Stip & Bloem
• GIFTS • LADIES • KIDS • HOMEWARE • STATIONERY • LUNCH & ONDERWEG • WRENDALE DESIGNS • ISABELLE ROSE • SJAAL MET VERHAAL • OTTER HOUSE • PALM PALS • WINNIE THE POOH • PETER RABBIT •

Een uitgebreid assortiment, regelmatig nieuwe artikelen en een perfecte service. Dát is Stip & Bloem!
wrendale designs lunch & onderweg cadeaus
9,9
Filter 1889 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1718 met beschrijving

• Hennie Souman
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Top webwinkel. Ze heeft zulke leuke dingen. Altijd een kado als je het thuis uitpakt😃👍

• Linda
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Ik heb al vaker leuke cadeautjes besteld bij Stip & Bloem. Altijd goed verzorgd en met liefde ingepakt. Een heel gezellig pakket om te ontvangen en uit te pakken.

Antwoord van Stip & Bloem

Dankjewel voor deze mooie review Linda, graag tot een volgende keer! Groetjes, Wendy

• Hoe beoordeel je Stip & Bloem?

• Ineke Moerkerken

Aardig,leuke dingen,mooi ingepakt. Gewoon goed

Antwoord van Stip & Bloem

Bedankt voor je mooie review Ineke, fijn dat je zo tevreden bent! Groetjes, Wendy

• Sanne
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Wat een super leuke webwinkel! Hele mooie leuke en lieve producten, voor jezelf maar ook erg leuk als cadeautjes voor anderen. Snelle levering, super leuk en lief verpakt!
    Ik kom hier zeker weten terug met weer een vol winkelmandje!

Antwoord van Stip & Bloem

Bedankt voor je enthousiaste review Sanne, graag tot een volgende keer! Groetjes, Wendy

• Marianne Suidgeest
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Snelle en persoonlijke service, zo leuk om weg te geven de prachtige gehaakte poppetjes, om iemand blij mee te maken ipv fles wijn of bloemen.

Antwoord van Stip & Bloem

Dankjewel voor je positieve review Marianne! Fijn dat je tevreden bent. Groetjes, Wendy

• Jessica Verbeek
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Snel en zorgvuldig verzonden. Ze maakt een feestje van het pakket.

Antwoord van Stip & Bloem

Dankjewel voor je 5-sterren review Jessica, fijn dat je tevreden bent! Groetjes, Wendy

• Marian Tanis
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Super leuk en veelzijdig assortiment! Gezellige eigenaresse die je bestelling snel verstuurd. Een feestje in je brievenbus!

Dankjewel voor je mooie review Marian! Groetjes, Wendy

• Iris
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Troost-cadeautje voor een vriendin besteld en bij haar laten bezorgen. Wendy heeft er een mooi pakketje van gemaakt en het kwam snel aan. Heel erg bedankt voor de goede en persoonlijke service!

Antwoord van Stip & Bloem

Bedankt voor je 5-sterren review Iris, fijn dat het ook netjes op tijd werd bezorgd. Liefs, Wendy

• Vera Jurriens
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Onwijs snelle en zorgvuldige levering. Zeer vriendelijk geholpen door Wendy en ik kreeg er zelfs een gratis cadeau bij! Ik zou iedereen aanraden hier te bestellen!

Antwoord van Stip & Bloem

Bedankt voor je enthousiaste review Vera! Omdat je van die mooie bestellingen deed, heb ik er inderdaad een extra cadeautje bijgedaan. Fijn dat je tevreden bent! Groetjes, Wendy

• Rich-Jeanne Janssen
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Het was super mooi ingepakt en snel bezorgd.

Antwoord van Stip & Bloem

Bedankt voor je 5-sterren review Rich-Jeanne! Fijn dat je zo tevreden bent. Groetjes, Wendy

• Loes van Geest
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Zoals altijd weer perfect in orde

Antwoord van Stip & Bloem

Bedankt voor je positieve review Loes, graag weer tot een volgende keer! Groetjes, Wendy

• Joelle
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Mooie producten voor een nette prijs.

Bedankt voor je 5-sterren review Joelle! Groetjes, Wendy

• Maria
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Snelle verzending en heel mooi ingepakt.

Dankjewel Maria, fijn dat je tevreden bent! Groetjes, Wendy

• Gretie
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Leuke webshop met ruime keuze.
    Snel geleverd en mooi verzorgd.

Antwoord van Stip & Bloem

Bedankt voor je 5-sterren beoordeling Gretie, fijn dat alles naar tevredenheid was! Groetjes, Wendy

• Anky
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Fijne webshop met persoonlijke aandacht, zorgvuldig geselecteerd assortiment. Echt een cadeautje (voor jezelf of een ander)!

Antwoord van Stip & Bloem

Wat een fijne review, dankjewel Anky! Graag tot een volgende keer! Groetjes, Wendy

• Selda Kelekci

Super, zelfs ultra.

Wendy is heel zacht en klantgericht
    Ook heel professioneel

Ik krijg het gevoel dat ik in één van die heerlijk geurende boetiekjes rondneus, waar de geur van roomboterkoekjes lonkt, een boetiek waar de gastvrouw met passie haar winkeltje heeft ingericht en lijkt omgetoverd te hebben tot een oase van snoezige snuisterijen.

Antwoord van Stip & Bloem

Wat een geweldige review Selda, dankjewel! Fijn dat je zo tevreden bent. Liefs, Wendy

• Daphne Kremer
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Goede service, pakketpunt moesft aangepast worden, werd ik ntjes voor gebeld. Pakketje kwam netjes aan, heel lief en zorgzaam ingepakt.

Antwoord van Stip & Bloem

Bedankt voor je mooie beoordeling Daphne, heel graag tot een volgende keer! Groetjes, Wendy

• Simone Tienhooven
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Met zorg en leuk ingepakt!

Antwoord van Stip & Bloem

Bedankt voor je mooie beoordeling Simone! Fijn dat je tevreden bent. Groetjes, Wendy

• Jenny Rodenburgh
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Ik kreeg van Wendy een berichtje dat

Antwoord van Stip & Bloem

Bedankt voor je 5-sterren review Jenny! Ik denk dat de rest is blijven hangen, maar fijn dat je tevreden bent. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Wendy

• Carla
    Geverifieerde klant van Stip & Bloem

Ik ben heel blij met de aankoop, mooie prijs en keurig verpakt snelle levering en als kers op de taart zat er ook een leuke attentie bij.

Antwoord van Stip & Bloem

Bedankt voor je 5-sterren review Carla, heel graag tot een volgende keer! Groetjes, Wendy