Stickerkamer
Bekijk alle reviews en keurmerken van Stickerkamer en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.
9,3
Filter 686 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 445 met beschrijving

• Danielle Jansen
    Geverifieerde klant van Stickerkamer

Netjes en snel geleverd en heel tevreden met onze bestelling

• Linda Vriesman
    Geverifieerde klant van Stickerkamer

De sticker was erg fragiel. We hebben er 2 gekocht maar 1 daarvan ging al direct bij het opplakken kapot…

• Hoe beoordeel je Stickerkamer?

• Yvet Van Noordt
    Geverifieerde klant van Stickerkamer

Makkelijk op te plakken, zien er prachtig uit!

• Lino Kuijvenhoven
    Geverifieerde klant van Stickerkamer

In eerste instantie het verkeerde gekregen maar uiteindelijk na goed mailcontact heel snel het juiste product opgestuurd gekregen

• Michelle
    Review voor Stickerkamer

Zeer goede klantenservice. Na enkele vragen en persoonlijke aanpassingen werd er een mooie oplossing gevonden voor ons. Zeer tevreden met het resultaat en de hulp!

• Claudine Van der gucht
    Geverifieerde klant van Stickerkamer

Snelle levering, zending ongeschonden, goed verpakr.

• Karin Vleugels

• Jan
    Geverifieerde klant van Stickerkamer

Heel erg leuk en prima kwaliteit

• Anoniem
    Geverifieerde klant van Stickerkamer

Mijn bestelling werd gedropt bij een afhaalpunt, terwijl ik heb betaald voor bezorging aan huis. Erg jammer

Beste,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat de bezorging niet is verlopen zoals u had verwacht — dat begrijpen wij heel goed.
    Wij verzenden alle bestellingen via PostNL met thuisbezorging als standaardoptie. PostNL probeert het pakket altijd eerst bij u thuis af te leveren. Wanneer dit om welke reden dan ook niet lukt (bijvoorbeeld als er niemand aanwezig is), wordt het pakket volgens hun werkwijze naar een afhaalpunt gebracht.
    We begrijpen dat dit als ongemakkelijk kan worden ervaren, zeker wanneer u bewust voor thuisbezorging heeft gekozen. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.
    Mocht u in de toekomst specifieke bezorgwensen hebben, denken wij graag met u mee om dit zo goed mogelijk te laten verlopen.

Stickerkamer

• Jennifer De Vries Hebing

Werkt supergoed

• Alda
    Geverifieerde klant van Stickerkamer

Mooi resultaat op de ramen, afwachten of ze vogels ook afschrikken.

• Mily

Prima product.

• Margriet Bloks

Zeer lange levertijd

Bedankt voor uw review.
    Jammer om te horen dat u de levertijd als lang heeft ervaren.

Wij hebben uw bestelling snel verwerkt, verpakt en verzonden. Helaas lijkt het erop dat er bij de vervoerder vertraging is ontstaan en dat de statusupdates niet direct zichtbaar waren, waardoor het leek alsof het pakket langer onderweg was.

Toen u contact met ons opnam hebben wij direct met u meegedacht en aangeboden om de bestelling opnieuw naar u te versturen. Op dat moment bleek uit de track & trace echter dat het pakket al bij het PostNL-punt voor u klaar lag, en volgens de gegevens is het diezelfde dag ook door u opgehaald.

We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en nemen uw feedback daarom zeker mee.

Team Stickerkamer

• Gulsah Cam
    Geverifieerde klant van Stickerkamer

De stickers hebben goede kwaliteit. Ze dachten dat het behang was, zo mooi ziet het eruit! Ik ben enorm tevreden.. en zo snel schrijf ik geen review ;)

• Christine
    Geverifieerde klant van Stickerkamer

Snel en netjes verzonden met beschrijving hoe aan te brengen erbij.

• Mieke Veltman
    Geverifieerde klant van Stickerkamer

Sticker was mooi en plakte goed maten waren anders...
    Dus kon de sticker helaas niet gebruiken was namelijk veel kleiner dan beschreven.

Beste Mieke,

Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat de afmeting kleiner leek dan verwacht.
    Wij hebben dit nagekeken en de sticker is volgens de opgegeven maat geproduceerd en verzonden.
    Op de productpagina staan twee afmetingen: die van het stickervel en die van de sticker zelf. De sticker is door de uitsnede vaak ongeveer 1 à 2 cm kleiner dan het vel.
    Heeft u een exacte maat nodig? Neem gerust contact met ons op, wij kunnen de sticker ook op maat maken.

• Saar
    Geverifieerde klant van Stickerkamer

Hele snelle levering en super mooie stickers, mijn dochter is er helemaal blij mee. Het effect die het ook geeft maakt de muur en kamer zo levendig

• Maria
    Geverifieerde klant van Stickerkamer

Echt heel mooi geworden, zou het zeker aanraden.

• Brent
    Geverifieerde klant van Stickerkamer

Heel mooie producten en ongelofelijke service. Ze hebben mij proactief gecontacteerd toen ik 2 bestellingen had gedaan om deze samen te voegen zodat er maar 1 verzendkost was ipv 2. Geweldige customerservice!

• A.

prima