Strass-steentjes.nl
Daarnaast is https://www.strass-steentjes.nl het adres om aan uw nieuwe geweldige hobby te beginnen: Diamond Paintings, Mini Dollhouse, Kralen en Houten Legpuzzels. Direct uit Nederland geleverd, dus op werkdagen voor 13:30 uur besteld, dezelfde dag verzonden!
Jessica
Voor 1330 besteld en volgende dag was het bezorgd super fijn.
Jacqueline Meerkerk
Mooie kwaliteit en niet super duur
Hoe beoordeel je Strass-steentjes.nl?
Leon Klaassen Bos
altijd goed, leuk contact, geweldige service!
Liedeke
Snelle levering!
Kurt Hannes
Super snelle service
Em
Snel verstuurd, alleen bezorging was niet in goede conditie. De doos in de doos was gedeukt aan de bovenkant, gelukkig was niks kapot maar de doos van bezorging zelf was wel oké.
Antwoord van Strass-steentjes.nlHoi Emma,
Bedankt voor je review en toelichting. Wat fijn te horen dat de inhoud helemaal goed was.
Heel veel plezier met het in elkaar zetten.
Groeten Annemarieke -
Ilse De Pourcq
Topservice! Ik had een grote bestelling die ik snel nodig had en hier is op verschillende manieren rekening mee gehouden. Ook nu bij de nieuwe bestelling nam men zelf contact op ivm de levering omdat dit wat langer zou duren en werd er een voorstel gedaan om dit voor mij zo vlot mogelijk te laten verlopen. HEEL tevreden met de service en alsook het product is naar gewoonte top. Bedankt voor alle extra moeite!
Loura
Duidelijke site, snelle levering, prima product.
Laura Dijkshoorn- de Moor
Snelle reactie, snelle levering en... práchtige strass-steentjes!!!
Diana Barendrecht
Snel en geweldige services.
Durk Peterusma
Een van de weinige shops waar je de steentjes los kan kopen, ik was er zeer blij mee.
Verder vielen de kosten best mee en had ik alles binnen een paar dagen in huis. -
Paulien
Snelle levering. Fijne steentjes
MB
Geweldige service, contact met de verkooper snel, eenvoudig en transparant.
Karlijn Noya
Veel keus in steentjes, mooie kwaliteit. Gekozen voor superior en glimmen erg mooi.
Carmen Carmen
Briljant!
gwina Snijders
Een heel goede service. Ik heb een bestelling geplaatst en direct een mailtje om me de maten door te geven en daarna binnen de 6 weken mijn bestelling ontvangen, daar onbreekte 1 nummer en die hebben ze direct opgestuurd mvg Gwina
Nancy
Wat 'n mooie strass steentjes..🥰 makkelijk te bestellen..heeeeel ceel keus..snelle levering..en heel goed verpakt..ik ben zeer tevreden👍🔥
Marijke Aversteeg
Goedkope zakjes als je steentjes mist...en een snelle levering.
Moniek Silver
Mooie painting, helaas niet helemaal compleet qua steentjes maar wordt keurig nabezorgd. Ook contact via de mail heel prettig en snelle reactie als je iets vraagt. Kortom, super!!
Karin K
Mooie producten, top service en snelle levering