Stipstijl
Anke Nelck
Van het uitzoeken en bestellen (met de vroeg boek korting en de extra cadeaus, die ik door wat extra product bestellingen erbij kon uitzoeken) tot het ontvangen en uitpakken van de Dot Along 2026, was 1 groot feest!!! Vooral ook door het extra verrassingszakje dat bij het Maxi pakket hoort Yieha!!!. Alles was weer zorgvuldig ingepakt met confetti en al en het wachten meer dan waard.
Ria van Kasteel
Weer helemaal klaar om te beginnen, de bestelling was op tijd en keurig in orde zoals altijd🥳🌺🎉
Hoe beoordeel je Stipstijl?
Riet Deuling
Snelle levering! Wanneer je een vraag hebt wordt deze altijd snel en vriendelijk beantwoord. Kort gezegd: Een topwinkel met een topteam!!
Susan H.
Wat een feestje in een doosje weer; de spulletjes voor de Dotalong 2026! Ik verheug me erop en ben heel benieuwd hoe het eindresultaat zal zijn. Maar zoals altijd, zegt Nienke, komt dat goed. Ga zo door Nienke en team!
Carin Lemaire
Weer een feestelijk pakket met mijn bestelling en leuke goodies .Zoals altijd weer keurig verpakt met de bijbehorende confetti!
Helga Rutten
Super service, elke bestelling weer!
Altijd feestje om uit te pakken! -
Bianca Van Bemmel
Het is altijd een feestje om je pakketje open te maken. Met zorg en liefde ingepakt. Dat voel je bij het openen van de doos. Gewoon top
Sam
Hele fijne ervaring met Stipstijl! Mooie, kwalitatieve spullen, snelle levering en duidelijke uitleg. Perfect voor iedereen die creatief aan de slag wil ✨
En inderdaad: stippen is súper verslavend! Echt een heerlijke, ontspannende hobby die je gewoon lekker thuis kunt doen. -
Anita Hoogeveen
Niets op aan te merken of te wensen over. Bestelling geplaatst en keurig geleverd. Nu aan het wachten op de bestelling met de dot along 2026😉, spannend en zin in 👍
Monique
Vragen die ik via de mail heb gevraagd. Daar wordt netjes antwoord terug gegeven waar ik iets aan heb. Ook de bestellingen gaat goed. Ben zeer tevreden
Ria Revet
Je wordt overal goed van op de hoogte gehouden 👍 -
Mirjam van Aken-Griess
Alles is altijd uitstekend in orde, top.
ivanca Valkenburgh
Goede snelke service
Mooie producten -
Margaret Holten Lagarde
altijd korte wachttijd, en netjes vrolijk verpakt , love it,
Antwoord van StipstijlHoi Margaret,
Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent en we je blij maken.
We zijn benieuwd wat we eventueel kunnen verbeteren om een vijfde ster te verdienen.
Wendy
Geweldig mooie kleuren!!
Antwoord van StipstijlHoi Wendy,
Dankjewel voor je bestelling en je enthousiaste review! Heerlijk dat je geniet van de mooie kleuren verf.
Lizzie de Vrij
Mooie producten, snel geleverd.
Antwoord van StipstijlHoi Lizzie,
Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
Ingrid Janssens
De prijs is heel goed
Antwoord van StipstijlHoi Ingrid,
Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent.
Nellie Van kuil
Antwoord van StipstijlHoi Nellie,
Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Fijn om te horen dat alles snel geleverd werd.
Dorothée
Het is altijd weer een cadeautje om het pakketje van #stipstijl uit te pakken. Het pakketje is met zorg ingepakt en wordt snel geleverd!
Antwoord van StipstijlHoi Dorothée,
Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Wat leuk om te horen dat het uitpakken steeds weer als een cadeautje voelt. Fijn om te horen dat je de manier van inpakken waardeert, de mensen bij Scalabor doen dit met veel plezier en liefde.
Marianne Meulbroek
Altijd tot in de stipjes, eh puntjes verzorgd.
Antwoord van StipstijlHoi Marianne,
Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Wat leuk om te horen dat alles altijd tot in de stipjes(!) verzorgd is. Dat horen we graag!