Taste & Tools

Taste & Tools

Sinds 2002 is Taste & Tools dé plek voor koffieliefhebbers en theedrinkers uit Zeist en omgeving. Onze speciaalzaak aan de Slotlaan 124 staat bekend om de combinatie van kwaliteit, deskundig advies en een warme, persoonlijke sfeer. Met passie staan we graag voor u klaar.

• Monique
    Geverifieerde klant van Taste & Tools

Netjes op de hoogte gehouden van de vertraging van de bestelling.

• Ralph Keesmaat
    Geverifieerde klant van Taste & Tools

Geweldige service, persoonlijk contact waardoor veel vertrouwen, snelle antwoorden en super goede koffie machine

• Hoe beoordeel je Taste & Tools?

• Birgitta
    Geverifieerde klant van Taste & Tools

Snelle levering, goed verpakt, gelukkig weer snel heerlijke koffie

• Frank

Snelle geleverd, prima prijzen

• A. Nijhof
    Geverifieerde klant van Taste & Tools

Fijne contact, goede afspraken en perfecte levering van de heerlijke cupcakes. Fijne zaak

• René Russ
    Geverifieerde klant van Taste & Tools

Fijn geholpen en goed advies

• Harm
    Geverifieerde klant van Taste & Tools

3 verschillende theeën en schoonmaakmiddel voor de moccamaster besteld. Volgende dag gebeld door Taste and Tools omdat de Christmas Tea uitverkocht was, na goed overleg en advies door de medewerker is de thee omgeruild voor de kerst variant. Bestelling de dag erna al bezorgd en erg blij met het alternatief!! Ik bestel zeker nog eens bij dit bedrijf alleen al voor de extra geleverde bonbons🤩

Antwoord van Taste & Tools

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat het overleg en het advies rondom de thee zo prettig zijn verlopen en dat het alternatief goed bevalt. Mooi dat alles snel geleverd kon worden en dat de extra attentie werd gewaardeerd.

• Riet
    Geverifieerde klant van Taste & Tools

Prima kwailteit losse thee! Goed assortiment en snelle levering

Antwoord van Taste & Tools

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat de kwaliteit van de losse thee, het assortiment en de snelle levering zo worden gewaardeerd.

• Adrie Schoonheym
    Geverifieerde klant van Taste & Tools

Goede afspraken en snelle levering

Antwoord van Taste & Tools

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat de afspraken duidelijk waren en de levering snel is verlopen.

• Albert Jurgens

Altijd

Graag gedaan ;)

• Jaap
    Geverifieerde klant van Taste & Tools

Vriendelijk geholpen en goede uitleg

Antwoord van Taste & Tools

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u vriendelijk bent geholpen en dat de uitleg als prettig werd ervaren.

• Nicole Hendriks
    Geverifieerde klant van Taste & Tools

Snelle service! Netjes verpakt met leuk presentje erbij! Altijd goed!

Antwoord van Taste & Tools

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat de service snel was en dat de bestelling netjes is verpakt, met een extra attentie erbij.

• Olga
    Geverifieerde klant van Taste & Tools

Snelle levering, erg goede prijs/ kwaliteit verhouding

Antwoord van Taste & Tools

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u de prijs-kwaliteitverhouding als erg goed ervaart.

• Anoniem

Snelle levering, uitstekende service

Antwoord van Taste & Tools

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u onze service als uitstekend heeft ervaren.

• Rik Jansen
    Geverifieerde klant van Taste & Tools

Vlot geholpen en goed voorgelicht. Blij met mijn aankoop!

Antwoord van Taste & Tools

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u vlot bent geholpen en goed bent voorgelicht, en dat u blij bent met uw aankoop.

• Dominique
    Geverifieerde klant van Taste & Tools

Snelle en goede services!

Antwoord van Taste & Tools

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u onze service als snel en goed heeft ervaren.

• Natasja Moreira

Snelle levering lekkere thee

Antwoord van Taste & Tools

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat de levering snel was en dat de thee goed in de smaak valt.

• Lex Cox
    Geverifieerde klant van Taste & Tools

Goede adviezen en vriendelijke service.

Antwoord van Taste & Tools

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u onze adviezen en de vriendelijke service zo waardeert.

• Peter
    Geverifieerde klant van Taste & Tools

Mooi assortiment thee waar ik graag voor terugkom

Antwoord van Taste & Tools

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat het thee-assortiment u aanspreekt en dat u daar graag voor terugkomt.

• EA
    Geverifieerde klant van Taste & Tools

Lekkere koffie en thee en bonbons

Antwoord van Taste & Tools

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat de koffie, thee en bonbons goed in de smaak vallen.