Stickerland
Marco Ernest
Mooie stickers goede kwaliteit
H. Nijhuis
Snel geleverd, goede communicatie.
Hoe beoordeel je Stickerland?
N
perfect! voor de 2e keer een kentekensticker aangeschaft.
Karin de Man
Heel erg blij met ons prachtige, bedrukte schaduwdoek voor de camper! Dennis en Nancy reageren per ommegaande als je vragen hebt en altijd even vriendelijk en kundig! Dikke aanrader dit bedrijf!
Christ
Mooie stickers met een goede gebruiksaanwijzing voor betaalbare prijzen
Zahira Abdul
Slechte service en waardeloos spul
Antwoord van StickerlandIk begrijp dat u teleurgesteld bent, u doet erg uw best om uw ervaring op zoveel mogelijk plaatsen te delen. Maar wil graag de situatie verduidelijken voor andere klanten die dit lezen.
U heeft een outlet product besteld van 134cm breed. Dit was een special met een extra lage prijs. Bij de bestelling stond duidelijk vermeld dat outlet producten niet geretourneerd of geruild kunnen worden. Daarom is de prijs ook veel lager dan normaal.
Na ontvangst van uw bestelling vertelde u dat u 300cm breed besteld zou hebben. Dat klopt echter niet. De folie die u gekozen heeft, bestaat niet eens in 300cm breed. U heeft bewust voor de kleinere variant van 134cm gekozen, met de outlet korting erbij.
Over de kwaliteit: u geeft zelf aan dat u de folie niet gebruikt heeft omdat deze te klein is. Dan is het eigenlijk niet mogelijk om de kwaliteit te beoordelen toch? De folie die u besteld heeft is professionele interieurwrapfolie. Deze wordt veel gebruikt door professionals en is zeer duurzaam en sterk. Het matzwarte marmerlook design is exclusief en van hoge kwaliteit.
We snappen dat het vervelend is als u een verkeerde maat bestelt. Daarom vermelden we heel duidelijk bij outlet producten dat deze niet terug kunnen. En daarom is de prijs ook aangepast.
Voor andere klanten: let altijd goed op welke maat u bestelt, zeker bij outlet producten aangezien deze niet terug gestuurd kunnen worden (zoals aangegeven) -
Peter van Ruijven
Snelle service en goed afgeleverd.
Frank Vos
Goede kwaliteit en snelle levering.
Hartelijk dank -
Gerard Schaap
Is oké
Pieter Hagen
Dit was voor mij de eerste keer dat ik bij stickerland heb besteld en mijn ervaring is super, snelle levering en perfect uitgevoerd. Volgende keer bestel ik daar weer
Loes van Dijk
Geweldige service.
Mijn stickers waren door de post nl. Zo ernstig beschadigd dat ik stickerland erover heb gebeld hoe de post met hun spullen om gaan.
Had er foto's van gemaakt.
Heb ook gezegd dat dit niet aan Stickerland lag. Maar werd terug gemaild dat ik nieuwe stickers kreeg en nog dubbel ook. Super bedankt stickerland en wat een service. Top. En ga zeker vaker bestellen en het doorgeven. -
Chantal Van Rompay
Ik ben er superblij mee
Andre Ottema
Stickers nogmaals verstuurd zonder kosten
Top geregeldAntwoord van StickerlandBedankt voor uw bericht en feedback.
We begrijpen dat het vervelend is als een pakket niet direct ontvangen wordt. We hebben meerdere keren een bericht gestuurd over het pakket, samen met de track & trace-link van PostNL. Daarin is te zien waar het pakket ligt en wanneer het opgehaald kan worden. Helaas lijkt het erop dat deze berichten niet zijn gezien, waardoor het pakket nu weer naar ons onderweg is.
We willen altijd graag helpen. Twijfel niet om direct contact met ons op te nemen als er iets niet lukt of als u vragen heeft. Dat mag via telefoon, mail, of WhatsApp. Zo kunnen we direct samen naar een oplossing zoeken.
Hopelijk kunnen we het alsnog netjes afronden. We horen graag van u zodat we het pakket goed voor u kunnen regelen. -
Erik
Strak snijwerk, mooie sticker. Snelle levering
Leo Ancion
prima service
Etienne Buggenhout
Veel te duur.!!!
Antwoord van StickerlandWaarom koop je dan?
We vinden het raar als mensen eerst iets kopen, en dan achteraf roepen dat ze het duur vinden.
Wij vinden juist dat onze prijs kwaliteit verhouding perfect is, en ook vele andere klanten denken er zo over.
Onze producten zijn van een totaal andere kwaliteit als bv van Temu en dergelijke.
Maar dat ziet men pas na een tijdje. -
WHP
snel en goed
Pieter Xander van der Ploeg
Met recht: 10 STERREN !!!
M.L. Van der Leij
Precies wat ik verwacht had. Levering duurde even en was (wellicht te zeer) zorgvuldig verpakt.
H.S.
Makkelijk bestellen