TAC Academy

TAC Academy

TAC Academy: De schakel naar de praktijk!

Wij bieden verschillende trainingen en cursussen aan op het gebied van automotive en techniek.

Wij bieden onder andere de volgende cursussen en praktijktrainingen:
- Motormanagement
- Fietsenmaker
- Cilinderkop revisie
- Klassieke auto techniek
- En nog veel meer!

Daarnaast bieden wij in onze webshop verschillende boeken gericht op techniek en management. Onze specialiteit is automotive en autotechniek.

9,5
Filter 1189 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1155 met beschrijving

• Ferdinand
    Review voor TAC Academy

Alles was goed en netjes verzorgd.

• Anne
    Review voor TAC Academy

De cursus werd duidelijk uitgelegd en er was voldoende ruimte om vragen te stellen en persoonlijke begeleiding te krijgen. Daarnaast was alles op de locatie uitstekend geregeld, inclusief eten en drinken.

• Hoe beoordeel je TAC Academy?

• Eric en Fox

Goeie cursus

• Rik
    Review voor TAC Academy

Heb meerdere cursussen gedaan en zijn allemaal goed bevallen ook de service en de lekkere lunch is super goed geregeld

• Nick
    Review voor TAC Academy

2 daagse cursus voor wrappen van tweewielers gevolgd, super goed geregeld. Complimenten aan dit bedrijf.

• Thomas
    Review voor TAC Academy

Leerzame maar ook leuke training. Ed bedankt! Tevens was het eten en drinken ook super geregeld. Bedankt allemaal!

• Mark Glas&montage

Leuke en leerzame dag

• Paul en Cedric
    Review voor TAC Academy

Wij hebben de cursus, uitdeuken zonder spuiten gedaan, dit was een zeer interessante en goed verzorgde cursus. Ook de verzorging op locatie was super. Bedankt

• Tjebbe
    Review voor TAC Academy

Alles is goed geregeld en goed te volgen cursus met deskundige begeleiding

• Gaby
    Review voor TAC Academy

Erg leerzaam en goede uitleg.
    Trainer erg vakbekwaam

• Rick
    Review voor TAC Academy

Het was leerzaam en echt leuk. Een topdag.

• Dwayn

Goede

• Jos
    Review voor TAC Academy

Leerzame cursus en lekker Brabantse gemoedelijkheid

• Peter
    Review voor TAC Academy

Gisteren een praktijk training Restylen met interieurfolie volbracht, wat een topbedrijf is dit! Alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Carlo krijgt ook alle credits, neemt de tijd voor iedereen en is zeer duidelijk,je gaat niet weg voordat je het kan. Mocht je twijfelen een training te nemen dan kan je die twijfel vergeten en gewoon doen! Dikke knuffel voor kantoorhond Gijs :)

• Herman
    Review voor TAC Academy

Leerzame cursus, organisatie perfect van ontvangst tot vertrek.
    Prima lunch, genoeg koffie en frisdrank

• Mark
    Review voor TAC Academy

Het was een hele goede en fijne cursus. Complimenten aan de docent die alles op een leuke en pragmatische manier uitlegde. Echt een aanrader!!

• Deltion College Zwolle, Sign
    Review voor TAC Academy

2 leuke in interessante dagen met het gehele team gehad.

• Bob
    Review voor TAC Academy

Super informatieve, goede cursus van bekwame, gezellige mensen

• Narug
    Review voor TAC Academy

Super leuke ervaring alles, werd echt heel duidelijk uitgelegd en ik kon het echt super snel oppakken door alle uitleg. Dus na deze curses als je geen auto kan wrappen, snap ik niet maar mij ervaring echt geweldig!

• Seifiddine
    Review voor TAC Academy

Cursus was supper en carlo echt de man voor deze training danku