Ted & Fred
Bij Ted & Fred kan je terecht voor geweldige houten dieren wandhaken, siliconen speelgoed & meer.
Annelot Kamphuis-Loffeld
Snelle levering, mooie producten van hoge kwaliteit, zeer vriendelijke service én altijd enorm leuk ingepakt!
Jedidja Jubitana
Onwijs leuk verpakt, fijn contact gehad & een super snelle levering. Dochtertje is helemaal blij met haar mooie kapstok!
Hoe beoordeel je Ted & Fred?
Graddy Hilgerink
Snelle levering, mooi kadootje erbij!
Nick de Zeeuw
Goede kwaliteit en prijs!
Iris
Snelle levering. Ik heb de b-keuze haken gekocht en ze zijn (evengoed) fantastisch! Super leuk om de jasjes van mijn zoontje aan te hangen.
Wendy Ercan
Win actie gewonnen daarnaast nog een leuke kaarten set besteld. Snelle service, leuk verpakt.
Annemarie Renee
Top geregeld, snel contact erg persoonlijk!!👌🏻
DDJ Kanters
Mooie producten, snelle levering. Aanrader!
Annemiek van Boven
Super gave slabben. We hadden ze de ene dag besteld en een dag later al in huis. Hele mooie kwaliteit slab is wat dikker dan de slabben die we al hadden. Door de dikkere slabben blijft het opvangbakje mooi open staan. Ons zoontje is er super blij mee en is gek op de olifant die op de slab staat. Kortom erg blij mee :)
Jo Siebring
Snelle service …leuk product!
Steffie Floren
Netjes en persoonlijk contact. Snelle verzending en netjes ingepakt. Producten zijn netjes en van goede kwaliteit!
N de Jong
Mooi dat ook producten die niet perfect zijn verkocht worden voor een kleinere prijs! Verder alles snel en goed verlopen!
Lieke
Mooie producten, snelle verzending in een mooie verpakking. Echt een cadeautje om te ontvangen!
Linda
Hele mooie producten, snelle levering en superveel aandacht besteed aan het verpakken. Zo'n leuke webshop!
Carola84
Snelle en nette afhandeling! Super leuk houten speelgoed voor een leuke prijs!
Ingrid Westendorp
Origineel Eetplankje en mooi verpakt
Kirsten
Mooi product en heel mooi ingepakt.
Hanny
Olifant Otis besteld en wat ziet ie er mooi en leuk uit
Machteld van der Hek
Snelle levering, prachtige producten!
Martijn Jonkman
Geweldige service. Snelle levering en goed benaderbaar.