Stengo
Op zoek naar een koptelefoon, of juist naar nieuwe speakers? Bij Stengo vind je het allemaal! Stengo is een webwinkel met een breed assortiment aan kwaliteit CE merken voor een goede prijs. Tussen de honderden producten vind je in een handomdraai alles wat je zoekt voor in en rondom je huis, kantoor of andere omgeving. Stengo biedt diverse apparatuur, gerenommeerde merken en exclusieve modellen aan tegen onverslaanbare prijzen. Ga voor zekerheid, service en de beste prijs, en shop bij Stengo!
9,2

• Alex Kieffer

Goede communicatie. Redelijke prijs. Top product

• Johan van Rooij

Geweldige servicee

• Hoe beoordeel je Stengo?

• Piet Van den Hoorn
    Geverifieerde klant van Stengo

Prima binnen een dag geleverd!

• Jan Kuipers
    Geverifieerde klant van Stengo

Bezorging zoals aangegeven, kortom een tevreden klant!!

• Chris
    Geverifieerde klant van Stengo

Super service. Ik had een combo pakket besteld, maar zag naderhand dat de losse componenten bij elkaar goedkoper zouden zijn, dan het pakket. Na melding bij de klantenservice, werd mij het verschil terug gestort.
    Top!

• Daisy Verbieren
    Geverifieerde klant van Stengo

Daar het artikel later dan voorzien kwam, werd ik goed op de hoogte gehouden, en kon ik kiezen, wachten op het artikel of geld terug.

• Bas Mijnes
    Geverifieerde klant van Stengo

Goede service snel geleverd en snel antwoord. Alleen jammer dat het product niet beviel maar hier kon stengo zelf niks aandoe .

• Sander Kwakernaat
    Geverifieerde klant van Stengo

Communicatie over verzending kan beter .voor de rest is alles prima verlopen.

• Erwin Moberts
    Geverifieerde klant van Stengo

Wharfedale EVO 4.4 Goede prijzen, goede communicatie, snelle verzending. Goede betaal mogelijkheden.

• Willem Meijdam

Service goed, alternatief geboden

• G-J Boer
    Geverifieerde klant van Stengo

Geweldige service. Vragen en problemen werden snel en deskundig beantwoord en opgelost

• Peter Oorschot
    Geverifieerde klant van Stengo

Goede service en goede prijzen! Na plaatsen van de order goed geïnformeerd over levertijd.👍🏼Pakketje netjes verpakt en goed aangekomen.

• Silvia
    Geverifieerde klant van Stengo

Duidelijk, snel en geleverd volgens afspraak

• He Jin Gé
    Geverifieerde klant van Stengo

Goed geregeld snel bezorgd en laat je weten als er iets is.

• Niels
    Geverifieerde klant van Stengo

Zocht de Candyskull crusher Evo, uit eindelijk gevonden bij Stengo. Stond dat hij wel bestelbaar was maar niet op voorraad. Dus ik even vragen aan een medewerker. Die had netjes verteld dat de koptelefoon te pre orderen was en ik hem na bestelling over 2/3 weken zou ontvangen. Zo gezegd zo gedaan na 3 welen zit de koptelefoon op mn hoofd en top dat ie het doet👍

• l sijberden

Snelle levering goed verpakt

• Paul
    Geverifieerde klant van Stengo

Scherpe prijs, vlotte communicatie. Na aankoop paar dagen radiostilte over verzending; dhl meldde eerder dat het eraan kwam dan stengo zelf. Verder uitstekend.

• Patrick
    Review voor Stengo

Scherpe prijzen, snelle levering, goed kwaliteit.
    Heb een pro-ject essential iii besteld. Eerst telefonisch contact gehad, zeer snel beantwoord, en een kortingscode gekregen, omdat de prijs van de platenspeler op marktplaats 10 euro lager was. Kortingscode zou naar mij gestuurd worden als ik via marktplaats contact opnam. En inderdaad, vrijwel direct kreeg ik de kortingscode en heb ik de bestelling geplaatst op hun website. Volgende dag netjes geleverd. Zeer tevreden.

• P.C.A. van der Hoeven
    Geverifieerde klant van Stengo

Scherpe prijzen, vlotte communicatie en snelle levering.
    Niets op aan te merken, ik kan Stengo alleen maar aanraden.

• Marinus
    Geverifieerde klant van Stengo

Levering was top. Helaas niet over prijs kunnen onderhandelen, terwijl in de advertentie werd gesuggereerd dat dit mogelijk was.