Susies Sieraden & Zo

Susies Sieraden & Zo

Welkom bij Susies Sieraden & Zo! De webshop voor betaalbare, trendy sieraden & musthave modeaccessoires. Veel sieraden zijn met veel liefde en plezier door mij met de hand gemaakt, maar ook shop je de mooiste sieraden, sjaals, tassen en portemonnees van geweldige merken zoals BAG2BAG, Labelsz, Bud to Rose en Lovely Amsterdam. Op zoek naar dat mooie sieraad, of die gave tas voor jezelf of voor een vriendin, neem dan een kijkje in mijn shop! Jouw bestelling wordt altijd als cadeautje verpakt, een verrassing voor jezelf of voor een lieve vriendin. Tot snel!
De zekerheden van https://susiessieradenenzo.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.