Tegeltje.nl
Jolanda
Mooi tegeltje. Prima verpakt. Het zou nog wel handiger zijn wanneer je er doosje bij zou kunnen bestellen zodat je het echt mooi cadeau kunt geven.
Imke Franken
Het was makkelijk te maken en bestellen. Ook super snelle levering en het kwam geheel en netjes aan :)
Hoe beoordeel je Tegeltje.nl?
Dani
Een schot in de roos. Toverde een lach op mijn man zijn gezicht. En snel geleverd
Dennis Stehouwer
We hebben 42 tegeltjes besteld om ze op een muur te plakken nu wilde ik de tegeltjes voegen en alle text gaat eraf. We zijn hier niet blij mee omdat het er juist zo leuk uitzag. Ik zag het ook niet duidelijk vermeld staan anders had ik ze niet gevoegd. Dit is wel heel teleurstellend
Gelukkig heeft Tegeltje.NL een goede oplossing geboden. We zijn hier heel blij mee en kunnen ons projectje weer op pakken. -
peter joosten
snelle goede service, met mooi eind resultaat
Dave van Roij
Ziet er goed uit en snelle levering
Alain Dankers
De tekst op het tegeltje is niet wat ik heb opgegeven. Ze hebben het uitstekend opgelost!
Frank Spil
Goede prijs kwaliteit
Mooi tegeltje en netjes thuis bezorgd -
Wybren
Mooie prijs en snelle levering. Zeer tevreden.
Roy van Asten
Makkelijk te bestellen en voor 11:00 besteld de volgende dag in huis
Jeroen Janssen
Snelle levering, goede print
Jessica
Eenvoudig te bestellen, snelle levering en prima kwaliteit!
window59
wil ik niet, overal worden fouten gemaakt dan neem ik wel contact op en een winkelkeur is per definitie gelul om elkaar te beoordelen zet je mensen/winkels, tegen elkaar op gaat nergens over nutteloos. Laatste keer dat ik er aan meedoe, groet G
Fiona van Wattum
Snel geleverd en zag er precies zo uit als op het voorbeeld! Zeer tevreden
Marita Sligter
Snelle levering, prachtige tegel!
Bas
Mooi tegeltje werd afgeleverd. Leuk om als origineel cadeau te geven.
Astrid Verschuren
Makkelijk en snel geleverd