Stipstijl
Welkom op Stipstijl®: de wereld van stippen op keramiek. Nienke van der Zwan inspireert je graag en legt van alles uit over stippen op keramiek en andere ondergronden. Dit doet ze bijvoorbeeld door het geven van workshops, via haar boeken en door het bieden van de benodigde stipmaterialen. Alles vind je natuurlijk op haar site. Maar pas op: stippen is verslavend!
9,7
Filter 2033 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 2032 met beschrijving

• Helga Rutten
    Geverifieerde klant van Stipstijl

Hele fijne service, altijd een feest om te ontvangen, supergoed verzorgd en ingepakt.

• Mariët
    Geverifieerde klant van Stipstijl

Snel en goed geleverd. Wel teleurgesteld dat het meetlint lang niet te bestellen was. Als ik nu een week later,
    bestel moet ik nogmaals bezorg kosten betalen. Al uitleg via mail gekregen, maar daar ben ik niet mee geholpen. BezorgKosten zijn hoger dan wat t meetlint kost.

Hoi Mariët,

Dankjewel voor je bestelling en je review. Wat fijn om te horen dat alles snel en goed is geleverd.

Ik begrijp dat het voor jou teleurstellend is dat het meetlint langere tijd niet op voorraad was en dat je net een bestelling geplaatst hebt, nu het weer beschikbaar is. We hebben hier inderdaad mailcontact over gehad, vervelend dat je je daar niet mee geholpen voelt.

Wie weet heb je over een tijdje weer een verlanglijstje samengesteld in de webshop en bestel je het meetlint dan mee.

Elske

• Hoe beoordeel je Stipstijl?

• Monique
    Geverifieerde klant van Stipstijl

Snelle levering en een feestje om uit te pakken!

Hoi Monique,

Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Wat fijn om te horen dat het uitpakken weer een feestje was, we maken je graag blij!

• Willeke van den Biggelaar
    Geverifieerde klant van Stipstijl

goede producten, ik ben helemaal enthousiast!

Hoi Willeke,

Dankjewel voor je bestelling en je enthousiaste review. Heel leuk om te lezen!

Liefs, Elske

• Monique Broeren
    Geverifieerde klant van Stipstijl

Erg blij met mijn bestelling, verfjes weer op voorraad, nieuw patroon en super gezellig ingepakt. Wat is Stippen toch leuk

Hoi Monique,

Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je bestelling en dat je weer heerlijk aan de slag kunt met nieuwe verf en een nieuw patroon.

• Anja
    Geverifieerde klant van Stipstijl

Ondanks alle drukte, mijn paket snel inhuis en als altijd een feestje weer om uit te pakken

Hoi Anja,

Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Wat fijn om te horen dat je pakket snel in huis was en dat het uitpakken weer een feestje voelde. Dat laatste horen we graag!

• Monique Poen
    Geverifieerde klant van Stipstijl

Goede service het is goed gegaan ook nadat ik gemeld had dat er twee verf potjes niet bij de bestelling zat heb ik het nog gekregen

Hoi Monique,

Dankjewel voor je bestelling en je mooie review!
    Natuurlijk doen we ons best om alle bestellingen altijd direct goed bij klanten te krijgen. Mocht er toch eens iets anders lopen dan gewenst en gebruikelijk, dan lossen we het uiteraard op, #het komt goed. Fijn dat jij dit ook zo hebt ervaren.

• Vera langh
    Geverifieerde klant van Stipstijl

Mooie prijzen prima service!!

Hoi Vera,

Dankjewel voor je bestelling en je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent.

• C
    Geverifieerde klant van Stipstijl

Mooie producten en altijd handige tips.

Antwoord van Stipstijl

Hi, dankjewel voor je bestelling en je mooie review. Fijn om te horen dat je de tips waardeert!

• Heike
    Geverifieerde klant van Stipstijl

Altijd blij als ik mijn pakket van Stipstijl uitpak! Een echt feestje! Het nieuwe boek is ook weer superleuk. De verf altijd scherp geprijst.

Hoi Heike,

Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Wat heerlijk om te horen dat het uitpakken weer als een feestje voelt en dat je zo blij bent met het nieuwe boek. Fijn om te horen over de verf!

• Christel van Spronsen
    Geverifieerde klant van Stipstijl

Snel geleverd, leuke prijzen!

Hoi Christel,

• Anouk van Aalst
    Geverifieerde klant van Stipstijl

Een bestelling van Stipstijl ontvangen is altijd een feestje. Het is zorgvuldig en netjes ingepakt en snel in huis.

Hoi Anouk,

Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Fijn om te horen dat je de manier van inpakken waardeert, de mensen bij Scalabor doen dit met veel plezier en liefde. En natuurlijk heel leuk om te horen dat het voelt als een feestje.

• Trudy
    Geverifieerde klant van Stipstijl

Echt een cadeautje om het pakket te krijgen en nu heerlijk aan de gang met stippen! Alles was goed verzorgd en conform afspraak.

Hoi Trudy,
    Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Wat fijn om te horen dat het echt als een cadeautje voelde en dat je inmiddels heerlijk aan de slag bent met stippen.

• jantien De La Cour-jongste

nog nooit gebruikt

Antwoord van Stipstijl

Hi Jantien, dank voor je review. Ik zie dat je aangeeft dat je de producten nog niet hebt gebruikt. Als ik ergens mee kan helpen, bijvoorbeeld met het kiezen van materialen, het starten met stippen of een bepaald patroon, laat het me gerust weten via info@stipstijl.nl.

Op mijn website www.stipstijl.nl vind je ook veel tips, inspiratie en uitleg om lekker te beginnen.

Mocht je vragen hebben, dan denk ik graag met je mee.
    Liefs, Nienke

• Hanneke
    Geverifieerde klant van Stipstijl

Duidelijke webshop, producten goed omschreven. Snelle levering!

Hoi Hanneke,

Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent.

• Petra van Pul
    Geverifieerde klant van Stipstijl

Netjes afgeleverd. Leuk: altijd wel verrassing erbij. Mooi verpakt.
    Alleen jammer dat verzendkosten best hoog zijn, anders zou ik nog vaker bestellen.

Hoi Petra,

Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Fijn om te horen dat je blij wordt van de verrassing erbij. Jammer dat de verzendkosten voor jou een drempel vormen, dankjewel dat je dat eerlijk aangeeft. Leuke tip: vanaf maandag 24 november gaat de Black Friday Actieweek in, wie weet is dit een fijn moment voor je om te shoppen. Als VIP stipster ontvang je vandaag een mail hierover.

• Ellen Bos
    Geverifieerde klant van Stipstijl

Er wordt altijd veel aandacht besteed aan het inpakken.
    Producten zijn goed

Hoi Ellen,

Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Fijn om te horen dat je de manier van inpakken waardeert, de mensen bij Scalabor doen dit met veel plezier en liefde. Goed om te horen dat de producten je ook zo goed bevallen.

• Johanna Bakker
    Geverifieerde klant van Stipstijl

geweldige service vragen duidelijk beantwoord

Hoi Johanna,

Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service en dat je vragen duidelijk beantwoord zijn.

• Enniwoo
    Geverifieerde klant van Stipstijl

Zo snel geleverd, goede kwaliteit
    en alles om Stipstijl heen is leuk, de blogs, de tips etc.

Hoi,
    Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Leuk ook dat je de blogs en tips zo waardeert, dank voor de complimenten.

• monique
    Geverifieerde klant van Stipstijl

Super snelle service, alles netjes verpakt, en snel in huis

Hoi Monique,

Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent.