Styletone
Tijd om jezelf een verwenmoment te geven. Onze 100% dierproefvrije beautyboxen met acht beautyproducten zijn elke keer weer een feestje! Bestel jouw beautybox en geef jezelf deze verwennerij cadeau! En het leuke is: je mag hem zelf helemaal samenstellen. Dus geen producten waar jij niks aan hebt.
9,8

• Linda Geurts van Kessel
    Geverifieerde klant van Styletone

Goede producten, snelle service en zeer vriendelijk

• Leonie
    Geverifieerde klant van Styletone

Vlot voor de tweede keer een aantal mooie producten besteld die op StyleTone aangeboden zijn! Ik ben blij dat ik wederom de gewilde Meroda foundation kon bemachtigen voor hij nu wederom (hopelijk tijdelijk) niet meer beschikbaar is. Ik ga jullie pagina zeker in de gaten houden. Geen namaak, je krijgt de echte producten in full size verpakking (de inhoudt staat erbij vermeld). 😍 Super bedankt weer!

Antwoord van Styletone

Wat een prachtige review, dankjewel! 🥰 We vinden het geweldig om te horen dat je zo blij bent met je bestelling én de Meroda foundation hebt kunnen bemachtigen! We blijven ons best doen om je te verrassen met mooie, echte full-size producten. Tot snel 💖✨

• Hoe beoordeel je Styletone?

• Joke

Bij probleempjes, keurig opgelost

Antwoord van Styletone

Dankjewel voor je fijne reactie! 😊 We vinden het belangrijk om altijd samen naar een goede oplossing te zoeken. Fijn dat je dit zo hebt ervaren! 💖✨

• Julie-Ann Sikkens
    Geverifieerde klant van Styletone

Prachtige producten voor een heel klein prijsje

Antwoord van Styletone

Dankjewel voor je review! We vinden het geweldig om je te verrassen met mooie producten voor een fijne prijs. Veel plezier ermee! 💖🎁

• Rosh
    Geverifieerde klant van Styletone

Binnen een dag verzonden en echt hele mooie producten

Antwoord van Styletone

Wat leuk om te horen, dankjewel! 😊 We doen ons best om je snel blij te maken met mooie producten — superfijn dat je er zo enthousiast over bent! 💖

• Monique Veldhoen
    Geverifieerde klant van Styletone

Snelle levering en goede producten voor een zeer lage prijs.

Antwoord van Styletone

Dankjewel voor je mooie review! 😊 We vinden het belangrijk om kwaliteit betaalbaar te houden, en fijn dat je dat zo waardeert. Veel plezier met je producten! 💖💸✨

• Ljiljana Milenkovic

Super!

Kort maar krachtig — en we worden er helemaal blij van! 😄 Dankjewel! 💖✨

• Grixeny Ponson
    Geverifieerde klant van Styletone

Snelle levering, alles prima!

Antwoord van Styletone

Dankjewel voor je fijne review! 😊 Super om te horen dat alles naar wens is en snel geleverd werd. Veel plezier met je bestelling! ✨

• A.S
    Geverifieerde klant van Styletone

Geweldige service en super leuke box die je zelf kan samenstellen.

Antwoord van Styletone

Dankjewel voor je enthousiaste review! 🥰 We zijn blij dat je zo tevreden bent over de service én het zelf samenstellen van je box. Veel plezier met je beauty producten! 💖📦✨

• Anke Vedder

Fijne verzorgingsproducten

Antwoord van Styletone

Dankjewel voor je review! 😊 Wat fijn dat je blij bent met de verzorgingsproducten. We hopen dat je er volop van geniet! 💖✨

• Cathalijne Nagtglas Boot
    Geverifieerde klant van Styletone

Altijd top, snelle levering en goede klantenservice.

Antwoord van Styletone

Wat een fijne woorden, dankjewel! 😊 We doen ons best om elke bestelling en vraag met liefde te behandelen. Superleuk dat je zo tevreden bent! 💖

• Leonie
    Geverifieerde klant van Styletone

Mooi vlot geleverd. Inhoud is exact wat ik heb besteld en ik ben er zeer tevreden mee! Ik ben blij dat de Meroda foundation er weer bij zit! :) leuk om alles voordelig uit te proberen! Ik ben fan!

Antwoord van Styletone

Wat een leuke review, dankjewel! 🥰 Super om te horen dat alles naar wens is én dat je blij bent met de Meroda foundation! We vinden het geweldig dat je fan bent — daar doen we het voor! 💖✨ Veel plezier met je producten!

• Magali Desmet
    Geverifieerde klant van Styletone

Geweldige service , snel geleverd en mooie verpakking

Antwoord van Styletone

Dankjewel voor je lieve woorden! 😊 We vinden het belangrijk om niet alleen snel te leveren, maar je ook een feestje van het uitpakken te maken. Geniet van je box! 💖

• Sandy
    Geverifieerde klant van Styletone

Heel leuk kado voor mezelf!

Antwoord van Styletone

Dat vinden wij nou ook — je verdient het! Fijn dat je jezelf hebt verwend. Geniet ervan en hopelijk tot snel weer! 😊✨

• Ina
    Geverifieerde klant van Styletone

Heel snel bezorgd en netjes verpakt.

Antwoord van Styletone

Wat fijn om te horen, dankjewel! 😊 We doen ons best om je bestelling met zorg en snelheid te bezorgen. Geniet van je producten! 💖📦✨

• Pauline Hoen

Leuk pakket

Antwoord van Styletone

Kort maar krachtig — en superlief, dankjewel! 😊 We zijn blij dat je blij bent met het pakket. Veel plezier ermee! 💖🎁

• d tamminga

Compleet verbaasd
    Wat een mooie product

Antwoord van Styletone

Wat leuk om te horen! 🤩 Zo fijn dat je verrast bent door de mooie producten. We hopen dat je er volop van geniet! 💖✨

• Lianne van ‘t Wout

Wat een geweldige producten👍👍👍

Antwoord van Styletone

Wat een geweldige reactie! 😍 Dankjewel! We zijn superblij dat je zo enthousiast bent. Veel plezier met je producten en tot de volgende keer! 💖✨👍

• S
    Geverifieerde klant van Styletone

Leuk dat je kan kiezen wat je wil. Het was ook echt super snel binnen en echt mooie producten. Geen kleine testers oid, gewoon het origineel. Ik bestel zeker vaker!

Antwoord van Styletone

Wat een heerlijke review, dankjewel! 🥰 Superfijn dat je zo enthousiast bent over de producten en het concept. We vinden het belangrijk om je echt wat moois te bieden — en daar horen natuurlijk full-size producten bij! We kijken ernaar uit om je snel weer blij te maken met een nieuwe box! 💖📦✨

• Leja Van Gils
    Geverifieerde klant van Styletone

Snelle en nette verzending. Super leuk concept om zelf producten te kiezen en zo een leuke box samen te stellen.

Antwoord van Styletone

Wat leuk om te lezen, dankjewel! We vinden het superbelangrijk dat je zelf kunt kiezen wat bij jou past – fijn dat je het concept zo waardeert. Veel plezier met je box! 💖