Studio Jans
Gery Chaigneau
Geweldig persoonlijk snel geholpen
Antwoord van Studio JansDankjewel Gery voor je mooie review! We vonden het fijn om je zo snel te kunnen helpen!
katharina Oosterhuis
Mooie kaartjes, veel keuze
Antwoord van Studio JansDankjewel Katharina voor je fijne woorden! Wat fijn om te horen dat je de kaartjes mooi vindt.
Hoe beoordeel je Studio Jans?
Margreet
Snelle verzending. Mooie producten voor een goede prijs. Persoonlijk verpakt!
Antwoord van Studio JansDankjewel Margreet voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je blij bent met je gekochte producten!
Jose Budding
De kaartjes worden heel leuk ingepakt en snel thuisbezorgd. Ik zal er zeker weer bestellen!
Antwoord van Studio JansDankjewel voor je fijne review Jose! Leuk om te horen dat het inpakken van de kaartjes wordt gewaardeerd. We zien je graag weer terug!
Jo S
Prachtig verpakt, snelle levering
Antwoord van Studio JansDankjewel voor je fijne review! We doen ons uiterste best om de kaartjes zo snel mogelijk te verzenden en je bestelling tot een cadeautje te maken. Veel plezier met de gekochte producten.
Miranda
Top Service !
Antwoord van Studio JansDankjewel Miranda voor je mooie woorden. Fijn om te horen dat je onze service waardeert, daar doen we ons uiterste best voor!
O.S.
Mooi inpakpapier en stickers, prima website ook.
Kon het ophalen.Antwoord van Studio JansDankjewel voor je vijf-sterren review. Fijn om te horen dat je het inpakpapier en stickers mooi vindt. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven.
Marjolein van Voorst
Persoonlijke service, snelle levering en prachtig ingepakt! Bij Studio Jans besteld omdat ik nu echt andere kaarten heb dan anders… Zo mooi! Een aanrader!
Antwoord van Studio JansDankjewel Marjolein voor je mooie woorden. We doen onze uiterste best om unieke kaarten te maken, om zo anderen blij te maken! Veel plezier met je gekochte producten.
Kadopapiertje
Bestelling wordt vlot verzonden & eventuele "problemen" worden snel en zorgvuldig opgepakt en opgelost.
Antwoord van Studio JansDankjewel Kadopapiertje, voor je fijne review. We doen ons uiterste best om iedere klant blij te maken! We waarderen je woorden!
Annemieke
De geleverde bestelling ziet er uit als een kado! Prachtig en vlot geleverd. Dank!
Antwoord van Studio JansDankjewel voor je fijne review! We maken er graag een cadeautje van!
Ilona
Leuke, stevige kaarten. Mooi ingepakt en ook nog een cadeautje!
Antwoord van Studio JansDankjewel voor je fijne review!
Annemarie den Breejen
top!
Antwoord van Studio JansDankjewel voor je fijne review Annemarie!
Simone De Graaff
Prachtige kaartjes, mooi verpakt, snel verzonden. Blij mee!
Antwoord van Studio JansDankjewel voor je fijne review Simone! Veel plezier met je bestelling!
Christel Welten
Superleuke kaartjes, snel in huis
Antwoord van Studio JansDankjewel Christel voor je compliment!
Heel veel plezier met je aankopen en dankjewel voor je fijne review! -
Nicole
Ontzettend leuke kaarten en stickers en super snel verzonden!
Antwoord van Studio JansDankjewel Nicole voor je fijne en enthousiaste review!
Heel veel plezier met de leukste goodies! -
Monique van Amerongen
Mooie producten en snel verzonden
Antwoord van Studio JansWat fijn Monique dat je blij bent met de producten!
Dankjewel voor de fijne review! -
Sandra
Leuke artikelen, leuke prijsjes en goede service
Antwoord van Studio JansDankjewel Sandra voor je enthousiaste review!
We worden er heel blij van! -
Marijke Eigenraam
Super snel verstuurd!
Antwoord van Studio JansDankjewel Marijke voor je fijne review!
We doen altijd onze uiterste best om zo snel mogelijk te versturen!:) -
Manon
prachtige stickers en snelle verzending!
Antwoord van Studio JansWat fijn dat je zo blij bent met de stickers!
Dankjewel voor de fijne review! -
Fred Gerritsen
Was helemaal prima
Antwoord van Studio JansDankjewel Fred voor je review!