Superfoodsonline.nl

Superfoodsonline.nl

In deze webwinkel kun je online superfoods, supplementen en andere gezonde producten vinden. De winkel biedt uitstekende service.
9,5
Filter 6699 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 6693 met beschrijving

• ANONIEM
    Geverifieerde klant van Superfoodsonline.nl

Geweldige service, goede communicatie en stipt op tijd bezorgd. Dank jullie wel

• Sylvi

Antwoord van Superfoodsonline.nl

Beste Sylvi, hartelijk dank voor je positieve review over onze service. Groetjes, Sam

• Hoe beoordeel je Superfoodsonline.nl?

• Veronique In 't Ven
    Geverifieerde klant van Superfoodsonline.nl

Altijd kwalitatieve producten en snelle verzending aan de goedkoopste prijzen. Over de service kan ik verder niet oordelen want nog nooit een probleem gehad in de jaren dat ik hier al koop.

Antwoord van Superfoodsonline.nl

Beste Veronique, bedankt voor je mooie woorden over onze producten en verzending. We zijn blij om te horen dat je nog in al die jaren nog geen problemen hebt ervaren. Groetjes, Sam

• Amélia

Top Top Top !!

Antwoord van Superfoodsonline.nl

Beste Amélia, bedankt voor je korte, maar krachtige review. Goed om te horen dat je zo enthousiast bent over onze webshop. Groetjes, Sam

• Rieneke Jansen
    Geverifieerde klant van Superfoodsonline.nl

Mooie prijzen en een goede service!

Antwoord van Superfoodsonline.nl

Beste Rieneke, bedankt voor je review. Goed om te horen dat je tevreden bent met onze prijzen en service! Groetjes, Sam

• Piet Driessen

goed .netjes en snel

• Ellen Bron
    Geverifieerde klant van Superfoodsonline.nl

Ik vindt het niet fijn dit te drinken maar voel me beter en meer energie, dus ik ga er mee door! Ook ga ik beter naar de wc.

• Gisèle Nagels
    Geverifieerde klant van Superfoodsonline.nl

Zeer vriendelijk, alles wordt correct in orde gebracht bij een melding. En steeds een bedankt kaartje!

• Thea
    Geverifieerde klant van Superfoodsonline.nl

Zeer snel geleverd, persoonlijk kaartje erbij, heel attent. Dat maakt het ontvangen van een pakje extra leuk.

• Bas Krugmann
    Geverifieerde klant van Superfoodsonline.nl

Mooie prijzen en een vlotte service!

• Shirley
    Geverifieerde klant van Superfoodsonline.nl

Great costumer service and fast delivery.

Antwoord van Superfoodsonline.nl

Dear Shirley, thank you for your kind words about our service. We’re glad you’re happy with the fast delivery. Groetjes, Sam

• Dirk
    Geverifieerde klant van Superfoodsonline.nl

Snelle levering ondanks de heel drukke feestdagen.
    En als extraatje een klein cadeautje.

Antwoord van Superfoodsonline.nl

Beste Dirk, fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en het cadeautje. Groetjes, Sam

• W G
    Geverifieerde klant van Superfoodsonline.nl

Altijd snel en keurig geleverd.

Antwoord van Superfoodsonline.nl

Beste W G, bedankt voor je mooie review. We zijn blij dat alles naar wens is geleverd. Groetjes, Sam

• Robin
    Geverifieerde klant van Superfoodsonline.nl

Mooie prijzen en goede service!

Antwoord van Superfoodsonline.nl

Beste Robin, wat fijn dat je onze prijzen en service waardeert. Bedankt voor je vertrouwen! Groetjes, Sam

• A.M. Salmo
    Geverifieerde klant van Superfoodsonline.nl

Snelle levering. Goed product. Maatschep erbij. Helemaal blij!

Antwoord van Superfoodsonline.nl

Beste A.M. Salmo, wat super dat je zo blij bent met je bestelling. Veel plezier met het product! Groetjes, Sam

• Essie

Goede prijs-kwaliteit, snelle levering

Antwoord van Superfoodsonline.nl

Beste Essie, bedankt voor je positieve woorden over de prijs-kwaliteit en snelle levering. Fijn dat alles goed is aangekomen. Groetjes, Sam

• Irmien Seymus
    Geverifieerde klant van Superfoodsonline.nl

Zeer goede kwaliteit van producten en diensten . Voor supplementen bestel ik enkel nog hier.

Antwoord van Superfoodsonline.nl

Beste Irmien, bedankt voor je positieve woorden. Goed om te horen dat je tevreden bent! Groetjes, Sam

• H Kerskes
    Geverifieerde klant van Superfoodsonline.nl

Netjes verpakt, snel geleverd.

Antwoord van Superfoodsonline.nl

Beste H Kerskes, bedankt voor je positieve review. Goed om te horen dat het goed verpakt was en snel is geleverd. Groetjes, Sam

• Frank Comhaire

probleemloos, dus correct

Antwoord van Superfoodsonline.nl

Beste Frank, bedankt voor je review. Fijn dat alles probleemloos is verlopen! Groetjes, Sam

• Stien

levering correct

Antwoord van Superfoodsonline.nl

Beste Stien, bedankt voor je mooie woorden over de correcte levering. Groetjes, Sam