Studio Frommie
Borduursalon
Inmiddels twee keer wat bij Studio Frommie besteld. Beide keren was mijn pakketje snel verzonden en bij mij geleverd. Het is een cadeautje om wat van Studio Frommie te ontvangen, omdat er beide keren een mooi knipje als extra meegeleverd werd :) heel attent
Frank Van der Heijden
Snelle levering.Leuk ingepakt
Hoe beoordeel je Studio Frommie?
Marije
Hele mooie speldjes, snelle service en mooi verpakt. Al meerdere keren heel blij mee 😄
Yvonne
Wel ontvangen ik denk dat ik er blij mee zal zijn : maar nog niet gebruikt.
Evy Lackner
Geweldige service! Snel geleverd en hele mooie kwaliteit. Had een kleine vraag over de levering en dat is super snel beantwoord en opgelost dus niets dan lof.
Anneke
Vlotte service, persoonlijk, leuke spullen!
Carina Spiessens
snelle levering en mooi producten
AJ
Mooie producten, vlotte levering, duidelijke omschrijving van de producten, waarvoor/ welke leeftijd te gebruiken; ook voor iemand die voor t eerst haarproducten koopt.
Anoniem
Ze verkopen leuke producten; ik heb verschillende haarelastiekjes en clipjes gekocht voor mijn dochter. Helaas zijn er al meerdere stuk, sommige zelfs na eenmalig gebruik, anderen na een paar keer gebruik. De kwaliteit laat echt te wensen over! Heel jammer. Ik bestel volgende keer elders haarelastiekjes.
Update: naar aanleiding van de reactie van Paulien heb ik haar gemaild om bovenstaande te bespreken. Ze heeft dit direct goed (en snel!) opgepakt en de 'klacht' naar tevredenheid opgelost.Antwoord van Studio FrommieHoi Anoniem!
Jammer om te lezen dat er een aantal producten niet voldoen aan de hoge kwaliteitscriteria. Tot op
Heden heb ik hier nog geen mailtje of appje van je over gehad dus heb ik ook (nog) niet samen tot een passende oplossing kunnen komen. Dit mag je uiteraard alsnog doen (info@studiofrommie.nl)
Liefs Paulien -
Jamie
Hele fijne service en mooie producten! Nadat mijn bestelling was binnen gekomen bleek er iets te ontbreken helaas. Heb contact opgenomen en ben heel fijn geholpen en het product wat ontbrak is de volgende dag binnen gekomen❤️. Zeker een aanrader om hier te bestellen!❤️
Moira Dresselaers
Heel snel geleverd, mooi verpakt met een mooie attentie erbij. De speldjes zijn prachtig!
S. van der Vliet
Ging soepel en snel geleverd!
Willemijn Brouwer
superleuke speldjes en snelle verzending
Liesbet
Top service! 1 speldje bleek niet correct te openen en er werd meteen na het melden eentje nagestuurd.
Carina C
Heel mooie speldjes en diadeems
Altijd mooi met liefde verpakt en een verrassing erbij ❤️love it -
Aukje
Goede service en mooi verpakt pakketje 🙂
Rienke Willems
Snel verzonden en prachtig verpakt!
Anouk
Ondanks lang geduld hebben door de post, keurig opgelost door Paulien! Weer zeer tevreden met de ontvangen bestelling! Onze tweeling dragen de knipjes en haarbanden met plezier! Ik bestel hier de volgende keer weer 😃
Daphne
Wat een onwijs leuke producten. Ik had drie haarbanden gekocht. Keurig verpakt en gewoon goed materiaal. Ook blijven de haarbanden goed zitten.
Vriendelijk bedankt voor de snelle service ik ga zeker vaker bestellen!! -
Marije
Snelle verzending, snelle reactie op vraag rondom verzending. Prachtige speldjes en haarbandjes!