Stenen Heksje
Melinda
Goede prijs- kwaliteit verhouding. Zeer goed verpakt, snelle verzending, leuke attentie en zeer goede service!
Simoon
Dankjewel Inge zo blij met mijn kralen en Dankjewel voor de ontzettende lieve extraatjes ❤
Hoe beoordeel je Stenen Heksje?
Danielle Kroese
Snelle levering, goed ingepakt
Viola Leeuwenburgh
Mooie spullen
Anita
Artikelen voldeden volledig aan de beschrijving. Prima service. Tevreden.
Ewald
Snelle levering en prima verpakt. Mijn seleniet schaal ziet er prima uit en de extra cadeautjes waren een grote verrassing. Verder ook prima communicatie met de eigenaresse.
Wilma Balvers Janssen⁷
Mooie armband heel blij mee, snel verstuurd voor moederdag, alleen elastiekje waar het geknoopt zag mijn man heeft dat verholpen
Antwoord van Stenen HeksjeDankjewel voor je review. Fijn om te horen dat je blij bent met de armband en dat deze op tijd voor Moederdag is aangekomen. Bedankt ook voor je eerlijke feedback over het elastiekje, daar ga ik zeker extra op letten. Gelukkig heeft je man het kunnen verhelpen. Veel plezier met de armband Wilma!
Johan Vandenberghe
Enkel lovende woorden wat deze verkoopster betreft! De foto's op de website zijn haarscherp, geven de kleuren natuurgetrouw weer en de beschrijving is duidelijk. Het pakket werd zeer snel verzonden, maar door een vakbondsactie duurde het exact 27 dagen om het pakket af te leveren. Het item zelf, een prachtige mosagaat bol, was op deskundige wijze verpakt met schokabsorberend materiaal. Inge had nog een extraatje voorzien, alsook een zakje muntthee (met koekje), ideaal om van de doorstane emoties te bekomen na het lange wachten en het aanschouwen van dit mooie object!
Antwoord van Stenen HeksjeDankjewel voor deze prachtige en uitgebreide review Johan. Wat fijn om te horen dat de foto's, beschrijvingen en verpakking zo gewaardeerd worden. Jammer dat de levering door de omstandigheden zoveel vertraging had, maar des te fijner dat jouw mosagaat bol uiteindelijk goed is aangekomen. Hopelijk hebben de thee en het extraatje het wachten toch een klein beetje verzacht. Heel erg bedankt voor je vertrouwen en lieve woorden.
Bonita
Super snelle levering en de items zijn van super kwaliteit! Ik ga zeker vaker bestellen!
Antwoord van Stenen HeksjeDankjewel voor de 5 sterren Bonita! Graag tot de volgende keer.
Jennifer
Leuke webshop met voldoende keus en een mooie prijs/kwaliteit verhouding. Mijn bestelling werd snel verzonden en was heel goed verpakt. Ook leuk dat er wat kleinigheidjes gratis bij waren gedaan! Kortom: aanrader!
Antwoord van Stenen HeksjeDankjewel voor je mooie review Jennifer! Leuk dat de extraatjes gewaardeerd werden. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer.
Koenraad Peelaers
Perfecte samenwerking - mooie verpakking - lieve attentie - heel graag weer
Antwoord van Stenen HeksjeDankjewel voor de complimenten Koenraad!
Arno Dujardin
Heel tevreden. Top service.
Antwoord van Stenen HeksjeDankjewel Arno!
J Denekamp
Leuke live. Heeft een prettige stem om naar te luisteren. Mooie betaalbare producten. Werkt met open boxen.
Antwoord van Stenen HeksjeDankjewel voor je mooie review J!
Helena
Heel snel, goed geleverd. Niets gebroken. En een leuke lieve verrassing.
Antwoord van Stenen HeksjeFijn dat alles goed aangekomen is. Dankjewel Helena!
Carla
mooie collectie met heel mooie stenen
stenen hangers die ik heb gekocht waren zorgvuldig gemaakt. Geeft een goed gevoel.Antwoord van Stenen HeksjeWat goed om te horen dat ze het juiste gevoel geven. Dankjewel Carla!
Chan
Snelle levering en ruime hoeveelheid mysteriescoops voor een leuke prijs! Wegens de hoge verzendkosten wat prijziger! Verder heel leuk om kado te doen aan iemand die ervan houd!
Antwoord van Stenen HeksjeDankjewel voor jouw review Chan!
Annet
Cathy Van der wissel
Geweldige bedrijf .
Supper mooie kwaliteit en een mooie prijs.Antwoord van Stenen HeksjeDankjewel voor je mooie review Cathy!
Carin Duisterwinkel
Het was leuk verpakt met een cadeautje erbij!
Antwoord van Stenen HeksjeDankjewel voor je mooie review Carin!
Margo Berger
Snelle levering!
Antwoord van Stenen HeksjeDankjewel voor de review Margo!