Summum Supps
Detailhandel via internet in sport supplementen

• Zacharias
    Geverifieerde klant van Summum Supps

Heel snel geleverd. Ik heb de combinatiedeal besteld en het werkt echt goed !!. Ik voel me fitter en ben minder moe overdag. De summum supplementen werken 100%, Top supplementen, zeer blij mee.

Antwoord van Summum Supps

Beste Zacharias, goed om te lezen dat je zo enthousiast bent. Ik zie dat je de combinatie hebt, zo heb je alle voordelen in 1 pakket. Geniet ervan en sportieve groet!

• Britt
    Geverifieerde klant van Summum Supps

Mijn bestelling werd super snel geleverd en was netjes verpakt. Ik gebruik Lauha Shilajit sinds een paar weken en merk al een duidelijke verbetering in mijn focus en energie. Ook mijn huid ziet er rustiger uit en mijn spijsvertering lijkt beter te werken. Wat ik fijn vind, is dat dit product heel puur is, er zitten geen onnodige toevoegingen in.

• Hoe beoordeel je Summum Supps?

• Martijn
    Geverifieerde klant van Summum Supps

Mijn tweede bestelling en weer heel snel geleverd. Ik heb dit keer de combinatie deal genomen, omdat de Turkesterone vorige keer heel goed is bevallen en daarom wil ik ze nu allemaal proberen

Beste Martijn,
    Bedankt voor de goede review.
    Fijn om te lezen dat je een vaste klant bent geworden. Dat is ons bewijs dat de supplementen goed werken.
    Heel erg bedankt voor je vertrouwen.

• René
    Review voor Summum Supps

Fijne supplementen. Ik was terughoudend in het begin maar merk echt verschil. Herstel na het sporten lijkt sneller te gaan, meer uithoudingsvermogen en positiever humeur. Erg blij mee.

Antwoord van Summum Supps

Hoi Rene, wat leuk dat je zo tevreden bent.
    We zijn trots op onze supplementen. Dan is het mooi om te lezen dat je er baat bij hebt.

Sportieve groet!

• Bakker
    Geverifieerde klant van Summum Supps

Ik heb de combinatiedeal besteld en het werkt echt goed. Ik voel me fitter en ben minder moe in de avonden. Ik sport veel en de combinatiedeal kost minder dan de supplementen die ik hiervoor gebruikte. De summum supplementen werken echt goed. Op vrijdag besteld en op zaterdag geleverd, helemaal top.

Beste Bakker,

Bedankt voor de goede beoordeling. Je bent voor de combinatiedeal gegaan, voor jou is dus alleen het beste goed genoeg.
    Veel succes en plezier ervan.

• Iris Kennedie
    Geverifieerde klant van Summum Supps

Ik heb Lauha Sjilajit gekocht, ik ben er heel erg blij mee. Ik moet eerlijk zeggen dat ik in het begin wat skeptisch was, maar de pillen laten mij goed voelen en ik zit lekker in mijn vel! Leuk dat er speciaal voor vrouwen nu ook wat op de markt is, naast collageen. Oh, en de pillen zijn ook makkelijk te slikken.

Beste Iris,
    Bedankt voor de goede beoordeling.
    Lauha Shilajit is een mooi supplement dat veel voordelen heeft. Het mooiste voor ons is als klanten dat ook ervaren.
    Nogmaals dank.