Studion
Bekijk alle reviews en keurmerken van Studion en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.
9,2
Filter 329 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 327 met beschrijving

• Gül Ceran
    Geverifieerde klant van Studion

Snelle levering alles zag er goed uit. Dit is al mijn tweede bestelling. Zeer tevreden.

Antwoord van Studion

Hi Gül, dankjewel voor de 5 sterren. Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze services! Met vriendelijke groet, Team Studion Fitness

• Pascal de Geest
    Geverifieerde klant van Studion

Snelle levering in perfecte verpakking.

Antwoord van Studion

Hi Pascal, dankjewel voor de 4 sterren. Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze services! Met vriendelijke groet, Team Studion Fitness

• Hoe beoordeel je Studion?

• Jan van den Berg
    Geverifieerde klant van Studion

Prijs kwaliteit is prima en snelle service

Antwoord van Studion

Hi Jan, dankjewel voor de 5 sterren. Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze services! Met vriendelijke groet, Team Studion Fitness

• CK
    Geverifieerde klant van Studion

Snelle levering. Prima product. Helemaal tevreden.

Antwoord van Studion

Hi Colette, Dankjewel voor de 5 sterren. Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze services! Met vriendelijke groet, Team Studion Fitness

• Nancy
    Geverifieerde klant van Studion

Product zoals verwacht, snelle bezorging, goede prijs

Antwoord van Studion

Hi Nancy, fijn om te horen dat je tevreden bent over het product en de bezorging.

• Heike
    Geverifieerde klant van Studion

zeitnahe Lieferung, sehr gut verpackt.

Antwoord van Studion

Hallo Heike, vielen Dank für die 5 Sterne. Es freut uns sehr, dass Sie mit unseren Dienstleistungen zufrieden sind! Mit freundlichen Grüßen,

• Jiska Groenewegen

Antwoord van Studion

Hi Jiska, Dankjewel voor de 5 sterren. Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze services! Met vriendelijke groet, Team Studion Fitness

• Steven T'joen
    Geverifieerde klant van Studion

Zeer goede prijs, en ook een zeer klantvriendelijke service!

Antwoord van Studion

Hi Steven, Dankjewel voor de 5 sterren. Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze services! Met vriendelijke groet, Team Studion Fitness

• Marco Mollee
    Geverifieerde klant van Studion

Snel geleverd en past perfect bij rest

Antwoord van Studion

Hi Marco, Dankjewel voor de 5 sterren. Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze services! Met vriendelijke groet, Team Studion Fitness

• Robert Kloek
    Geverifieerde klant van Studion

Snelle levering en top producten

Antwoord van Studion

Hi Robert, Dankjewel voor de 5 sterren. Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze services! Met vriendelijke groet, Team Studion Fitness

• Jcm
    Geverifieerde klant van Studion

Bestelling vrijdag geplaatst en kon hem dezelfde dag al ophalen. Top service!

Hi Joan,

• Alain van der Heiden
    Geverifieerde klant van Studion

Snel geleverd, inclusief track and trace. Stevig verpakt. Kortom, zoals het hoort.

Antwoord van Studion

Hi Alain, Dankjewel voor de 5 sterren. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze services. Met vriendelijke groet, Team Studion Fitness

• Marjan De goeij
    Geverifieerde klant van Studion

Goede service weer maar is altijd bij Studion

Hi Marjan,

Dankjewel voor de 5 sterren. Fijn om te horen dat je altijd tevreden bent over onze services.

• The Energy Factory Zelfstandige club
    Geverifieerde klant van Studion

Prima service, snelle levering.

Hi Energy Factory,

Dankjewel voor de complimenten en de 5 sterren.

• Marc Heijnen

Hoe het moet gaan! Goed!

Hi Marc,

Dankjewel voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat je zo te vrede bent over onze services.

• Geverifieerde klant van Studion

Snelle reactietijd, sympathieke mensen

Hi Mé,
    Bedankt voor je 5 sterren en de complimenten!

• Monique van Liempt
    Geverifieerde klant van Studion

goede en snelle hulp bij vragen, hierdoor kon ik juiste product bestellen. Snelle levering

Hi Monique,

Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent! Dankjewel voor je 5 sterren.

• Patty Reniers

Goede levering

Alleen jammer die hoge verzendkosten(zijn de artikelen tweedehands en dus goedkoper,betaal je hoge verzendkosten ,jammer!)

Hi Patty,

Dankjewel voor je feedback en de 5 sterren. Veel sportplezier met je bestelling.

• Christophe D'Angelo 64027538
    Geverifieerde klant van Studion

I have not received the product!!!

Hi Christophe,

The delivery of your package did not go well. You have received the package for quite some time now.
    Hopefully you are very happy with your purchase.

Best regards,

• Brenda Heij
    Geverifieerde klant van Studion

Perfecte service. Mat van uitstekende kwaliteit. GLS is niet de meest betrouwbare vervoerder helaas, maar de klantenservice van Studion was heel betrokken. Heel lang geleden Don Oliver set gekocht (eerste Les Mills) ook bij Studion. Wordt nog met veel plezier gebruikt. Zodra ik iets nieuws nodig heb ga ik zeker weer naar Studion.

Hi Brenda,
    Dankjewel voor je positieve feedback, fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
    Team Studion