Stip & Bloem
• GIFTS • LADIES • KIDS • HOMEWARE • STATIONERY • LUNCH & ONDERWEG • WRENDALE DESIGNS • ISABELLE ROSE • SJAAL MET VERHAAL • BIOLOCO • OTTER HOUSE • PALM PALS • KNUFFELS •

Een uitgebreid assortiment, regelmatig nieuwe artikelen en een perfecte service. Dát is Stip & Bloem!
wrendale designs lunch & onderweg cadeaus
9,9
Filter 1606 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1510 met beschrijving

• Patricia Giesen
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Prachtige bloesemtak! Snel bezorgd en vriendelijk kaartje erbij.

Antwoord van Stip & Bloem

Bedankt voor je mooie review Patricia, fijn dat je zo tevreden bent! Groetjes, Wendy

• Marjan
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Door de met aandacht ingepakte bestelling is het een feestje om je bestelling open te maken. Dit in combinatie met een persoonlijke groet maakt je dag helemaal goed!

Antwoord van Stip & Bloem

Bedankt voor je mooie review Marjan, fijn dat je zo tevreden bent! Groetjes, Wendy

• Hoe beoordeel je Stip & Bloem?

• Janny Nagelmaker
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Wendy is een lieverd en behandeld mijn bestellingen altijd prima. Ben echt weer blij met mijn pakje. Goed verpakt met een leuk theemomentje erbij! Ik kom altijd weer terug bij Stipenbloem.

Antwoord van Stip & Bloem

Dankjewel Janny, wat leuk om te lezen. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Wendy

• Diane Denekamp
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Erg leuke sokken en blikjes besteld.De verpakking was geweldig, een bedankkaartje , een leuke Paaskaart erbij met een zakje thee en lekkere toffee.Daar word je blij van!

Antwoord van Stip & Bloem

Bedankt voor deze leuke review Diane, fijn dat je zo tevreden bent! Groetjes, Wendy

• Ivette Bontenbal
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Weer supersnel mijn bestelling ontvangen, netjes verpakt, superleuke artikelen, dank je wel weer Wendy!

Antwoord van Stip & Bloem

En jij weer bedankt voor je leuke bestelling én mooie review Ivette! Groetjes, Wendy

• Inge
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Mooie producten in webshop. Producten worden met grote zorg en liefde ingepakt en verstuurd.

Antwoord van Stip & Bloem

Bedankt voor je 5-sterren review Inge, fijn dat je tevreden bent! Groetjes, Wendy

• VeJe

Altijd een feestje!

Bedankt voor je 5-sterren review, fijn dat je zo tevreden bent! Groetjes, wendy

• Anja Van Altena
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Snelle levering en met super veel aandacht ingepakt en verzonden. Het pakketje was al een cadeautje op zich!

Dankjewel Anja, fijn dat alles naar wens was! Groetjes, Wendy

• Saskia
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Hele mooie producten en altijd leuk verpakt en op tijd bezorgd.

Antwoord van Stip & Bloem

Bedankt voor je mooie review Saskia, graag tot een volgende keer! Groetjes, Wendy

• Natasja van Oosterhout
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Mijn bestelling werd heel snel verstuurd, het pakketje was met veel zorg en liefde ingepakt, en op Instagram reageert Wendy altijd heel gezellig en warm op berichtjes ♥

Antwoord van Stip & Bloem

Dankjewel voor je mooie beoordeling Natasja, graag tot een volgende keer! Groetjes, Wendy

• Maaike Hofma
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Altijd een feestje om bij Stip en Bloem te bestellen.

Bedankt Maaike, leuk om te lezen! Graag tot een volgende keer! Groetjes, Wendy

• Marieke Boomstra
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Ik vind de service van Wendy altijd fantastisch altijd mooi en netjes ingepakt met een kaartje erbij. En de verzending is ook altijd erg snel! Ik ben zeer tevreden

Dankjewel Marieke, fijn dat je zo tevreden bent! Groetjes, Wendy

• Hannie Klaasing
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Leuke cadeautjes en erg fijn geholpen

Antwoord van Stip & Bloem

Bedankt voor uw 5-sterren review Hannie, graag tot een volgende keer! Groetjes, Wendy

• Renata Dingemanse
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Zoals gewoonlijk mooi ingepakt met een lief kaartje erbij. Weer top!

Antwoord van Stip & Bloem

Bedankt voor je mooie beoordeling Renata, graag weer tot een volgende keer! Groetjes, Wendy

• Marianne Fillié
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Leuke webshop met prachtige spullen. Ik ben onder de indruk van de service en de persoonlijke aandacht die met je bestelling wordt geleverd. Hieruit blijkt de liefde voor haar bedrijf!

Antwoord van Stip & Bloem

Dankjewel voor je 5-sterren review Marianne, fijn dat je zo tevreden bent! Liefs, Wendy

• Jolanda
    Review voor Stip & Bloem

Bestelling al de volgende dag op kunnen halen, leuke attentie erbij en vriendelijk te woord gestaan. Super!

Antwoord van Stip & Bloem

Bedankt voor je 5-sterren beoordeling Jolanda, fijn dat alles naar wens was! Groetjes, Wendy

• Rosalie van Lambalgen
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Ik bestel al vaak hele leuke dingen bij Wendy. Het wordt altijd zorgvuldig verpakt met een leuke attentie. Ik ben heel blij met Stip en bloem!

Antwoord van Stip & Bloem

Bedankt voor je 5-sterren review Rosalie, graag tot een volgende keer! Groetjes, Wendy

• Dbhappy
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Absoluut voor herhaling vatbaar. Wat een leuke webshop is dit. Werd ook razendsnel geleverd. Bovendien is Wendy erg vriendelijk.
    Ik heb inmiddels al 2 mensen blij gemaakt met een geluksknuffeltje :)

Antwoord van Stip & Bloem

Bedankt voor je leuke, positieve review. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Wendy

• Burdy Stormer
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Pakketjes zijn altijd duurzaam en prachtig verpakt

Antwoord van Stip & Bloem

Bedankt voor je mooie review Burdy, graag tot een volgende keer! Groetjes, Wendy

• Zakina Muyres
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Altijd met zorg verpakt en leuke artikelen 👌🏽

Antwoord van Stip & Bloem

Bedankt voor je 5-sterren review Zakina, fijn dat het weer naar wens was! Groetjes, Wendy