SuzyB
Efy Coumans
Prima levering zoals aangegeven op de website
NBSJaap Concierge Appeldoorn
Netjes op tijd geleverd, en een goede na service.
Hoe beoordeel je SuzyB?
I van de Rostijne
De bestelling is nog niet binnen, betekent dat dit wat tegen valt en dat ik de kwaliteit nog niet kan beoordelen.
Antwoord van SuzyBHoi,
Wat vervelend om te horen dat je niet blij bent met je bestelling van de muurstickers. Je bestelde ze maandag 15 mei om 19.23. De andere dag, dinsdag, zijn ze met de post mee gegaan. Normaliter verzenden we tussen de 1-3 werkdagen en heb ik mijn best gedaan om ze zo snel mogelijk met de post mee te geven, dit keer dus gelijk de volgende dag.
Een heel klein gedeelte wordt helaas niet geleverd de volgende dag. (woensdag zou dat moeten zijn).
Donderdag was het een nationale feestdag, (Hemelvaart). Op deze dag wordt er geen post bezorgd.
We hadden graag met je mee gekeken, als er zo'n spoed was, want ik zie dat we ook nog dichtbij elkaar wonen. Dan had ik ze zelfs nog naar je toe kunnen brengen of had je ze altijd mogen ophalen. Hopelijk heeft de post ze inmiddels bij je gebracht en hangen ze al mooi op de muur.
Ik hoop dat je je review nog eens nader zou willen bekijken en zou willen herzien, want het voelt enorm vervelend om zo beoordeeld te worden. -
Michelle Baars
Super snelle levering! Kwaliteit van de producten is prima. Levering al binnen 2 dagen
Sylvia Tighadouini- van Woerden
Duidelijk en snel bestel en verzend proces, kreeg nog een printlabel cadeau, top
Antwoord van SuzyBLeuk! Veel plezier ermee!
Aya Watti
Dankzij jullie hebben wij superleuke eigen gepersonaliseerde chipszakjes kunnen trakteren, heel erg origineel! En dan ook nog eens een extra 'Bedankt dat je op mijn feestje bent gekomen' print erbij gekregen, helemaal super!
Antwoord van SuzyBLeuk om te horen! Dank je wel!
Marjan
Wat een mooie en leuke sluitstickers! Precies wat ik zocht, ze geven net dat beetje meer kleur en plezier aan een kaartje/envelop.
Sally Rijks
Uitnodigingskaartjes voor het kinderfeestje van onze zoon besteld! Leuke kaartjes voor een leuke prijs. Het contact met Suzanne is ook erg fijn.
Zoë Jeijsman
Super leuk en makkelijk. Zelf een klein extraatje die het hem doet. Bedankt echt zo schattig.
Annemarijne Bakker
Leuke items en heel snel verzonden!
Nicky
Snelle verzending, behulpzaam en goed contact!
Lynn de Groot
Heel vriendelijk en snel in h
Annuska Roseboom
Top!, ik geniet alleen al van het uitpakken.
Wilma Post
Leuke sluitstickers van Politie en Brandweer gevonden die ik niet bij andere webshops heb gezien. Echt uniek en zo leuk om cadeautjes en enveloppen mee te versieren 😊En ook lekker snel binnen .
Monique Frijters
Snelle service, dochter is met een super leuke, hippe, chips traktatie naar school!!
Inge Hilgevoord
Snelle service en super blij mee
Karen Schoonheim
Zeer snelle levering, fijne communicatie en lief meegedacht.
Laurene Pauw
Heel snel de printable ontvangen, vrolijke communicatie en goede kwaliteit.
Ina IJlst
Snelle service
AS
Snelle verzending, leuke artikelen, goede prijs/kwaliteitverhouding en hele leuke website!