stekjesbox

Mooie stekjes, goed verpakt, kwam aan als een kadootje! Heel erg blij mee

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je mooie review Ijfke , ik hoop je nog eens terug te zien bij Stekjesbox voor meer cadeautjes!

• Linda
    Geverifieerde klant van Stekjesbox

Ontzettend goede service, ruime keuze, goed assortiment, er word nagedacht over wanneer te versturen ivm het weekend, bij vragen staat Esther je altijd te woord, en de stekjes zijn altijd in tip top conditie!

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je lieve review Linda! Ik ben altijd blij om een bestelling van jou te zien , en je verder te helpen bij vragen . Tot de volgende keer! Groetjes Esther

• Amber
    Geverifieerde klant van Stekjesbox

Superfijne service en prachtige stekjes!

Antwoord van Stekjesbox

Dat vind ik mooi om te lezen Amber! Dank je wel en tot de volgende keer bij Stekjesbox.

• Ester Verlinde
    Geverifieerde klant van Stekjesbox

Goede en snelle service , goed verpakt en goede uitleg erbij.

Dank je wel Ester , dat doet me goed. Graag tot een andere keer bij Stekjesbox

• Marianne Moeys-Sekeris
    Geverifieerde klant van Stekjesbox

Goeie voorlichting van het verzorgen van de stek.

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je mooie review Marianne! Maak er wat moois van en hopelijk tot ziens bij Stekjesbox

• a.nijmeijer
    Geverifieerde klant van Stekjesbox

snelle levering nu duimen dat het wortels krijgt

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je mooie review Alie! Je zit in het groeiseizoen dus dat komt vast goed. Geduld is een schone zaak , geniet van het proces. Groetjes Esther

• Anneke Hutjes Barhorst

Perfect en meedenkend

Dank je wel Anneke! Ik wens je veel plezier van de Columnea

• Kevin fels
    Geverifieerde klant van Stekjesbox

Goed uitgelegd formulier bij de bestelling van hoe je uw stekken moet behandelen

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je mooie review Kevin! Succes met je stekken en wellicht tot een volgende keer

• Cisca van de Noort
    Geverifieerde klant van Stekjesbox

Hele mooie bijzondere stekjes, liefdevol verzameld en verzonden.

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je mooie review Cisca! Graag gedaan en heel graag tot een volgende keer.

• Hyke van der Meer
    Geverifieerde klant van Stekjesbox

Mooie stekken en snel bezorgd!

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je mooie review Hyke , daar ben ik blij mee.
    Tot de volgende keer bij Stekjesbox!

• René
    Geverifieerde klant van Stekjesbox

Voor eerste keer besteld, ge-wel-dig, voelde al gelijk vertrouwd aan. Perfekte service, met info hoe te gebruiken, en hoever het met bestelling staat. Snelle levering..👍

Antwoord van Stekjesbox

Ontzettend bedankt voor je mooie review Rene. Ik heb dat graag voor je gedaan. Ik hoop je nog eens terug te zien bij Stekjesbox. Groetjes Esther

• Rita Peeters
    Geverifieerde klant van Stekjesbox

Snelle levering,heel mooie stekjes ontvangen!

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je mooie review Rita! Tot ziens bij Stekjesbox , en maak er wat moois van!

• Bianca
    Geverifieerde klant van Stekjesbox

Goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken betreft de verzending. Vlot en netjes verzonden en per notitie heel vriendelijk aangesproken met tips en advies hoe hopelijk de beste resultaten met de stekjes te verkrijgen. Helemaal top!

Antwoord van Stekjesbox

Dank je wel voor je mooie review Bianca. Ik hoop dat je stekjes het hartstikke goed doen. Heb je vragen dan kun je bij me terecht . Ik zie je graag nog eens terug bij Stekjesbox