TOP-Lijnlaser.nl
Geert Meekers
Supervlotte aankoop
Paul Peeters
ik heb de laser besteld op 21 april en deze is direct verzonden via DPD tot op heden nog niets ontvangen. Top Lijn laser heeft zijn werk correct gedaan.
Hoe beoordeel je TOP-Lijnlaser.nl?
Marcel de Jong
Een goede prijs en een snelle goed verpakte levering
Nico
Top producten en scherpe prijzen. TOP!
Gert Maes
zeer tevreden
Krystian Makowiecki
De levering zou binnen maximaal drie werkdagen arriveren. Het is inmiddels 4 dagen geleden en ik weet nog steeds niet wanneer de laser precies zal arriveren.
Wouter van der Spek
Geweldig apparaat, goede prijs. Maar stop a.u.b. met DPD. Anno 2025 ruim een week doen over de bezorging bij een pakketpunt. Triest
Ab
duidelijke website alleen jammer dat je bij retour zelf de verzendkosten moet betalen
Marco Hoenderboom
Helaas maakt TOP-Lijnlaser gebruik van DPD waar de leverbetrouwbaarheid erg matig van is in mijn omgeving.
Arjan Scheper
Snelle levering, goed verpakt. Laser wordt geleverd in een mooie stevige opbergtas, ook het statief zit in een praktische tas. Top!
Pawel Glogowski
Snelle levering.Top producten.
SERGE MANSSENS
Snelle en efficiënte levering. Jammer genoeg had ik een compleet foute bestelling geplaatst en heb ik, na overleg met jullie bedrijf, de zending retour kunnen sturen en werd alles perfect geregeld. Zeker een aanrader dit bedrijf alsook voor zijn klantvriendelijkheid.
Jurgen Thijssens
Omdat ik niet precies wist wat voor mij de meest geschikte laser was heb ik even gebeld. Ik werd keurig geholpen en kreeg heel duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden. Uiteindelijk ontving ik een mail waarin alles wat ik nodig had keurig bij elkaar stond, met een betaallink om de bestelling af te ronden. Dit was op vrijdagmiddag om 16.30u, op zaterdag stond de bezorger aan de deur met alles wat ik nodig had, supersnel dus. De laser werkt fantastisch, heel nauwkeurig en eenvoudig in gebruik. Ik ben helemaal tevreden, TOP!
Marius Keuper
Bestelling niet geleverd en word niet op de hoogte gehouden
Herbert van Ommen
snelle levering, goed materiaal
Ruud
Perfecte geholpen, snelle levering, product voldoet aan alle verwachtingen. Vraag advies bij twijfel, je wordt zeer goed geholpen bij je keuze.
Ferry Giesberts
Mooie laser werkt goed.
Ron
Goed en duidelijk overleg, snelle levering.
Pieter den Ouden
Perfect afgehandelde reparatie.
Fcm Koenders
Was bij het uitpakken niet vergrendeld. Mis de gebruiksaanwijzing van het beweegbare hulpstukken.