Stuntkoop
Stuntkoop staat midden in de samenleving, we ondernemen duurzaam. Dit doen we door retour goederen een tweede kans te geven en onnodige afvalstromen tegen te gaan. Door retouren en restpartijen voor een zacht prijsje te verkopen, bieden we iedereen in de maatschappij kansen om te beschikken over kwalitatieve goederen. En dat is wat we doen: we geven nieuwe kansen aan retouren en restpartijen na een uitgebreide controle, maar vooral ook kansen aan mensen.
De meest actuele artikelen koppelen aan een nieuwe en gelukkige eigenaar. Goederen die niet geschikt zijn voor de verkoop voeren we duurzaam af zodat deze, waar mogelijk, gerecycled kunnen worden.

Door ons uitgebreide netwerk van leveranciers kunnen we de beste deals regelen op gebied van drogisterij, elektronica en cosmetica artikelen. Daarbij hanteren wij de laagste prijzen zodat je een enorm voordeel hebt waar het telt: in je portemonnee!
8,8
Filter 62 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 58 met beschrijving

• Johny Vanmarcke

• Lamyaa Benali
    Geverifieerde klant van Stuntkoop

Uitstekende service, mooie producten. Super snel geleverd!

Beste Lamyaa,

Bedankt voor je positieve review!
    Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service.
    Hopelijk zien we je snel terug.

Team Stuntkoop

• Hoe beoordeel je Stuntkoop?

• John van Diepen

Snel en correct

• Noud Koevoets
    Geverifieerde klant van Stuntkoop

Snelle levering. Mooie prijs.

• LJG Groothengel
    Geverifieerde klant van Stuntkoop

Redelijke prijs, levering volgens afspraak.

• Heleen Mobron
    Geverifieerde klant van Stuntkoop

Service was goed, onduidelijk of het een nieuw product betrof. Zag er gebruikt uit.
    Werkt wel ok. Geen formulier of garantiecertificaat erbij.

• Daisy De Smet

Snelle levering, mooie prijzen

• Justin De Vries

Hele snelle service

• Lon Bertholet
    Geverifieerde klant van Stuntkoop

Goede prijs en goed verzorgd.

• arina
    Review voor Stuntkoop

defect product gekregen a 220 euro wordt niet omgeruild omdat de folie er af is vreemd als je die er niet afhaalt kan je niet zien of het defect is eerst folie dan een doos en dan pas kan je zien of het defect is ik kan niet door de folie en de doos heen kijken

• Belinda

Goede kwaliteit

• K Ulrici
    Geverifieerde klant van Stuntkoop

Super service. Artikel was beschadigd en er wordt meteen nieuw onderdeel gestuurd. Helemaal top.

• Jasper Degenkamp

Snelle reactie en levertijd

• Dwight Hunsel

Snelle l

• Bernard Hoogstede
    Geverifieerde klant van Stuntkoop

Er was aangegeven dat er 3 rubberringen niet bij zaten, maar uiteindelijk bleek de bevestigingsset er niet bij te zijn. Deze voor 25 euro alsnog moeten bestellen. De stuntkoop bleek zo toch nog duurder te zijn.

• Syl Krello
    Geverifieerde klant van Stuntkoop

Levering was snel en prima.
    Maar 1 van de bussen haarlak die ik had besteld was gebruikt, terwijl er op de website staat dat cosmetische spullen ongebruikt zijn.

• Renata Irsevic

Beste klant,

Bedankt voor uw review.
    Ook u verdient bij uw volgende aankoop 10% extra korting.

• Ahmed Faizi Brigsh
    Geverifieerde klant van Stuntkoop

i got my favorite scent on this website that was apparently sold out on all the eu websites…The shipping was fast…They communicate with each step..Just soo happy with them…

Dear Customer,

We appreciate your nice review.
    If your favorite scent is almost gone, we will give you a 10% discount on your next bottle.

Sincerely,

• Matthijs Seelbach

Er mist een pincet.
    Terwijl er gezegd wordt dat er zorgvuldig naar het geleverde product wordt gekeken.
    Geen reaktie op me mail.

Beste klant,

Wij vinden het jammer van uw beoordeling en teleurstelling.
    De set is inderdaad goed geïnspecteerd, en de missende pincet is ook drie keer vermeld in de omschrijving op onze website in het rood.
    Ook is de vraagprijs van dit artikel vanwege de missende pincet met ruim 48% gedaald.
    Stuntkoop is een webwinkel waar je artikelen tegen sterk gereduceerde prijzen kunt aanschaffen. Echter vragen wij wel aan onze klanten om de omschrijvingen even te lezen alvorens over te gaan tot aankoop.

Stuntkoop

• Kim Verschuren
    Geverifieerde klant van Stuntkoop

Bruiningsshuim was groen en kleurde groen op de huid in plaats van bruin. Ik heb dit product al eerder gebruikt en weet dat het bruin hoort te zijn. Ik heb hierover een week geleden een mail gestuurd maar nog geen reactie ontvangen.

Update: ik heb een nette mail reactie ontvangen. Ik zal mijn review later aanpassen wanneer het opgelost is

Update:
    Probleem opgelost, bedrag wordt terugbetaald en goede communicatie via de mail