Studio Aagje
Een webshop vol duurzame en unieke woonspullen, stationary en cadeaus!
9,0

• Theresia
    Review voor Studio Aagje

Superleuke producten, echt anders dan anders. Snelle verzending en mooi ingepakt!

• Ingeborg Waltman
    Geverifieerde klant van Studio Aagje

Leuke artikelen en uitstekende service

• Hoe beoordeel je Studio Aagje?

• Evelien
    Review voor Studio Aagje

Wat een super leuke webshop!! Mooie, duurzame producten welke met veel zorg en aandacht worden verstuurd. En daarbij niet alleen heel mooi verpakt maar ook nog eens met een kleine attentie erbij. Iedere bestelling is altijd weer een leuke verrassing.

• Cora
    Review voor Studio Aagje

Leuke produkten, snelle levering en met een extraatje erbij! Woon je in Gouda, dan wordt het door team Aagje ook nog zelf bezorgd!

• Gerwin Hagens
    Geverifieerde klant van Studio Aagje

Erg beperkte inhoud, snelle levering, na mijn klacht gedeeld/gemaild te hebben niet tot een geschikte oplossing gekomen

Geen aanrader

Antwoord van Studio Aagje

Beste Gerwin,

We vinden het heel jammer dat je niet tevreden bent. Wat betreft de beperkte inhoud, de waarde van de pakketten was ruimschoots meer dan de prijs die jij er voor hebt betaald. Wij hebben aangegeven dat je de pakketten kon retourneren, maar daar wilde jij geen gebruik van maken, veel meer kunnen wij in dit geval niet doen helaas...

Astrid en Louis van Studio Aagje

• Catharina Fasel
    Geverifieerde klant van Studio Aagje

Heel mooi verpakt en een extraatje. Heel tevreden.

• Madelon De Wit
    Geverifieerde klant van Studio Aagje

Wat ik zo geweldig vond is dat er, naast de kwaliteit van het bestelde product, een klein kadootje met een superleuk kaartje bij werd geleverd. Dat geeft die extra smile op je gezicht en dat maakt dat je Aagje Studio onthoudt. Superervaring👍

• Belinda Van de Vrugt
    Geverifieerde klant van Studio Aagje

Het zag er geweldig en verzorgd uit. Snel bezorgd. En de jarige was super blij met haar kado.