Sterk en sVeer
Eigenheid, lef en persoonlijkheid, dat is waar Sterk en sVeer voor staat. Het uit zich in de fysieke winkel als 4D beleving, hier kun je kijken, ruiken, voelen en proeven. Maar ook in onze webshop zijn verrassende elementen te vinden! Volg ons op instagram voor nieuwe trends, thema's en acties.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ons motto: ‘We verkopen niks wat je nodig hebt, maar je wordt er wel heel blij van’. Vanaf het begin zijn we een voorloper in mooie merken, gekke acties en evenementen. Onze winkel beschikt over een stijlvolle combinatie van producten, die een verhaal vertellen bedacht door de makers. Het bij elkaar brengen van bijzondere spullen, woonaccessoires en lifestyle producten zorgt voor de beleving. Hier zijn we trots op, we weten en ervaren dat inmiddels mensen naar ons toe komen om even de sfeer te proeven en blij te worden. Soms voor een complete inrichting, soms gewoon om even een praatje te maken. Zien wij je snel?


Bekijk Manifest