Techniekwebshop.nl

Techniekwebshop.nl

Techniekwebshop.nl is de grootste online technische groothandel voor particulieren en bedrijven. Wij beschikken over een zeer uitgebreid assortiment aan technische onderdelen en verbruiksartikelen van (on)bekende kwaliteitsmerken.
9,4

• Mijn bestelling
    Review voor Techniekwebshop.nl

Bij mijn 1ste bestelling bij dit bedrijf was ik aangenaam verrast , hun website is heel overzichtelijk , de prijskwaliteit is prima , het word heel snel geleverd door mensen die weten hoe belangrijk hun werk is en tenslotte hebben hebben ze een klantendienst die er best mag wezen.
    Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen !

Datum van ervaring: 30 april 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve review en de waardering van vijf sterren. Fijn om te horen dat uw eerste bestelling naar wens is verlopen, dat u tevreden bent over onze website, prijs-kwaliteitverhouding, de snelle levering en onze klantendienst. Wij waarderen uw feedback enorm.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

• Jan
    Review voor Techniekwebshop.nl

Fijne webshop. Snelle levering en goede prijs. Gemakkelijke online commu icatie.

Beste Jan,

Bedankt voor uw fantastische 5-sterren review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering, goede prijs en gemakkelijke online communicatie.

Uw feedback betekent veel voor ons en helpt ons om onze service te blijven verbeteren. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of meer producten nodig hebben, staan wij graag voor u klaar.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Techniekwebshop.nl.

• Hoe beoordeel je Techniekwebshop.nl?

• Jan O
    Review voor Techniekwebshop.nl

Het was het juiste artikel wat ik nodig had om mijn verticuteer masschine weer aan de praat te krijgen

Beste Jan O,

Bedankt voor je positieve review van 4 sterren! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met het artikel dat je hebt ontvangen en dat het je heeft geholpen om je verticuteermachine weer aan de praat te krijgen.

Mocht je nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, dan kun je altijd terecht in je dashboard voor meer informatie.

Nogmaals bedankt voor je feedback!

• Henk
    Review voor Techniekwebshop.nl

Accu besteld, levertijd 1-3 dagen. Was op voorraad.
    Na 3 dagen nog niet geleverd. Pas na 7 dagen evt. Leveren. Vertel het eerlijke verhaal op jullie site. Moest mijn eigen klant teleurstellen.
    Niet te vertrouwen dus geen bestellingen meer.

Beste Henk,
    Bedankt voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat de levering van de accu langer heeft geduurd dan verwacht. We begrijpen dat dit erg vervelend is, vooral omdat u hierdoor uw eigen klant heeft moeten teleurstellen.
    Helaas zijn we ook afhankelijk geweest van de vervoerder, maar het is erg spijtig dat het zo gelopen is. We waarderen uw feedback en zullen deze gebruiken om onze processen te verbeteren.
    Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

• Anita
    Review voor Techniekwebshop.nl

Top! mooie prijzen en doen wat ze zeggen. Een aanrader!

Beste Anita,

Bedankt voor uw bericht. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze prijzen en service. Uw positieve feedback wordt zeer gewaardeerd.

• Juurlink
    Review voor Techniekwebshop.nl

klanten service niets op aan te merken Levering startmotor slechte kwaliteit Start alleen met met koude motor perfect. Warm doet hij niets. Wachten tot hij afgekoeld is . dan geen probleem.

Beste J H Juurlink,

Bedankt voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat de startmotor niet naar behoren functioneert wanneer de motor warm is. Jammer dat u het hier aangeeft kunnen de klacht via de garantie proceduren bij de leverancier neerleggen. Neem contact op met de klantenservice voor verdere ondersteuning.

Wij waarderen uw feedback en hopen snel een oplossing te vinden voor uw probleem.

• Remaco
    Review voor Techniekwebshop.nl

Van bestellen tot leveren prima tevreden.

Beste Remaco,

Bedankt voor uw bericht. Van bestellen tot leveren prima tevreden. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Mocht u verdere vragen hebben over uw bestelling of levering, dan helpen wij u graag verder.

• Verschrikkelijk lange levertijd watertellers
    Review voor Techniekwebshop.nl

16 februari 5 watertellers besteld; 8 april nog steeds niet geleverd en men kan geen leverdatum geven. We gaan al vlotjes over de 50 dagen!!!! Nooit ga ik hier nog iets bestellen.

Beste Benny Janssens,

Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met uw bestelling bij ons. Het is erg vervelend dat er sprake is van een lange levertijd. Helaas hebben wij niet altijd in de hand waarom er bij de leverancier geen voorraad is en de fabrikant productieproblemen heeft. Zoals wij nu zien, komt deze bestelling alsnog eerdaags bij u aan. Onze excuses voor de vertraging.

• Piet
    Review voor Techniekwebshop.nl

Prijs, product en levering prima in orde.

Beste Piet,

Bedankt voor uw bericht aan Techniekwebshop.nl. Prijs, product en levering zijn prima in orde. Mocht u nog vragen hebben over uw bestelling of verdere ondersteuning nodig hebben, dan helpen wij u graag verder.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

• JanT
    Review voor Techniekwebshop.nl

concurrerende prijzen en prima informatie over staus van de order

Beste Jan,

Bedankt voor uw bericht en voor het kiezen van Techniekwebshop.nl. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze concurrerende prijzen en de prima informatie over de status van uw order. Uw 5-sterren review wordt zeer gewaardeerd.

