TeamTrade
Teamtrade is de importeur van Premier Socktape en Subsports. Wij zijn gespecialiseerd in professionele sportproducten. Teamtrade staat voor 'slimme' materialen en accessoires, topproducten die stuk voor stuk het comfort en de prestaties weten te verbeteren. Bij Teamtrade kunnen we u alles vertellen over deze marktinnovaties en de potentie voor de Nederlandse sportmarkt. Sport is onze passie!
Wij zijn de officiele Nederlandse importeur en distributeur van Premier Socktape sportaccessoires en Subsports performance wear. In 2013 hebben wij de Team-Box ontwikkeld, de duurzame oplossing voor opslag en transport van teamkleding. Wanneer u meer wilt weten over onze producten dan komen wij graag bij u langs.
In onze webshops kunt u ook als particulier diverse producten bestellen, zoals de prodcuten van Premier Socktape en Subsports.
De zekerheden van https://www.teamtrade.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.