THAR Europe
Piet Mathijssen
goede kwaliteit en toch niet duur.
Antwoord van THAR EuropeBedankt voor uw mooie review, Piet! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en prijs. Veel plezier met uw aankoop!
John Smit
Snelle levering en een eenvoudige website om te bestellen. Ook gratis verzonden is een reden voor de bestelling.
Antwoord van THAR EuropeBeste John,
Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in THAR Europe.
Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen en dat u onze website als overzichtelijk en eenvoudig heeft ervaren. Ook prettig dat de gratis verzending voor u een positieve bijdrage leverde aan uw bestelling.
Wij waarderen uw feedback enorm en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.
Thomas
THAR Europe -
Hoe beoordeel je THAR Europe?
Dick
Snelle levering, Product voldoet. Nemen de telefoon op als je belt is heel positief.
Antwoord van THAR EuropeBedankt voor je mooie terugkoppeling, Dick! Goed om te horen dat alles vlot geleverd is en het product doet wat het moet doen. En fijn dat je onze telefonische bereikbaarheid waardeert — daar doen we ons best voor.
Arno van Cornewal
Uitstekende producten én dienstverlening!
Antwoord van THAR EuropeDank je wel, Arno! Fantastisch om te horen dat zowel de producten als onze service zo goed bevallen. We waarderen je vertrouwen enorm.
Barry
Snelle levering en product werkt goed
Antwoord van THAR EuropeDank je wel, Barry! Mooi om te horen dat de levering snel was en het product precies doet wat je ervan verwacht. Mocht je nog iets nodig hebben, we helpen je graag verder!
chris vantomme
Perfecte hulp