Als er nog iets is waarmee we u kunnen helpen, laat het ons dan gerust weten. We staan altijd klaar om u van dienst te zijn.

• Jan Bent
    Review voor Techniekwebshop.nl

Goede website met strakke prijzen en geleverd op de afgesproken tijd , zeer belangrijk.

Beste Jan,

Bedankt voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze website, prijzen en de levering op de afgesproken tijd. Uw 4-sterrenreview wordt zeer gewaardeerd.

Als er nog iets is waarmee we u verder kunnen helpen, laat het ons gerust weten.

• Niels
    Review voor Techniekwebshop.nl

Zeer behulpzaam bij het vinden van onderdelen van een oud model.

Beste Niels,

Bedankt voor uw bericht en uw positieve feedback over onze service. We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met de hulp bij het vinden van onderdelen voor uw oude model. Het is geweldig dat u ons met 5 sterren heeft beoordeeld.

Mocht u nog verdere vragen hebben over uw bestelling of andere producten, dan helpen wij u graag verder. U kunt altijd terecht op onze website Techniekwebshop.nl voor meer informatie.

Zeer behulpzaam bij het vinden van onderdelen van een oud model.

• Duco
    Review voor Techniekwebshop.nl

Prima overzichtelijke site met ruime keus. Kwaliteit is prima en voor een gunstige prijs.

Beste Duco,
    Bedankt voor uw positieve feedback over onze webshop. Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en prijs van onze producten. Uw 5-sterrenreview wordt zeer gewaardeerd.

• Harm
    Review voor Techniekwebshop.nl

Ik heb bij jullie gevonden waar ik naar zocht.

Toen de levertijd door overmacht niet gehaald kon worden, werd ik correct en tijdig geïnformeerd daarover.
    Bezorging goed.
    Prijs goed

Als ik weer iets nodig heb, begin ik bij jullie met zoeken.

Door te zoeken op afbeeldingen kwam ik op jullie website terecht.

Beste Harm,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback en de 5-sterren review. We zijn blij om te horen dat u heeft gevonden waar u naar zocht en dat u tevreden bent met onze service, zelfs toen de levertijd door overmacht niet gehaald kon worden. Het is fijn om te weten dat u correct en tijdig bent geïnformeerd.

We zijn verheugd dat de bezorging en de prijs aan uw verwachtingen voldeden. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Dankzij uw zoektocht op afbeeldingen bent u op onze website terechtgekomen, en dat waarderen we zeer.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Techniekwebshop.nl.

• susan

Behulpzaam en vriendelijk geholpen

• Huub
    Review voor Techniekwebshop.nl

Goede website met goede prijs kwaliteitsverhouding.
    Een verbeterpuntje snellere levering.

• JP Mulder
    Review voor Techniekwebshop.nl

Tijdens bestelling van een product stond er vermeld dat product niet op voorraad was. Toch besteld want tegenwoordig kun je er vanuit gaan dat leverancier meerdere keren per week producten levert. Na een maand nog niets in huis, en communicatie alleen maar dat levering telkens een week is uitgesteld. Na een vraag aan de helpdesk krijg ik eigenlijk zelf de schuld, want er stond bij bestelling toch duidelijk dat product niet op voorraad was.

Beste JP Mulder,

Bedankt voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Ik begrijp dat het erg frustrerend is om zo lang op uw bestelling te moeten wachten. Tijdens het plaatsen van uw bestelling stond inderdaad vermeld dat het product niet op voorraad was. Wij communiceren dit transparant op onze website.

Helaas hebben geen van onze leveranciers het product op voorraad gehad, waardoor het in backorder staat. We zijn hierbij ook afhankelijk van de fabrikant. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.

We waarderen uw geduld en begrip in deze situatie.

• Edwin
    Review voor Techniekwebshop.nl

Goede zoekfunctie op de website en zeer gedegen en uitgebreid assortiment. Goede en vlotte communnicatie bij vragen en leveringstermijn! Een aanrader.

• GM

Don't expect a warranty.

I ordered a motor from this site. The experience seemed good: the motor was sent quite quickly. The package lacked inner protection, but the motor seemed intact. So I installed it.

A few months later, I found the motor broken in two parts.

I contacted the website to activate the warranty.
    They asked me to send the motor back for inspection.
    After several weeks of waiting, I got the verdict: no warranty because the motor had suffered a shock. I recall that the motor was visually intact when I received it.
    And now I have to pay to get my motor back!

In conclusion: order if you like, but be warned that you won't have a guarantee in the event of a hidden defect.

Dear Guillaume Michon,

Thank you for reaching out and sharing your experience with us. We are sorry to hear that you have encountered issues with the engine you ordered from us and that the warranty process did not meet your expectations.

We understand this is an unfortunate situation for you. According to our investigation, the engine was damaged due to an external shock, which is not covered under the warranty. Nevertheless, we would like to accommodate you by returning it to you at no extra cost.

If you have any questions regarding the status of your order or require further assistance, we are here to help.

• VOF
    Review voor Techniekwebshop.nl

Er worden spullen aangeboden die ze niet kunnen leveren, of eventueel na 2 maanden wachttijd

Antwoord van Techniekwebshop.nl

Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ondervonden met de levering van uw bestelling.
    Tijdens het bestellen is wel gecommuniceerd dat de levertijd van bepaalde producten nog niet bekend was. Helaas zijn wij soms ook afhankelijk van leveranciers en fabrikanten.