Stip & Bloem
Stip & Bloem heeft een uitgebreid assortiment aan gifts, lifestyle & stationery. Regelmatig nieuwe artikelen en een perfecte service. Dát is Stip & Bloem!
wrendale designs lunch & onderweg stationery
9,9

• Els

Snel en liefdevol!

• Veronica Kratz-Sovari
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Goede service en met veel zorg verpakt

• Hoe beoordeel je Stip & Bloem?

• Wieke van W
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Supergoede service, leuke producten voor een goede prijs en onwijs leuk ingepakt. Echt een feestje om uit te pakken!

• Agnes
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Ik had een klein feestje thuis na het openen van mijn pakketje. Het was super leuk ingepakt, helemaal blij. Ik ga hier vaker bestellen🥰

• Esther
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Duidelijke en vriendelijke communicatie, attent en flexibel. En altijd leuke spullen!

• Marijke
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Met veel zorg en persoonlijk berichtje verpakt. Ook al heb ik het zelf gekocht, het voelt als een cadeautje :-)

• Marieke Klapwijk
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Het bestelde bij Stip en Bloem ontvangen is altijd een feestje.

• Romy B
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Ik koop al mijn wrendale designs spulletjes hier. Zo'n ontzettend leuke winkel. Altijd een persoonlijk berichtje en een andere lieve verassing! Enorm goede service en altijd snel verzonden! Ik ben vaste klant 😊

Antwoord van Stip & Bloem

Bedankt voor je mooie review Romy! Problemen zijn er om opgelost te worden, ik hoop dat het vervangende pakje snel arriveert. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Wendy

• Simon Rook

Antwoord van Stip & Bloem

Bedankt voor je 5-sterren review Simon! Fijn dat je tevreden bent. Groetjes, Wendy

• Els
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Zeer behulpzame en correcte verkoopster en fijne producten

Antwoord van Stip & Bloem

Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat alles naar wens was, veel plezier van uw aankopen! Groetjes, Wendy

• Rommy van Wechem
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

De bestelling lag al klaar en piekfijn in orde. Bedankt.

Antwoord van Stip & Bloem

Bedankt voor de mooie review Rommy, fijn dat alles naar wens was. Groetjes, Wendy

• Gaby
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Eerste keer dat ik heb besteld bij Stip en Bloem, maar zeker niet de laatste keer! Alles was heel erg mooi ingepakt, cadeautjes erbij en op tijd verzonden. Het voelde echt alsof het kerst was. Een leuk persoonlijk berichtje erbij doet het ook altijd goed. Wel heb je (bijna) altijd de verzendkosten erbij. Volgende keer zou ik het daarom denk ik afhalen. In ieder geval een blije klant!

Antwoord van Stip & Bloem

Bedankt voor je mooie review Gaby. De verzendkosten zijn helaas zo'n kostenpost die ik wel (gedeeltelijk) moet doorberekenen, anders kan ik als kleine ondernemer niet blijven bestaan. Op mijn website vertel ik daar nog wat meer over (bij informatie - verzenden). Afhalen mag natuurlijk altijd en dan krijg je ook nog eens 10% afhaalkorting. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Wendy

• Wendy
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Leuke producten, leuk ingepakt, goed bereikbaar, een kleinigheidje erbij en snelle levering. Top!

Bedankt voor je mooie beoordeling Wendy! Groetjes, Wendy

• Eveline van Oudheusden
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Snelle verzending en het is te zien dat je pakket met heel veel liefde wordt ingepakt

Dankjewel Eveline, graag tot een volgende keer! Groetjes, Wendy

• Joyce
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Altijd weer een kado. Het uitpakken van bestellingen van Stip & Bloem geeft je een blij gevoel. Met liefde en aandacht verpakt.

Dat is fijn om te lezen, dankjewel Joyce! Groetjes, Wendy

• Yvonne
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

mooi aanbod en prima verwerking en aflevering van het bestelde

Dankjewel Yvonne, fijn dat je tevreden bent. Groetjes, Wendy

• Carolien Mol
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Superleuke artikelen, snelle service. Een feest om een pakketje te ontvangen. Heel jammer dat je stopt met de stickers! We zullen ze missen.

Dankjewel Carolien, veel plezier met je aankopen! Groetjes, Wendy

• Pauline Van der Stap
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

De pakketjes worden met zorg en liefde ingepakt door Wendy, het is elke keer een feest om te mogen ontvangen. En wat heeft ze een leuke sortering aan spullen die ze verkoopt !

Antwoord van Stip & Bloem

Dankjewel Pauline, wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Wendy

• Manon
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Snelle levering, liefdevol ingepakt, echt een feestje om te ontvangen.

Dankjewel voor je mooie beoordeling Manon! Groetjes, Wendy

• Gertrude Grabijn
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Snelle levering en de agenda’s werden nog mooi verpak5 verzonden ook. Een aanrader!

Bedankt Gertrude, heel veel plezier van je mooie agenda's! Groetjes, Wendy