T-shirt Plein

• Ludo Geerts

Snel en goed

• Onno de Haan
    Geverifieerde klant van T-shirt Plein

Snelle levering de zware kwaliteit is een goede kwaliteit

• Hoe beoordeel je T-shirt Plein?

• Frans Wever
    Geverifieerde klant van T-shirt Plein

Goede en een uitstekende levering.

• Cees van Meurs
    Geverifieerde klant van T-shirt Plein

Goede kwaliteit. Wel dunner dan eerdere bestelling

• Louis Wooldrik
    Geverifieerde klant van T-shirt Plein

An sich prima service maar de bezorgdienst had wel een andere mogen zijn!
    GLS heeft eerst niet bezorgd en de volgende werkdag (maandag) werd de bezorgtijd steeds verder naar achteren uitgesteld. Hierdoor heb je dan niet de mogelijkheid om even boodschappen of zo te doen en moet dus eigenlijk de hele dag wachten :(

Ook de verpakking is niet bepaald netjes te noemen, een soort van vuilniszak waar alle producten los in gestopt zijn zonder eigen verpakking. Milieutechnisch gezien wel prima hoor :)

• Samantha van Diggelen
    Geverifieerde klant van T-shirt Plein

Snelle levering maar kwaliteit valt enorm tegen. Stof is zo dun dat je er doorheen kan kijken.

• sieb elverdink

top deal

• Cor

Lang gezocht maar uiteindelijk bij T-shirt Plein geslaagd

• Torsten Morawietz
    Geverifieerde klant van T-shirt Plein

Ich liebe diese T-shirts. Habe ich im Urlaub kennengelernt und bin froh, Euch gefunden zu haben. Ihr seid die Besten. Toller Service, Danke und viele Grüße

• PGM (Peter) de Clercq

Ik wilde via Klarna betalen maar dat werd afgewezen. Erg slecht 👎

Antwoord van T-shirt Plein

Het spijt ons te horen dat uw aanvraag bij Klarna is afgewezen. Echter is Klarna een extern bedrijf en wij hebben geen invloed op het accepteren of weigeren van een aanvraag. Deze review is volgens ons niet terecht. Wat betreft de afhandeling van de bestelling is alles perfect gelopen.

• Ad Meeuwesen
    Geverifieerde klant van T-shirt Plein

goede kwaliteit en snelle service

• Dirk Hazenoot
    Geverifieerde klant van T-shirt Plein

Levering duurde veel te lang. schoolvakanties. Dit snap ik niet. Een winkel is toch geen school. Dan heben jullie kennelijk wel tijd om via de mail te reageren en dan duur het nog een aantal dagen voor dat verstuurd kan worden. Ik ben nog van plan geweest het direct weer terug te sturen maar dat heb ik maar niet gedaan. Ik zal bij jullie nooit meer iets bestellen.

Antwoord van T-shirt Plein

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de service. Vanwege de schoolvakantie/bouwvak en/of hoogseizoen waren wij de afgelopen weken telefonisch niet altijd bereikbaar. Via mail en Whatsapp reageren wij altijd binnen een half uur mits u binnen onze openingstijden ons bericht.
    U heeft een artikel bij ons besteld wat niet op voorraad was, dit staat altijd duidelijk aangegeven op de website. U kunt dan de artikelen nog wel bestellen maar met een langere levertijd. Na verzending is uw pakket binnen 2 werkdagen bij u bezorgd!

• J. Jobse

Goede snelle levering

• Rieny van Deurse

Ja snelle levering.

• KEVA Leunen kempen
    Geverifieerde klant van T-shirt Plein

De t Shirts zijn nog steeds niet geleverd en ik word ook niet op de hoogte gehouden wanneer deze geleverd worden

• barry mckenna

Eerste

• Wendy Buschman
    Geverifieerde klant van T-shirt Plein

Snelle levering staat er 2-3 werkdagen. Ik krijg pas een week later mijn bestelling. Op de site is nergens te lezen dat ze op vakantie zijn. Er komt pas na dagen reactie op de mail. Op mijn tweede mail komt helemaal geen reactie. Slechte service, slechte communicatie, doen niet wat ze zeggen.

Antwoord van T-shirt Plein

Het was voor ons niet nodig om aan te geven dat wij op vakantie waren omdat de bestellingen conform de levertijden werden verstuurd. Wij stuurden klanten die een email stuurden een automatische email dat de klantenservice gesloten was tot 8 augustus.
    Wij leveren ten alle tijden binnen de aangegeven levertijden, echter wilde u uw bestelling binnen 24 uur in huis ontvangen. Dit is niet mogelijk als dit niet is aangegeven op de website. Uw bestelling is verstuurd conform de aangegeven levertijd. Dat de bezorging daarna op zich laat wachten ligt volledig buiten onze macht.

• Adriaan de Regt

Goede service, kwaliteit.

• Hans Dijkstra
    Geverifieerde klant van T-shirt Plein

Goede prijs en snelle service

• Wiel Boogaards
    Geverifieerde klant van T-shirt Plein

1 minpuntje: Transporteur iets verwarrend over dag van levering (e-mail van levering overlapte zich),voor de rest tevreden