Stipstijl
Marian Van Drempt
Snel geleverd en zag er allemaal netjes verpakt uit.
Dieuwke Mos-Kasemier
De producten zijn prima. Ik ben druk aam het stippen, ook nieuwe patroon gestipt. Alleen erger ik me suf met al die confetty die zich ongevraagt verspijd. Verder heb ik veel ervaring met afbakken. Iets warmer en iets langer. 140° hete lucht. Na aanzetten op 50 minuten omdat ik niet kan zien wanneer mijn oven op temperatuur is. Ik had 1,5 jaar geleden in herftvakantie de eerste 6 gebaksbordjes gestipt die gebruiken we dagelijks en gaan altijd in de afwasmachine op 30° ze zijn nog steeds onbeschadigd en goed van kleur.
Hoe beoordeel je Stipstijl?
Ko Gorree
Ik had de online basiscursus gekocht maar kon door omstandigheden deze nog niet volgen. Gelukkig kwam er een hele goedkope aanbieding om de cursustijd te verlengen. Om dit te doen had ik de hulp van de back office nodig (dank je wel Elske) en zij heeft mij heel geduldig erg goed geholpen.
Carin Lemaire
Twee van de drie items kwamen kapot aan. Een mailtje naar Stipstijl en ik had binnen twee dagen vervanging thuis!
Top service zoals altijd!Antwoord van StipstijlHoi Carin,
Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Natuurlijk doen we ons best om alle bestellingen altijd direct goed bij klanten te krijgen. Mocht er toch eens iets anders lopen dan gewenst en gebruikelijk, dan lossen we het uiteraard op #hetkomtgoed! Fijn dat jij dit ook zo hebt ervaren.
Anja Bouwman
Netjes verpakt!!! Goede service
Antwoord van StipstijlHoi Anja,
Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Is er iets dat we kunnen verbeteren, zodat we 5* kunnen krijgen? Ik ben benieuwd!
Johanna Janssen-Reyckers
Goede service!
Antwoord van StipstijlHoi Johanna,
Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden.
Ria
Levering snel in huis.
Antwoord van StipstijlHoi Ria,
Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Fijn om te horen dat je pakket zo snel geleverd werd.
Angelique Kleijwegt
Snel verzonden en goed verpakt
Antwoord van StipstijlHoi Angelique,
Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Fijn om te horen dat je je pakket snel in huis had.
Monique van der Ham
Weer blij met de bestelling.
Antwoord van StipstijlHoi Monique,
Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Fijn om te horen dat we je blij hebben gemaakt!
Petra Van Dijk
Spullen zijn altijd snel in huis en leuk ingepakt!
Antwoord van StipstijlHoi Petra,
Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Fijn om te horen dat alles snel geleverd werd, zodat je er lekker snel mee aan de slag kunt gaan.
Willy Ger
Prima verzorgd,
Antwoord van StipstijlHoi Willy,
Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent.
Karin Stam
Antwoord van StipstijlHoi Karin,
Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service.
Ingrid Rockx
Goede service,snelle levering en mega veel producten.Top!
Antwoord van StipstijlHoi Ingrid,
Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service, de snelle levering en het ruime aanbod.
Anita Veldhuis
Bestelling was gauw binnen, en zat mooi verpakt een feestje om het uit te pakken.
Ik zal hier zeker nog vaker wat bestellen.Antwoord van StipstijlHoi Anita,
Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Fijn om te horen dat je pakket zo snel geleverd werd, altijd fijn om snel aan de slag te kunnen gaan met je nieuwe materialen. Wat leuk dat je aangeeft vaker te willen bestellen, dat maakt ons weer blij!
Patricia
Altijd leuk en zorgvuldig verzorgd
Antwoord van StipstijlHoi Patricia,
Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat je ervaart dat alles altijd zorgvuldig verzorgd is.
Janneke
Netjes verpakt en snelle levering. Wat wel grappig was maar ik niet echt fijn vond, waren de dunne " plak" confetti als versiering in het pakket. Verder heel tevreden en zeker met mijn 2 boeken ! Aanraders !!
Antwoord van StipstijlHoi Janneke,
Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de boeken en de levering. Dankjewel ook voor je eerlijke feedback over de confetti, dat is goed om te weten.
MHW
Snel
Antwoord van StipstijlHoi, dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Fijn om te horen dat alles snel geleverd werd.
Janneke Geboers
Goed verzorgt en snel bezorgd
Antwoord van StipstijlHoi Janneke,
Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Fijn om te horen dat alles goed verzorgd en snel bezorgd is. We zijn benieuwd wat we eventueel kunnen verbeteren om vijf sterren te krijgen? Laat je het weten?
Gisela Rutjens
Alle oke
Antwoord van StipstijlHoi Gisela,
Dankjewel voor je bestelling en je mooie review! Fijn om te horen dat alles oké is. We zijn benieuwd wat we eventueel kunnen verbeteren om vijf sterren te krijgen? Laat je het weten?
Lydia Rossel
Supersnelle levering en service, top
Antwoord van StipstijlHoi Lydia,