TAC Academy
Wij bieden verschillende trainingen en cursussen aan op het gebied van automotive en techniek.
Wij bieden onder andere de volgende cursussen en praktijktrainingen:
- Motormanagement
- Fietsenmaker
- Cilinderkop revisie
- Klassieke auto techniek
- En nog veel meer!
Daarnaast bieden wij in onze webshop verschillende boeken gericht op techniek en management. Onze specialiteit is automotive en autotechniek.
Sercan
Het was goed georganiseerd. Vragen werden goed beantwoord. Voldoende aandacht vanuit de leraar voor alle cursisten. Lunch was goed geregeld. Geen spijt dat ik voor TAC academy heb gekozen. Op naar de volgende cursus.
Phil
Alles werd duidelijk uitgelegd en goede service!!
Hoe beoordeel je TAC Academy?
Mohamed
Warme ontvangst en een hele leuke docent. Voor mij was de ervaring top
Erik
Super cursusdag gehad! Goed geregeld!
Jack
Leuke basis. Veel belangrijke uitleg en voorbeelden. Mooi klein groepje cursisten. Prachtige locatie. Bekwame cursusleider. Goeie oefeningen. De twee dagen vlogen voorbij.
Ronald
Alles was tijden de 2 daagse opleiding interieur wrappen tot in de puntjes geregeld. En zeer professionele leermeester
Patrick
Fijne en goed georganiseerde cursus.
Remco
Goed geregeld en alles goed verzorgd
Djemy
Deze cursus is perfecht voor een stageloper die net in het auto vak naar binnen loopt. Alles word goed, duidelijk uitgelegd ook de vragen die je stelt. Echter had ik er wel meer van verwacht zelf ben ik 15jaar automonteur dus was dit een beetje terug naar school voor mij. Wij hadden kleppen gesteld en contact puntjes af gesteld remtrommels bekeken maar echt de onsteking op tijd zetten met de lamp hebben we helaas niet gedaan. Voor de rest vriendelijke mensen, eten was goed geregeld en de lokalen mooi in gericht.
Bas
cursus workshop gehad. was top
Wim
Leuke opleiding en alles super geregeld. Hartelijk ontvangen op de eerste dag…kom zeker weer terug voor een andere opleiding.
Frank
Alles is super geregeld en verzorgt. De lessen zijn duidelijk, gezellig en vooral praktijk gericht. De lunch en tussendoortjes zijn helemaal super. Echt een aanrader en ik denk dat ik hier wel vaker een training ga volgen.
Vicky
Een leuke dag gehad met toffe collega's en een hele goede leermeester.
De sfeer was ontspannen en iedereen was heel vriendelijk. Aan koffie, snacks,... geen gebrek.
De opleiding zelf was heel interessant en ik kan hier zeker en vast mee verder. Top! -
Annemarie
Goed georganiseerde cursus. Alles netjes geregeld!
Marcel
Heb de cursus restyling gedaan. De cursus duurde twee dagen & ben dik tevreden over de cursus, alles werd goed uitgelegd en al je vragen werden beantwoord. Ook de lunch was zeer goed geregeld al met al een dikke 10.
Gregoir
Leuke, maar vooral heel inform
Carrie
Zeer goede cursus waar alles aan bod komt goede uitleg en praktijk zeer uitgebreid, erg vriendelijk en goed verzorgd. Heel erg bedankt voor alles
Maarten
had er voor die prijs toch precies iets meer van verwacht... er mocht een stuk intensiever gewerkt worden....
Jim
Leuke les goede uitleg en fijn om vaak te oefenen.
Kerim
Super leerzame cursus