Straatnaambord.nl

Straatnaambord.nl

Verkopen van gepersonaliseerde straatnaamborden en aanverwante artikelen.
6,0
3 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
Filter 3 reviews verzameld via WebwinkelKeur

Aantal sterren

 • Do Vansweevelt
  Review voor Straatnaambord.nl

  Consument vriendelijk. Foutje bij het artikel werd helemaal goed gemaakt.

 • Bert
  Review voor Straatnaambord.nl

  Bij elk bedrijf kan er wat fout gaan. Indien je die fout toegeeft en tot een oplossing komt dan krijg je van mij een dikke duim omhoog!

 • Hoe beoordeel je Straatnaambord.nl?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Rutger Rozendal
  Review voor Straatnaambord.nl

  Bij de webwinkel straatnaambord is de online interface van de winkel zo ingericht dat je een bestelling kunt plaatsen van een bord waarbij vervolgens een beugelbevestiging aangeboden word die in de praktijk niet past bij dat bord. Je kunt dus feitelijk een bestelling plaatsen die zij niet kunnen leveren.

  Tijdens het proces van in behandeling nemen van de bestelling en het produceren wordt vervolgens op geen enkele manier controle op de levering uitgevoerd, net als de online interactie vind het geen kwaliteitscontrole plaats. Dit terwijl mijn telefoonnummer gewoon betekend was en ze zelf aangeven dat hetgeen op de bestelbon staat, niet klopt met de bestellogica die hoort bij dit soort borden. In een eerste reactie schrijft men nog:

  -----------------------------------------------
  Normaliter vragen we ook even aan de klant of hij/zij wil opwaarderen naar een DO-bord.
  Vorige week kregen we echter ongeveer 200 pakketten retour van onze vervoerder en mochten we het allemaal uitzoeken/oplossen.
  Dat was het gekkenhuis!
  Wist u uiteraard niet, maar was wel de reden waarom er zaken bleven liggen waar dat niet had gemoeten.
  ----------------------------------

  Maar wanneer ik aan het eind van het proces de webwinkel nog een keer wijs op deze gang van zaken is men enkel druk bezig met het beargumenteren dat dit mijn eigen fout zou zijn en zij niets kunnen retourneren. Noch de website interactie, noch het gebrek aan telefonisch afstemming wordt gezien om mij tegemoet te komen.

  Als je niet van een ingewikkelde puzzel fout en liever bij mensen besteld die ook met je meedenken dan zou ik aanraden om niet bij straatnaambord een bestelling te plaatsen. Dit bedrijf heeft zijn zaken niet helemaal op orde, pas op dat u er niet de dupe van word