Story of July

Story of July

Story of July vertelt het verhaal van geboorte.
Onze passie is mooie verhalen delen door middel van handgemaakte illustraties.
9,9
Filter 291 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 188 met beschrijving

• Luuk Duncker

Super service!!

• Dylan en Renske Grooteman van Baar
    Geverifieerde klant van Story of July

Mooie geboortekaartjes van een top kwaliteit. Leuk contact en het bestellen ging super gemakkelijk.

• Hoe beoordeel je Story of July?

• Bo
    Geverifieerde klant van Story of July

We hebben hier de geboortekaartjes voor onze dochter besteld. Het ontwerp is volledig aangepast naar wat wij voor ogen hadden. Communicatie verliep enorm soepel en snel, en de kaartjes zijn minstens net zo snel geleverd. Zo’n enorm fijne ervaring; we gaan het kaartje voor altijd koesteren!

• Flora Munster
    Geverifieerde klant van Story of July

Het prachtige behang was binnen no time binnen. Ze zijn heel behulpzaam geweest toen ik vragen had.

• Dana Kwakman
    Geverifieerde klant van Story of July

Super service en enorm blij met het resultaat! Communicatie was snel en laagdrempelig.

• Senna
    Geverifieerde klant van Story of July

Wij hebben voor onze bruiloft Save the date kaarten laten ontwerpen. We zijn hierbij enorm goed geholpen en er werd met alles meegedacht en veel opties. De kaarten zijn prachtig geworden en we hebben er veel complimenten over gehad.

• Roos
    Geverifieerde klant van Story of July

Hele snelle en persoonlijke service. En uiteraard een heel mooi ontwerp. Snel en netjes geleverd!

• Anja Dalhuisen
    Geverifieerde klant van Story of July

Prachtige ontwerpen, met liefde gemaakt en verzonden!

• Lotte
    Geverifieerde klant van Story of July

Fijne communicatie en ondanks dat er een - in verband met vakantie - langere levertijd aangegeven stond, nog steeds super snel verzonden. Heel blij met de kaartjes en het geboortebord!

• Merel
    Geverifieerde klant van Story of July

Mooie en kwalitatieve geboortekaartjes. Goede communicatie en snelle levering!

• Rianne
    Geverifieerde klant van Story of July

Snelle verzending en goeie service. We zijn super blij met het mooie geboortekaartje en geboortebord!

• Kika
    Geverifieerde klant van Story of July

Professioneel, betrokken, fantastisch ontwerp, snelle afhandeling en verzending. Helemaal tevreden!

• Ilvy Schippers
    Geverifieerde klant van Story of July

Heel fijn contact gehad met de medewerkers. Ze hebben mijn wensen voor het kaartje goed verwerkt en gaven altijd een snelle reactie.

• Cheyêne  Tsirakos
    Geverifieerde klant van Story of July

Geweldig! Prachtig kaartje en super snelle communicatie 👏🏼super positief!

• W&M
    Geverifieerde klant van Story of July

Lief meedenken, snelle antwoorden en verzending en prachtige kaarten!

• Tine Alards
    Geverifieerde klant van Story of July

Prachtige kaartjes, goede service.

• Chantal
    Geverifieerde klant van Story of July

Echt een geweldige service, vriendelijk, reageren snel en denken mee. Ook een mega snelle levering. Het geboortebord is fantastisch en we kunnen niet wachten op de geboortekaartjes.

• Wendy
    Geverifieerde klant van Story of July

Prachtige kaartjes op mooi mat papier! Ik weet nu alleen niet welk geboortekaartje ik moet kiezen. Keuzestress!!

• C. Tsirakos
    Geverifieerde klant van Story of July

Echt heel blij mee! Vooral de communicatie en en correctheid waarmee ze werken is echt on-point! Een echte aanrader voor als je (geboorte) kaartjes nodig hebt!

• Roos Van Der Luit
    Geverifieerde klant van Story of July

Super mooie kaartjes en heel snel geleverd! Wij hebben ook het Makelaars bord erbij gekocht en die was ook heel makkelijk in elkaar te zetten. Heel blij!!