TAC Academy

TAC Academy

TAC Academy: De schakel naar de praktijk!

Wij bieden verschillende trainingen en cursussen aan op het gebied van automotive en techniek.

Wij bieden onder andere de volgende cursussen en praktijktrainingen:
- Motormanagement
- Fietsenmaker
- Cilinderkop revisie
- Klassieke auto techniek
- En nog veel meer!

Daarnaast bieden wij in onze webshop verschillende boeken gericht op techniek en management. Onze specialiteit is automotive en autotechniek.

9,5
Filter 1149 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1115 met beschrijving

• Maarten
    Review voor TAC Academy

Mooie persoonlijk toegespitste cursus. Goede begeleiding en persoonlijke aandacht. Uitstekend verzorgd.

• Roy, Ike, Bart
    Review voor TAC Academy

onze medewerkers hebben ruime kennis opgedaan en gaan dit in de praktijk toepassen

• Hoe beoordeel je TAC Academy?

• Sebastiaan
    Review voor TAC Academy

Twee fantastische dagen gehad met de cursus: restylen met interieurfolie.
    Goede docent en alles tot en met het eten goed verzorgd.

• Kenny
    Review voor TAC Academy

Zeer fijne ontvangst, zeer sociale organisatie. Fijne synergie. Een echte aanrader?

• Bregje
    Review voor TAC Academy

Hele leuke leerzame trainingen! En een erg fijne leraar Carlo! Alles is top verzorgt! Fijne mensen!

• Utrecht
    Review voor TAC Academy

Uitstekende les gehad en de medewerkers top!! Heeel lief! En natuurlijk onze ed uitstekend les gegeven legt alles tot op de puntjes na en je kan hem alles vragen! Op elke vraag gaf hij een voorbeeld van hoe het moest en daarna kreeg ik de opdracht kort gezegd PERFECT!! Ga zo door met zn alle perfecte team!

• Alexander
    Review voor TAC Academy

Aangename leer omgeving, duidelijke uitleg en zeker aan te bevelen!

• Chris
    Review voor TAC Academy

Fijne locatie en leuke leerzame cursus!

• Deejay
    Review voor TAC Academy

Super leuke en leerzame cursus! Goede en duidelijke uitleg!

• Gaby Groenheide
    Review voor TAC Academy

Hele goede cursus basis carwrappen.
    Carlo geeft een goede en fijne uitleg.
    Zeker een aanrader.

• Wojciech Niewojno

Best professionele cursus!!! TOP 👍

• Said
    Review voor TAC Academy

Alles is goed verzorgd en voorbereid,aardige personeel,ze staan klaar voor voor je vragen en zonodig je helpen de lessen

• Hans
    Review voor TAC Academy

Erg leuke cursus met veel goede praktijkvoorbeelden

• Tom
    Review voor TAC Academy

Alles top geregeld. Cursus inhoud prima. Vragen werden goed beantwoord.

• Rick
    Review voor TAC Academy

Ik heb heel veel geleerd in de 3 dagen dat ik heb deelgenomen. De verhouding theorie en praktijk is perfect. Plus de inhoud dat ze jou geven is zeker interessant.

• Jovan

Alles is goed geregelt

• Jeroen
    Review voor TAC Academy

Leuke omgeving , super service en een dikke pluim voor Carlo , hij brengt het heel goed over. .Heel veel bijgeleerd .
    Bedankt

• Richard
    Review voor TAC Academy

De ontvangst was heel hartelijk. We kregen duidelijke uitleg en hebben veel kunnen oefenen, met waardevolle tips onderweg. Doordat de groep klein was, was er volop tijd en aandacht voor vragen, oefenen en demonstraties. Ook fijn dat we vragen konden stellen over onderwerpen die niet standaard in het programma zaten. De lunch was uitstekend verzorgd. Kortom: absoluut een aanrader, Carlo en Andries nogmaals bedankt!

• Ronald
    Review voor TAC Academy

Veel tips, trucs en basiskennis opgedaan dankzij de topbegeleiding van een ervaren signmonteur. Aanrader voor iedereen die zich wil oriënteren richting het vak signmonteur

• O
    Review voor TAC Academy

Leuke training waarbij alles goed uitgelegd wordt. Tijdens het oefenen krijg je veel tips en wordt alles goed voorgedaan.