TelePunt
Wim Vulpen
snelle levering betaalbare school chromebookjes
Anna Buchthal
geen idee, geen erfaring
Antwoord van TelePuntBeste Anna, helaas hebben we geen reactie meer van je ontvangen. Wat vervelend dat je aangeeft dat je geen idee hebt en zonder ervaring toch niet tevreden bent. Is er iets waarmee we kunnen helpen om toch een positieve ervaring te geven?
Hoe beoordeel je TelePunt?
FV
Telefoon gekocht. Zeer vriendelijk geholpen en zeer tevreden.
El
Aantal keer geweest met volle tevredenheid . Zeer deskundig , vriendelijk en met aandacht geholpen .
Hupsakee shop
Super snel geholpen! Dat was heel fijn en de prijs was ook prima. Kom er zeker weer 😁
Antwoord van TelePuntHoi Joyce,
Dat is fijn om te horen, we zien je graag terug.
Team Telepunt
Marcel Lubberink
zeer correct geholpen
Antwoord van TelePuntHoi Marcel,
Dank voor je mooie review.
Team TelePunt
Julia
Ik heb een simkaart besteld in deze webshop. Keurig snel verzonden, alles naar tevredenheid. Bedankt.
Wouter van der Heide
Deskundig personeel en aandacht voor de klant
P. Kok
Uitstekende service
DSR food Enschede
Wij komen al jaren bij TelePunt en zijn zeer tevreden over hun service!
Antwoord van TelePuntHoi DSR food,
Dat is fijn om te horen en we zien jullie ook graag de komende jaren.
Team TelePunt
Opmerkelijk QLinair
Adequaat geholpen in de winkel en direct gekozen en gekocht.
Sjoerd van Groning
Zeer goed geholpen. Zelfde dag weer online. Zeer veel kennis en kunde.
Antwoord van TelePuntHoi Sjoerd
Dank voor je mooie review, hier doen we het voor!
Erlan
Team Telepunt -
Wilfried
Snelle levering, en prima iPhone
Daphne
Wat aarzelend online een refurbished Samsung A52s besteld als eerste telefoon voor mijn zoon. Supersnelle verzending. Wat ik binnenkreeg ging alle verwachting te boven: compleet in originele verpakking en als nieuw! Dolgelukkige zoon en daarmee ook zijn moeder. Ik kom zeker terug bij deze winkel!
phil
Goede prijs en goede laptop
Marieke
Fantastische service, geduld vriendelijkheid, aanrader!!
Eefje
Goede prijzen , fijne service
Ger Gorissen
Goede laptop, precies wat ik er van verwachtte, en zeer snelle levering
Netty Groven
Zeer correcte zaak
Klara J.
Lang getwijfeld of ik een chromebook voor mijn zoon zou kopen. In de ochtend gebeld wat de B-grade moest zijn. Duidelijke antwoord, vriendelijke personeel, gelijk besteld (22/12) en de volgende dag (23/12) had ik het in huis. Ik heb geen dag spijt gehad. Deze chromebook ziet er top uit en is meer dan prima voor de middelbare.