Super E-steps
Gert-Jan Oskam
1 september Navee N65 gekocht. Vandaag 11 september nog niets ontvangen. Echt waardeloos.
Antwoord van Super E-stepsHallo Gert-Jan,
Bedankt voor uw review.
We hebben uw bestelling bekeken en zien inderdaad dat deze langer onderweg dan verwacht. Hierbij hebben we contact opgenomen met GLS om het pakket zsm te leveren.
Voor vragen kunt u gerust contact opnemen met de klantenservice. -
Peter van der Meulen
De zadelpen zat muurvast. Ook heb ik geen garantiebewijs ontvangen.
Hoe beoordeel je Super E-steps?
christian van Thiel
Op zich alles Oke ,qua communicatie,alleen er is geen vaste tijd voor dat de bestelling bij hun binnen is , zodat ze de track en trace kunnen activeren,en als dan ook het produkt nog eens wordt terug gezonden ivm,(afmetingen???), Toen waren we 11 dagen onderweg,produkt hopen ze deze week binnen te hebben,dan nog 3 tot 5 dagen,nou tel uit je verlies.
Dannyvermeer
Ik koop een super step kugo g2 pro heb er helletijd problemen mee met achter band ze nemen niks aan van me elke nieuwe band heb nu 5 keer nieuwe band erop gedaan slechte klantenservice vind ik step van 850 euro gr danny
Efe Tasdelen
het kwam beschadiged
Vera vd Vijver
Na meer dan een week nog niks ontvangen
Ron Beekes
De step na ongeveer 2 weken nog steeds niet ontvangen. Volgen track en trace heeft de step tot nu toe de volgende reis gemaakt: Polen Frankrijk en is hij nu in Ierland best wel een omweg als hij meer Nederland moet. Ben benieuwd of en zo ja in welke staat hij aankomt. De beloofde levertijd van 3 tot 5 werkdagen wordt bij lange na niet gehaald.
Wietske Stienstra
Netjes verpakt, snel geleverd met tracking code. De step is geweldig en voldoet ruim aan de verwachtingen. Ik miste alleen een instructie om het stoeltje op de step te monteren.
Ronald Mirck
Na bet lezen van Recencies gekozen voir de ADO bike.
Snelle levering en fietst heerlijk -
De Leeuw Kumar
Geweldige service
Igor Cop
you sent a weaker battery, the bike has scratches.Antwoord van Super E-stepsHi Igor,
Thank you for your review.
Feel free to contact customer service if you have a problem with your order. 👍 -
Piet Polman
Geweldige fiets en snelle levering....
Danny Van Ophuizen
Snelle levering en product zoals omschreven👍
Nick
Goede service,band was lek bij aankomst van step,contact opgenomen met de klanten service,die direct aan de slag ging,step opgestuurd en is gemaakt.
Margot Schulz
Ik heb wat ik wil!
Michael Hoeg
Super Service and quick delivery
Nouscha Jansen
Prima levering, prima product! Het uitvouwen is alleen geen groot succes.. Als daar nog tips voor zijn hoor ik het graag! Verder helemaal blij mee!
John Denkers
Gunstige prijs/kwaliteit en snelle levering. Ik mis een factuur van mijn aankoop ENGWE T14 Elektische vouwfiets.
In mijn account kan ik helaas geen factuur vinden. -
Marisia
Op de site staat dat de fiets op voorraad is en binnen 1-2 dagen leverbaar is (Ja, er staat zelfs dagen en niet eens werkdagen). Niets is minder waar. Vorige week vrijdag besteld en ik weet nog steeds niet wanneer ik de fiets kan verwachten. Via de e-mail zeggen ze ineens dat het om werkdagen gaat en dat door drukte ze niet precies weten wanneer ze de fiets binnen hebben. Gevraagd om een annulering en dat kan niet want de fiets is al onderweg naar Esteps en annulering is alleen mogelijk bij afhaling? Had ik zelf geen contact opgenomen dan had ik niets van ze gehoord. Erg jammer. Alleen besteld omdat het snel geleverd kon worden en nu zit ik alsnog zonder. 3 dagen op en neer van Helmond naar Eindhoven fietsen en mijn al kapotte knie is er nog erger aan toe. Heb je haast? Reken dan aub niet op de info van de site.
Rob van Duin
Nice bike for a very reasonable price. The rear mudguard installation is a little tricky - but other than that - very happy!