Sterkstael
Bij Sterkstael houden wij van mooie, kwalitatieve en duurzame producten die jouw interieur aanvullen! Wij zijn continue op zoek naar nieuwe producten om ons assortiment van hoogwaardige stalen muurbeugels, wijnrekken, plantdragers en meer actueel te houden en jou een tijdloos product te bieden.
plankdrager stalen wijnrek woonaccessoires
Filter 30 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 22 met beschrijving

• Debora
    Geverifieerde klant van Sterkstael

Een erg persoonlijke benadering. Er werd snel gereageerd op mijn email en ik ontving daarna ook snel de flora pot! Erg blij mee.

Antwoord van Sterkstael

Bedankt voor je waardering en erg leuk te lezen dat je blij bent met de Eco Pot! Graag tot een volgende keer! Groetjes Martine en Martijn van Sterkstael :)

• iemand uit Reeuwijk

Snelle levering, mooi product! Kwaliteit prijs TOP

Antwoord van Sterkstael

Bedankt voor je mooie bestelling en je positieve feedback! Daar worden wij blij van! Groetjes Martine en Martijn van Sterkstael :)

• Hoe beoordeel je Sterkstael?

• Joana Stirnberg
    Geverifieerde klant van Sterkstael

Super dat ook schroeven en pluggen onderdeel van het pakket zijn.

Antwoord van Sterkstael

Dat horen wij graag! Veel plezier met de mooie Greige plankdragers! Groetjes Martine en Martijn van Sterkstael :)

• Evelien
    Geverifieerde klant van Sterkstael

Snelle levering, alles was zorgvuldig ingepakt en het installeren van de plankdragers ging vlot! Kwalitatief product, heel tevreden met deze aankoop.

Antwoord van Sterkstael

Bedankt voor je mooie review! Wij wensen je veel plezier met je aankoop, groetjes Martine en Martijn van Sterkstael :)

• Roxanne Deelen
    Geverifieerde klant van Sterkstael

Erg snel geleverd en super mooi!

Antwoord van Sterkstael

Fijn te lezen dat je blij bent met je bestelling! Veel plezier gewenst en graag tot een volgende keer! Groetjes Martine en Martijn van Sterkstael :)

• Pieter claes
    Geverifieerde klant van Sterkstael

Mooie artikelen makkelijk te installeren goeie pluggen en schroeven

Antwoord van Sterkstael

Bedankt voor deze positieve review! Wij wensen je veel plezier van de mooie Salie Groene producten! Groetjes Martine en Martijn van Sterkstael :)

• Gerjo Polinder
    Review voor Sterkstael

Goede producten, hoge kwaliteit. Netjes verpakt, snel geleverd en duidelijke communicatie. Perfect om mee samen te werken!

Antwoord van Sterkstael

Bedankt voor je mooie review Gerjo en ontzettend leuk dat wij aan jou mooie project hebben kunnen meewerken! Graag tot (weer) een volgend project! Groet Martine & Martijn

• Marleen van Elsäcker
    Geverifieerde klant van Sterkstael

Super blij ben ik met mijn nieuwe plankendragers. Ik zocht iets stijlvols voor in mijn nieuwe huis en dat bleek lastiger dan ik had verwacht. Maar dit zijn dragers die gezien mogen worden. En ijzersterk!

Snelle en persoonlijke reactie op mijn bestelling en een evenzo snelle levering, ondanks de vakantieperiode.

Antwoord van Sterkstael

Bedankt voor het delen van je mooie review! Wij hopen dat de Odin Greige jouw interieur meer kleur geeft! Groetjes Martine en Martijn van Sterkstael :)

• Stefanie
    Geverifieerde klant van Sterkstael

Mooi, stevig product. De kleur (greige) komt goed overeen met de plaatjes op de website - precies wat ik wou!

Antwoord van Sterkstael

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en wij wensen je veel plezier met de producten! Groetjes Martine en Martijn van Sterkstael :)

• Hans
    Review voor Sterkstael

Mooi product, snelle levering, persoonlijk contact!

• tom Konings

mooi en degelijke kwaliteit

• Wilma Buitinck
    Review voor Sterkstael

Mooi beperkt assortiment, goed gevormd en perfect afgewerkt. Heel vriendelijke mensen die betrokken zijn bij wat ze laten maken en aanbieden. Charmant en kleinschalig.

Antwoord van Sterkstael

Bedankt voor je waardevolle review! Wij wensen je veel plezier met de Flora! Groetjes Martine en Martijn van Sterkstael :)

• Frank
    Geverifieerde klant van Sterkstael

Mooi product en snel geleverd, top!

• Dico
    Review voor Sterkstael

Mooie beugels gekocht welke ook prima te gebruiken zijn voor flessen speciaalbier. Beugels zijn van zeer goede kwaliteit en netjes afgewerkt! Als extra verrassing zaten alle benodigdheden om de beugels op te hangen er ook nog bij.

Antwoord van Sterkstael

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en wij wensen je veel plezier met de Dionysos! Groetjes Martine en Martijn van Sterkstael :)

• Daan Michiels
    Geverifieerde klant van Sterkstael

Kwaliteitsvol product dat snel en met zorg verzonden werd. Zeer tevreden.

Antwoord van Sterkstael

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring en wij wensen je veel plezier met de Vesta! Groetjes Martine en Martijn van Sterkstael :)

• Pieter Bootsma

Voor de 2e keer besteld en wederom prima sevice en kwaliteit afgeleverd

Antwoord van Sterkstael

Bedankt voor de bestellingen en erg goed te lezen dat jullie tevreden zijn! Groetjes Martine en Martijn van Sterkstael :)

• Mooi produkt
    Review voor Sterkstael

Zoals gehoopt en maakt de ruimte leuker. Houder en bloempot in de badkamer!

Antwoord van Sterkstael

Heel leuk te lezen dat je de Flora + Eco Pot in de badkamer hebt opgehangen! Wij wensen je er veel plezier mee en zien je graag terug! Groetjes Martine en Martijn van Sterkstael :)

• J G VAN DILLEN
    Review voor Sterkstael

Hele goede ervaring! Besteld en volgende dag in huis. Alles duidelijk en snel geregeld. Goede kwaliteit plankdragers keurig verpakt. Zeer tevreden.

Antwoord van Sterkstael

Bedankt voor het delen van je ervaring! Wij wensen je veel plezier met de plankdragers! Groetjes Martine en Martijn van Sterkstael :)

• Anoniem
    Review voor Sterkstael

Wij hebben een paar mooie bloempot dragers gekocht en zijn er erg blij mee. Leuke details en erg nette afwerking.

Antwoord van Sterkstael

Bedankt voor het delen van je ervaring! Wij wensen je veel plezier met de Flora! Groetjes Martine en Martijn van Sterkstael :)

• Rodrigo
    Review voor Sterkstael

The delivery was super fast and when asking for advice I got good answers from them! Keep up the good work!

Antwoord van Sterkstael

Thanks for your positive feedback and also the pictures you send us! Looks great and hope to provide you in the future again! Cheers, Martine en Martijn from Sterkstael :)