Stuntkoop
Stuntkoop staat midden in de samenleving, we ondernemen duurzaam. Dit doen we door retour goederen een tweede kans te geven en onnodige afvalstromen tegen te gaan. Door retouren en restpartijen voor een zacht prijsje te verkopen, bieden we iedereen in de maatschappij kansen om te beschikken over kwalitatieve goederen. En dat is wat we doen: we geven nieuwe kansen aan retouren en restpartijen na een uitgebreide controle, maar vooral ook kansen aan mensen.
De meest actuele artikelen koppelen aan een nieuwe en gelukkige eigenaar. Goederen die niet geschikt zijn voor de verkoop voeren we duurzaam af zodat deze, waar mogelijk, gerecycled kunnen worden.

Door ons uitgebreide netwerk van leveranciers kunnen we de beste deals regelen op gebied van drogisterij, elektronica en cosmetica artikelen. Daarbij hanteren wij de laagste prijzen zodat je een enorm voordeel hebt waar het telt: in je portemonnee!
De zekerheden van https://www.stuntkoop.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.