Takman V.O.F
De kwaliteitsproducten die wij leveren en onze gedegen kennis daarvan, hebben ervoor gezorgd dat Takman IJzerwaren is uitgegroeid tot speciaalzaak met vestigingen in Ommen, Nijverdal en Zwolle.
Wij richten ons hierbij op de mensen die, als vakman of particulier, behoefte hebben aan kwaliteit en kennis.
Ons assortiment is zeer breed: van boormachines tot grasmaaiers en kettingzagen, van boutjes en moertjes tot deurbeslag en sloten.
Een groot deel hiervan kunnen wij uit voorraad leveren.
Een aantal producten zijn zo specialistisch, dat we deze alleen op bestelling leveren, uiteraard op snelle en efficiënte wijze.
Ook bij niet standaard oplossingen denken wij graag met u mee.
Hans Linschoten
Prima
edwin van t geloof
Site kan evt accessoires aan product koppelen, zodat het makkelijker te vinden is. Bestelling verliep vlot en snel.
Hoe beoordeel je Takman V.O.F?
Marcel J
Snelle levering en goede prijs
C B
Helaas was het product niet meer op voorraad, terwijl volgens website nog wel. Kan gebeuren. Werd de volgende ochtend hierover meteen gebeld. Betaling werd per ommegaande geretourneerd. Goede service.
Pjf Burgert
Net bedrijf
Anoniem
het is nog niet binnen
Sietse Stoel
Volgens mij word het product niet goed omschreven
Patricia van kruistum
Product zoals beschreven. Goede service.
Linda Q
Goede prijs kwaliteit en snelle levering.
Hans
Bestelling volgens afspraak de volgende dag in huis. Prima geregeld
Geert
Snelle levering en prijs was erg goed.
Pjerke
een hele mooie prijs voor een merkproduct en nog snel geleverd ook!
Henk Konterman
Goede en snelle af handeling van bestelling.
Albert van de Wetering
Product zoals omschreven
Gerard Loof
Mooie prijs en uitstekende service
soel Van der louw
Snelle levering. En netjes optijd
Maureen The
Snelle levering.
Ivonne Vermeer
Keurig verpakt snelle verzending echt top mooie grasschaar
E. Schroten
Bestelling nog niet ontvangen, 5 dagen na bestelling! Pakket wel aangemeld bij Post.nl door fa. Takman. Echter Post.nl meldt dat het pakket nog niet door hen is ontvangen.
Antwoord van Takman V.O.FGeachte meneer Schroten,
Het is jammer om te horen dat uw pakket nog niet geleverd is!
Wij streven ernaar om het pakket de volgende dag te leveren, alleen zijn wij ook helaas afhankelijk van PostNl.
Wij hebben het al netjes aangeleverd bij de post.
Wij hebben uw klacht door gegeven aan PostNl. Die geven als reden aan dat ze het ontzettend druk hebben vanwege het pinksterweekend.
Wij zijn er van bewust dat uw geduld op de proef gesteld wordt. Helaas kunnen we er niks anders van maken.
Team Takman -
Peter Janssen